View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Peteho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 4:38 pm Post subject: USB nabiji/nenabiji |
|
|
Na tomto foru jsem se setkal s pripady, kdy nabijeni pres USB nekomu jde a jinemu ne. Je to technicky mozne? je na to potreba jiny nez original kabel? Diky. |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:51 pm Post subject: |
|
|
Orig kabel nenabíjí.Na pinech je totiž přivedeno napětí USB což je pět voltů.Nabíjení u SX sepne až kolem šesti voltů.Takže pokud chceš nabíjení musíš si pořídit jiný kabel,nebo si na orig kabel připájet nabíječku.
Jinak tu někdo psal že pěti volty to taky nybíjí,ale je nutný oněch šest aby se ono nabíjení seplo. _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 484 Location: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 2:23 pm Post subject: |
|
|
To sem z toho jelen... já mám originální kábl a když ho zapnu do pc tak mi nabijení normálně fachá, pípne nabijim a hejbe se i ukazatel... zas mi na druhou stranu PC nenajde telefon takže mi je to stejně nah*vno... _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:23 pm Post subject: |
|
|
No,ono to má sepnout nabíjení kolem šesti,takže máš buď vyší napětí na USB,nebo je jinak zkalibrovanej SX.Co se hodnot napětí týče tak ty má SX v profilu baterie.U jiných siemensů neni problém tento profil změnit,ale SX je "zakletej". _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|