View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 5:54 pm Post subject: Problem s build v KToolbar |
|
|
Mam projekt vytvoreny v KToolbare a ked dam Build, tak napise:
"ERROR: floating-point constants should not appear"
Z coho som pochopil, ze nemoze obsahovat konstanty s desatinnou ciarkou, ale tie konstanty su tam dost dolezite (nie je to moj program), v com by mohol byt problem, netreba nieco nastavit alebo tak? _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 8:11 pm Post subject: Re: Problem s build v KToolbar |
|
|
MLB wrote: | Mam projekt vytvoreny v KToolbare a ked dam Build, tak napise:
Z coho som pochopil, ze nemoze obsahovat konstanty s desatinnou ciarkou, ale tie konstanty su tam dost dolezite (nie je to moj program), v com by mohol byt problem, netreba nieco nastavit alebo tak? |
A v project settings máš nastaveno CLDC 1.1? To možná pomůže...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 8:28 pm Post subject: Re: Problem s build v KToolbar |
|
|
Ricky wrote: | MLB wrote: | Mam projekt vytvoreny v KToolbare a ked dam Build, tak napise:
Z coho som pochopil, ze nemoze obsahovat konstanty s desatinnou ciarkou, ale tie konstanty su tam dost dolezite (nie je to moj program), v com by mohol byt problem, netreba nieco nastavit alebo tak? |
A v project settings máš nastaveno CLDC 1.1? To možná pomůže...  |
No, mal som tam CLDC-1.0, tak som skusil 1.1 a robi to to iste... Nemoze tam byt este nieco zle, pretoze nastavenia som nemenil? Alebo to nemoze byt verziou wtk? (Mam tu co je v JBuilderi - 2.0) _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
circulus pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:29 pm Post subject: |
|
|
A v JBuildru to zkompilovat jde ? Jinak mám takové tušení že java2me nepodporuje floaty (možná až od MIDP2.0 ale nejsem si s tím tak jistý). Jinak nejlepší je ten KToolbar nepoužívat, protože JBuilder ti udělá kompletně všechno, zkompiluje, prožene obfuskátorem, podepíše midlety a vytvoří jar i jad. _________________ C25->C35i(fw18 with T9CZ!)->C45->C55->M55->C65 fw50(patched)->SE K510i->N70->K320i->Huawei Sonic.
jabber: circulus[at]njs[dot]netlab[dot]cz |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 8:59 am Post subject: |
|
|
circulus wrote: | A v JBuildru to zkompilovat jde ? Jinak mám takové tušení že java2me nepodporuje floaty (možná až od MIDP2.0 ale nejsem si s tím tak jistý). Jinak nejlepší je ten KToolbar nepoužívat, protože JBuilder ti udělá kompletně všechno, zkompiluje, prožene obfuskátorem, podepíše midlety a vytvoří jar i jad. |
A kde by se dal stáhnout? A jak je to velké?  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:02 am Post subject: |
|
|
Ja jsem s KToolbarem nikdy zadny problemy nemel, myslim, ze je to dobry nastroj. JBuilder je sice pekna vec, ale pokud chcete delat komercni programy (treba hry), musite si koupit licenci. Nevim kolik stoji ted, ale driv byla zhruba za 13000,-.
Ty float by mely byt podporovany v CLDC 1.1, ale nemam to overeny, jelikoz zadny takovy telefon nemam  |
|
Back to top |
|
 |
circulus pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 4:13 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | circulus wrote: | A v JBuildru to zkompilovat jde ? Jinak mám takové tušení že java2me nepodporuje floaty (možná až od MIDP2.0 ale nejsem si s tím tak jistý). Jinak nejlepší je ten KToolbar nepoužívat, protože JBuilder ti udělá kompletně všechno, zkompiluje, prožene obfuskátorem, podepíše midlety a vytvoří jar i jad. |
A kde by se dal stáhnout? A jak je to velké?  |
Stáhnout se dá tady (trial verze enterprise i developer):
http://www.borland.com/products/downloads/download_jbuilder.html#
a velké to je dost od 182MB až po nějakých 600MB podle verze. Já používám verzi X (ta 2005 mi nějak nesedla). A je potřeba si udělat registraci. Ještě existuje verze Foundation (ta je úplně zdarma), ale ta bohužel nepodporuje vývoj v j2me  _________________ C25->C35i(fw18 with T9CZ!)->C45->C55->M55->C65 fw50(patched)->SE K510i->N70->K320i->Huawei Sonic.
jabber: circulus[at]njs[dot]netlab[dot]cz |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 4:23 pm Post subject: |
|
|
circulus wrote: | Ricky wrote: | circulus wrote: | A v JBuildru to zkompilovat jde ? Jinak mám takové tušení že java2me nepodporuje floaty (možná až od MIDP2.0 ale nejsem si s tím tak jistý). Jinak nejlepší je ten KToolbar nepoužívat, protože JBuilder ti udělá kompletně všechno, zkompiluje, prožene obfuskátorem, podepíše midlety a vytvoří jar i jad. |
A kde by se dal stáhnout? A jak je to velké?  |
Stáhnout se dá tady (trial verze enterprise i developer):
http://www.borland.com/products/downloads/download_jbuilder.html#
a velké to je dost od 182MB až po nějakých 600MB podle verze. Já používám verzi X (ta 2005 mi nějak nesedla). A je potřeba si udělat registraci. Ještě existuje verze Foundation (ta je úplně zdarma), ale ta bohužel nepodporuje vývoj v j2me  |
Super díky, ale je to na mě moc velké, akorát ještě by mě zajímalo, jaký je rozdíl mezi enterprise a developer verzí? _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 4:26 pm Post subject: |
|
|
circulus wrote: | A v JBuildru to zkompilovat jde ? Jinak mám takové tušení že java2me nepodporuje floaty (možná až od MIDP2.0 ale nejsem si s tím tak jistý). Jinak nejlepší je ten KToolbar nepoužívat, protože JBuilder ti udělá kompletně všechno, zkompiluje, prožene obfuskátorem, podepíše midlety a vytvoří jar i jad. |
No, ja som to robil v KToolbare, pretoze som kdesi splasil zdrojaky a tam bol navod ako to prelozit v KToolbar. Inac pouizvam JBuilder.....
Ale, vcera mi s tym Ricky pomohol (vdaka mu ); inac u mna to neslo skompilovat kvoli wtk, ten v obsiahnuty JBuilder X (Enterprise) je WTK2.0 a tam to neslo, ale ked som nainstaloval WTK2.2, tak to kompilovalo v pohode.... Ale co z toho, ked ta aplikacia aj tak uplne nefunguje tak ako ma....  _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 4:33 pm Post subject: |
|
|
MLB wrote: | circulus wrote: | A v JBuildru to zkompilovat jde ? Jinak mám takové tušení že java2me nepodporuje floaty (možná až od MIDP2.0 ale nejsem si s tím tak jistý). Jinak nejlepší je ten KToolbar nepoužívat, protože JBuilder ti udělá kompletně všechno, zkompiluje, prožene obfuskátorem, podepíše midlety a vytvoří jar i jad. |
No, ja som to robil v KToolbare, pretoze som kdesi splasil zdrojaky a tam bol navod ako to prelozit v KToolbar. Inac pouizvam JBuilder.....
Ale, vcera mi s tym Ricky pomohol (vdaka mu ); inac u mna to neslo skompilovat kvoli wtk, ten v obsiahnuty JBuilder X (Enterprise) je WTK2.0 a tam to neslo, ale ked som nainstaloval WTK2.2, tak to kompilovalo v pohode.... Ale co z toho, ked ta aplikacia aj tak uplne nefunguje tak ako ma....  |
Hi hi, vždyť jsem skoro nic neudělal, ale díky... Jaktože ta aplikace nefunguje tak jak má? :-& _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 5:29 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | MLB wrote: | circulus wrote: | A v JBuildru to zkompilovat jde ? Jinak mám takové tušení že java2me nepodporuje floaty (možná až od MIDP2.0 ale nejsem si s tím tak jistý). Jinak nejlepší je ten KToolbar nepoužívat, protože JBuilder ti udělá kompletně všechno, zkompiluje, prožene obfuskátorem, podepíše midlety a vytvoří jar i jad. |
Ale, vcera mi s tym Ricky pomohol (vdaka mu ); inac u mna to neslo skompilovat kvoli wtk, ten v obsiahnuty JBuilder X (Enterprise) je WTK2.0 a tam to neslo, ale ked som nainstaloval WTK2.2, tak to kompilovalo v pohode.... Ale co z toho, ked ta aplikacia aj tak uplne nefunguje tak ako ma....  |
Hi hi, vždyť jsem skoro nic neudělal, ale díky... Jaktože ta aplikace nefunguje tak jak má? :-& |
No, ma to hrat tie mp3 (mne furt pise, ze LayerII frames nepodporuje a pritom som tam skusal davat LayerIII mp3-ky) Ale je to este len Beta, takze sa uvidi.... _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 5:54 pm Post subject: |
|
|
MLB wrote: | No, ma to hrat tie mp3 (mne furt pise, ze LayerII frames nepodporuje a pritom som tam skusal davat LayerIII mp3-ky) Ale je to este len Beta, takze sa uvidi.... |
Pokud jsem si to dobře přečetl a pochopil, tak to nemá přehrávat, ale převádět!  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:27 pm Post subject: |
|
|
ee, to je Player, ono to interne prevadzaa do wav iba na to aby to mohlo prehrat..... _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:43 pm Post subject: |
|
|
MLB wrote: | ee, to je Player, ono to interne prevadzaa do wav iba na to aby to mohlo prehrat..... |
Oh, tak to sorry, já to zas až tak moc nestudoval a moje angličtina taky není nic moc...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|