View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vmamut kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 12:03 pm Post subject: Vážné varovaní !!! |
|
|
Chtěl bych všechny upozornit na chování inet obchodu "Hurá mobil" konkrétně na osobu p.Dědka.V této prodejně jsem jsi zakoupil Easy HF Siemens 700,sada mě 1 rok dobře sloužila,potom se porouchala a já jsem se jí jal reklamovat.Jaké však bylo moje překvapení že reklamace nebyla kladně vyřízena z důvodu ,že na výrobku je číslice 600,po mé námitce že jsem výrobek koupil v této prodejně a mám na to patřičné doklady mě bylo naznačeno ,že jsem hlupák a označení výrobku jsem si nezlontroloval,takže mám smůlu.Pikantní je že výrobek s označením 600 jsem na celém netu nenašel. [/b] |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 12:06 pm Post subject: Re: Vážné varovaní !!! |
|
|
vmamut wrote: | Chtěl bych všechny upozornit na chování inet obchodu "Hurá mobil" konkrétně na osobu p.Dědka.V této prodejně jsem jsi zakoupil Easy HF Siemens 700,sada mě 1 rok dobře sloužila,potom se porouchala a já jsem se jí jal reklamovat.Jaké však bylo moje překvapení že reklamace nebyla kladně vyřízena z důvodu ,že na výrobku je číslice 600,po mé námitce že jsem výrobek koupil v této prodejně a mám na to patřičné doklady mě bylo naznačeno ,že jsem hlupák a označení výrobku jsem si nezlontroloval,takže mám smůlu.Pikantní je že výrobek s označením 600 jsem na celém netu nenašel. [/b] | hm tak v tom pripade me napada jen jedina vec... koupil sis neorigos HF ktere oni vzdavali ya origos...proste si se stal obeti podvodu...dekujeme ya upozorneni _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
mates.75 všeználek

Joined: 26 Oct 2005 Posts: 675 Location: Czech Republic Telefony:CX75,CSL65
4269.72 SMM
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 1:26 pm Post subject: |
|
|
Dik za upozorneni,nekdy se to stane,ale je to teda sila,ale myslim,ze do tehle sekce nepatri,spise do Ostatní..Ale dik.. _________________ Siemens CX75 fw25,CSL65 fw53,N73!!! ,přísl.:DCA-510,DCA-540,FCL-600,MMC-mobile 1GB,HHB-700,
operátor:Vodafone CZ,O2 CZ. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|