View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
yano209 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 1:41 pm Post subject: |
|
|
no matisek neviem cim to je ale to video na mojej el 71 nifici mam s toho mobilu len nervy |
|
Back to top |
|
 |
Satanek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:39 pm Post subject: |
|
|
Tak já jsem zkusil Winavi MP4 Converter a můžu doporučit, sice nemá tolik možností nastavení jako SUPER, ale naproti tomu má možnost zvolit 10 fps, což znamená plynulejší video než u nastavení v SUPERu 11.něco - aspoň konkrétně na mém E71. Jinak obraz a zvuk taky kvalitní... |
|
Back to top |
|
 |
Priest začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 11:03 am Post subject: |
|
|
lidi ted je(nechcu delat reklamu ale je to pc world Im TOO mpeg encoder2.1a je tam i reg cislo tak esly chcete muzu vam ho tu napsat-me je to v podstate jedno je to jen pro ty co si to neumi najit....a bude to legalne teda legalni program  _________________ Kdo nepije s nama pije proti nam VSEM
nice smajlik :°[ (paroubek)
C35i>>>>CX65+plno hovadinek.....hlavne z tudma:D>>>>E71+512MBKingston+>>>>1024MBKingston +sem tam naka kravinka:P |
|
Back to top |
|
 |
Xarra začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 9:52 pm Post subject: |
|
|
Tak ja som to skusala so Super s nastaveniami ako to tu ktosi vyssie radil, nooo...obraz vyzeral krasne, zvuk super, uz som si myslela ze je vsetko fajn ked sa zrazu asi po 10min. mobil samovolne vypol. Zapla som ho, znovu som spustila film a znova na rovnakom mieste zamrzol. Skusila som este ine nastavenia ale nepomohlo to. Tak som potom skusila urobit film cez PVAuthor s nasledovnymi nastaveniami:
Encoding: 128 bps, GSM 12.20, codec PV mp4, video 320x240, framerate 12. 50.
No a takto urobene video mi prehra mobil uplne v pohodicke az do konca, nezamrzne a nevypne sa ani pri pretacani. _________________ S8,N5110,E.T10s,TriumMars,Mo.T2288,E.T65,E.T68,Mo.V50,SE.T300,Pan.GD67,Alcat.311,Alcat.735,N3310,N3330,N6210,Sag.MyX-5m,N3510i,S55,SX1,N3100,S.C60,Sams.X450,SE.K700i,LG.C2200,SE.K600i.
Aktuálne EL71 (FW31, T-mobile brand.+Kingston 512MB MicroSD) |
|
Back to top |
|
 |
Mispulin badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 3:42 pm Post subject: |
|
|
Lidičky, kdo poradí? Celý den se dnes snažím překonvertovat wav do mp3 (pomocí Super, ImTOO 3GP.....) a výsledná mp3 hraje v PC v pořádku, ale když ji přetáhnu do EL71 tak to přehraje jen cca 1sec z ní (dobře) a pak se zkončí. V "Modu prehravani" mám zaškrtnuto, že chci přehrát celou skladbu. Původní soubory (ale to nejsou mp3, nýbrž wav, mid a AAC) přehrává vpohodě. Zkouším měnit nastavení bittrate a vzorkování, ale nic nepomáhá.  |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 4:02 pm Post subject: |
|
|
Trochu OT, ale dost se to sem teď hodí - schválně si, majitelé S75/E(L)71 zkuste přehrát tuhle písničku.
Nevím, jak vám, ale mě s S75@fw47 se přehraje jen cca prvních deset vteřin z ní a pak hned mediaplayer skočí na další. Zřejmě je tam nějaká nepostřehnutelná pomlka, nebo nějaký jiný zvláštní signál, který telefon považuje za povel k přehrání další písně...
(mimochodem SXG75 s kompletním přehráním nemá problém)
BTW ale u toho tvého convertoru je tahle možnost - že by tam ten convertor schválně vložil po 1s nějakej paskvil vedoucí k ukončení přehrávání, jako v případě té mojí písničky - dost nepravděpodobná.
Máš "plnou" verzi? _________________ S LXXV
Last edited by ccd98 on Mon Dec 25, 2006 4:09 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
alkaba čestný člen

Joined: 15 Jan 2005 Posts: 1618 Location: 0x0000FFF Telefon: S75
10903.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 4:09 pm Post subject: |
|
|
Jo tohle S75 a z ní vycházející modely normálně dělají Stačí písničku znovu překonvertovat a je to  _________________ »HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
|
|
Back to top |
|
 |
Mispulin badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 5:57 pm Post subject: |
|
|
Tak už to mám - není to konvertorama, ale programem v PC k připojení. Zkoušel jsem MPM, ale ten mi nevímproč nefunguje, tak jsem to posílal přes starý Siemens DataSuite. EL71 samozřejmě nerozpoznal, ale posílat se to přes správce do něj dalo a vše se tvářilo v pořádku. Teď jsem to zkusil přes SiMoCo a konečně je to v pořádku se vším všudy. Díky za rady a reakce.  |
|
Back to top |
|
 |
Nývlt začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 2:52 pm Post subject: |
|
|
ccd98 wrote: | Trochu OT, ale dost se to sem teď hodí - schválně si, majitelé S75/E(L)71 zkuste přehrát tuhle písničku.
Nevím, jak vám, ale mě s S75@fw47 se přehraje jen cca prvních deset vteřin z ní a pak hned mediaplayer skočí na další. Zřejmě je tam nějaká nepostřehnutelná pomlka, nebo nějaký jiný zvláštní signál, který telefon považuje za povel k přehrání další písně... (mimochodem SXG75 s kompletním přehráním nemá problém)
BTW ale u toho tvého convertoru je tahle možnost - že by tam ten convertor schválně vložil po 1s nějakej paskvil vedoucí k ukončení přehrávání, jako v případě té mojí písničky - dost nepravděpodobná. Máš "plnou" verzi? |
Na mé E71 (fw37) ta skladba hrála celá... Takže netuším o čem je řeč. Spíš mě zarazil text té písníčky... Ale radši to nebudu komentovat.
Teď k tématu: Já nemám u filmů ani tak problém s obrazem jako spíš se zvukem. V různejch programech s různým nastavením to dopadne víceméně stejně. A to tak že pasáže filmu kde je tichá hudba nebo tichý zvuk se ve výsledném videu nahradí tichem. Zvuk se přepočítává až jakoby od určité hlasitosti... Zkoušel jsem dávat různé kodeky, formáty, nejlepší kvalitu, nejlepší bitrate... atd. Ale v nejlepším případě jsem jen snížil hranici hlasitosti od které se to přepočítávalo... Neřešil někdo stejný problém ovšem s lepším výsledkem než já?  _________________ C10->C35i->ME45->M65->E71 |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 3:02 pm Post subject: |
|
|
OK, je to asi chyba jenom u S75.
Mimochodem, kdybych na tu chybu s přehráváním narazil ještě u nějaké další mp3ky, tak bych ji sem dal taky... jenže mně bohužel blbla jen tahle...  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
iqlogic začátečník

109.18 SMM
|
Posted: Fri Jan 05, 2007 4:13 pm Post subject: |
|
|
ludia cez aky program rozdelym video na viac casti???? bo si chcem dat komplet film na kartu... no ked je v kope phone sa mi vypne... pls pomoooooc..... _________________ Xperia Arc S @ DoomKerneL  |
|
Back to top |
|
 |
Mispulin badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 19, 2007 2:34 pm Post subject: |
|
|
iqlogic wrote: | ludia cez aky program rozdelym video na viac casti???? bo si chcem dat komplet film na kartu... no ked je v kope phone sa mi vypne... pls pomoooooc..... |
Zkus YAMB. Používám a funguje. |
|
Back to top |
|
 |
Mispulin badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 19, 2007 2:38 pm Post subject: |
|
|
Lidi, jak vám přehrává EL71 širokoúhlý film (to jest film 16:9)? Mám takový film překonvertovaný do 3gp, když tento pustím na PC tak je v pořádku (má nahoře a dole černé pruhy), ale když ho pustím v mobilu, tak se automaticky natáhne na celý displej a všechno je samozřejmě nepřirozeně protáhlý a nedá se na to koukat. Poraďte, jak jste se s tímhle problémem pobili vy?  |
|
Back to top |
|
 |
Priest začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:09 am Post subject: |
|
|
Mispulin wrote: | Lidi, jak vám přehrává EL71 širokoúhlý film (to jest film 16:9)? Mám takový film překonvertovaný do 3gp, když tento pustím na PC tak je v pořádku (má nahoře a dole černé pruhy), ale když ho pustím v mobilu, tak se automaticky natáhne na celý displej a všechno je samozřejmě nepřirozeně protáhlý a nedá se na to koukat. Poraďte, jak jste se s tímhle problémem pobili vy?  |
zkus to sproste ptepnout na celou obrazovku melo by se to zobrazit normalne  _________________ Kdo nepije s nama pije proti nam VSEM
C35i>>>>CX65+plno hovadinek.....hlavne z tudma:D>>>>E71+512MBKingston+>>>>1024MBKingston +sem tam naka kravinka:P |
|
Back to top |
|
 |
Priest začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:15 am Post subject: |
|
|
ccd98 wrote: | OK, je to asi chyba jenom u S75.
Mimochodem, kdybych na tu chybu s přehráváním narazil ještě u nějaké další mp3ky, tak bych ji sem dal taky... jenže mně bohužel blbla jen tahle...  |
je mem podobnej problem pres ctecku sem si na kartu nahral hraje asi minutu a pak se prepne-zkousel sem to prepsat a i na kompu to fakci normalne jen na mobu tam hodi inou pisnocku(kdyz ale to kryzovy misto pretocim tak hraje dal cela pisnicka)
BTW:este k zvuku na videu sem si stahl z netu Shreka jednicku a tam je stejnej problem jak je tam neco potichu tak se zvuk vypne a pak jak se zapne tak je to stoupajicim stylem zvuku(nedalo by se to nejak predelat???to ze to neslysim me ani nesteve ale to stoupani kdyz tam uz naky zvuk je jo....
jop este dopleni mam E71 FW:39 _________________ Kdo nepije s nama pije proti nam VSEM
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|