View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
baroigi kolemjdoucí
2.50 SMM
|
Posted: Sat Nov 03, 2007 8:13 pm Post subject: EL 71 pro slide - nefunguje |
|
|
Mam problém s odblokovaním klávesnice po vysunutí tel.
V teste tel. v položke Pro Slide sú tri polohy: Zatvorene / Nedefinované / Otvorené.
Pri zavretí správne zobrazuje "Zatvorené" ale po vysunutí zostane v polohe "Nedefinované".
V prevádzke mi neodblokuje klávesnicu po vysuntí, musím ručne, ale po zasunutí sa normálne zablokuje.
Nevie mi niekto poradiť kde sa nachádzajú "snímače" otvorenia a zatvorenia?
Tel. som mal úplne rozobratý (okrem časti kde je display) ale žiadne snímače som tam nenašiel.
ĎAKUJEM. |
|
Back to top |
|
 |
kozino věrný diskusník

2156.42 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sat Nov 03, 2007 8:22 pm Post subject: |
|
|
Myslím že na konci jednej kolajničky na vysúvanie (na tej časti s klávesnicou) je taká malá západka - keď je zatlačená tak telefón je zasunutý, keď ho vysunieš tak vyskočí. |
|
Back to top |
|
 |
sweet začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 10:24 am Post subject: |
|
|
ano je to na konci tej kolajnicky.
mam ten isty problem akurat ze mne sa po otvoreni normalne odblokuje ale po zatvoreni sa nezablokuje.....poslal som ho na reklamaciu |
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 11:06 am Post subject: |
|
|
Nie neni. Su tam magneticke snimace, ktore reaguju na maly magnet, ktory sa nachadza vedla mikrofonu pri antene. Viac sa mi to ale nechce rozpisovat. Treba pozriet a najst, kde su. Jeden je na doske druhy na flex kabli. _________________ S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?
Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil

Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Back to top |
|
 |
baroigi kolemjdoucí
2.50 SMM
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 4:22 pm Post subject: |
|
|
Magnet vedľa mikr. som našiel, ale tie ostatné snímače nemôžem nájsť.
Kde ich mám hľadať, píšeš že na doske ale ktorej, tej časti s displejom alebo tej so základnou doskou? Tiež mi nie je jasný aký flex kábel máš na mysli.
Ten čo spája obidve časti tel. (display s zákl. doskou?)
Ak by si mohol podrobnejšie popísať.
Ďakujem. |
|
Back to top |
|
 |
tulen kolemjdoucí
44.72 SMM
|
Posted: Mon Nov 17, 2008 11:23 pm Post subject: Re: EL 71 pro slide - nefunguje |
|
|
baroigi wrote: | Mam problém s odblokovaním klávesnice po vysunutí tel.
V teste tel. v položke Pro Slide sú tri polohy: Zatvorene / Nedefinované / Otvorené.
Pri zavretí správne zobrazuje "Zatvorené" ale po vysunutí zostane v polohe "Nedefinované".
V prevádzke mi neodblokuje klávesnicu po vysuntí, musím ručne, ale po zasunutí sa normálne zablokuje.
|
mám presne taký istý problém ako ty, ako sa to dá opraviť ? _________________ A65, CX75, EL 71 |
|
Back to top |
|
 |
|