View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
web9 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:25 pm Post subject: Problém s M65 a GPRS |
|
|
Ahoj, mam tzakovej zajímavej problém, předevčírem se mi moje M65 Rescue sama vypla, prostě z ničeho nic, jen jsem odemknul klávesnici a najekou se mi to pomalu vypínalo, ale né žeby se rovnou vypla, prostě normálně se vypla jako když zmáčknu na tlačítko. Ráno jsem to zapl a jelikož jsem zhýčkaný posílat SMS přes program OSkárek (napíšu SMS a přes GPRS se připojím na netovou bránu a odešlu) tak už mi ten prográmek neodpovídal vůbec do netu a už se ani nepřičítali data přenosů GPRS. Myslel jsem ji že je to problém u operátora (OSKAR) ale dodnes to nejde. Zkoušel jsem si nechat poslat MMS zprávu a taky mi nedošla, přišlo jen upozornění že jí mam,ale obsah už se mi stáhnout nepovedlo, napíše mi to CHYBA SÍTĚ... Nevíte někdo co s tím? žádný nastavení sem přitom neměnil prostě to z ničeho nic přestalo fungovat. Nemůže se nějak spálit ten modem nebo něco? Jinak ten telefon funguje úplně normálně, všechno krom toho GPRS.. Prosím o radu.... |
|
Back to top |
|
 |
mcroslav12 badatel

Joined: 13 Nov 2005 Posts: 124 Location: Slovakia-v Topolčanoch
261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:30 pm Post subject: Re: Problém s M65 a GPRS |
|
|
web9 wrote: | Ahoj, mam tzakovej zajímavej problém, předevčírem se mi moje M65 Rescue sama vypla, prostě z ničeho nic, jen jsem odemknul klávesnici a najekou se mi to pomalu vypínalo, ale né žeby se rovnou vypla, prostě normálně se vypla jako když zmáčknu na tlačítko. Ráno jsem to zapl a jelikož jsem zhýčkaný posílat SMS přes program OSkárek (napíšu SMS a přes GPRS se připojím na netovou bránu a odešlu) tak už mi ten prográmek neodpovídal vůbec do netu a už se ani nepřičítali data přenosů GPRS. Myslel jsem ji že je to problém u operátora (OSKAR) ale dodnes to nejde. Zkoušel jsem si nechat poslat MMS zprávu a taky mi nedošla, přišlo jen upozornění že jí mam,ale obsah už se mi stáhnout nepovedlo, napíše mi to CHYBA SÍTĚ... Nevíte někdo co s tím? žádný nastavení sem přitom neměnil prostě to z ničeho nic přestalo fungovat. Nemůže se nějak spálit ten modem nebo něco? Jinak ten telefon funguje úplně normálně, všechno krom toho GPRS.. Prosím o radu.... |
skus prehrat cely firmware!!! _________________ Siemens C35-C35i- S55- CX65-CF75- A už mam CX75-Fw 13 original rs mmc-silicon power 256mb- dca 500 domaca vyroba
hhs 550 domaca vyroba |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:43 pm Post subject: |
|
|
Zkusil bych u operátora deaktivovat /aktivovat GPRS... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 11:23 pm Post subject: Re: Problém s M65 a GPRS |
|
|
web9 wrote: | Myslel jsem ji že je to problém u operátora (OSKAR) ale dodnes to nejde. Zkoušel jsem si nechat poslat MMS zprávu a taky mi nedošla, přišlo jen upozornění že jí mam,ale obsah už se mi stáhnout nepovedlo, napíše mi to CHYBA SÍTĚ... Nevíte někdo co s tím? žádný nastavení sem přitom neměnil prostě to z ničeho nic přestalo fungovat. |
Jestli máš tarif, netuším, kde je problém, jestli OSKARTU, pak je velice pravděpodobné, že jsi s kreditem pod 50,- Kč. Tehdy dobij kredit, vypni a zapni telefon a pojedeš.  _________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Back to top |
|
 |
web9 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 1:23 pm Post subject: |
|
|
Měl jsem tam firmware 44, zkusil sem přehrát na 58CZ pořád nic, mám Oskara tarif 50 Naplno... Zkoušel jsem samostatně vypínat GPRS nebo i celej telefon a pořád nic...
Ještě zkoušim deaktivovat celý GPRS uoperátora a pak zase zapnout a uvidim, poslední možnost. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|