View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Tsunamisro začátečník

|
Posted: Mon Jun 25, 2007 9:23 pm Post subject: Email E71 |
|
|
Existuje někde v Nastavení položka "Stahovat jen nové"?nemuzu to nikde najit - třeba je to blbej dotaz ale telefon mi stahuje veskere Emaily na mem ucte (omlouvam se ale cca 3000 emailu stahovat nechci !!!) Jinak to funguje pekne jen ale jeste jedna vec me stve - kdyz mi prijde obrazek jako priloha tak ho mobil zobrazi a kdyz si ho ulozim tak nelze otevrit jelikoz chybi nejakej program na prehrani......  _________________ Siemens SX1 Kangaroo Leather - work Fine.
Siemens SX1 White - work Fine.
Siemens SX1 Black - Dead :-(
Siemens Sx1 Ice Blue - Klasika :-) - work.
Benq-Siemens E71 with 2GB MicroSD (SD) |
|
Back to top |
|
 |
Majs0 začátečník

61.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Tue Jun 26, 2007 5:49 pm Post subject: |
|
|
Myslim ze to ze ktore maily to ma stahovat a ktore nie sa nastavuje na serveri skadial to stahujes aspon na gmaily sa to da nastavit aby to e-mailovy klient stahoval len tie nove.  _________________ E71 FW45 + SK langpack, 1GB Kingston , Bootkey, DCA-110, HS-150 |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 6:20 pm Post subject: |
|
|
No, to sice jo, ale pro integrovaného E-mailového klienta jsou Nové E-maily trochu jiný pojem než pro nás !
A to takový, že pro něj jsou nové E-maily všechny maily, které ještě nebyly staženy do mobilu (tzn. že klidně už přečtené přes PC). _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
HonzaA kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 12:14 pm Post subject: |
|
|
No to je sice pravda, ale popřečtení a smazání mailu při příští sysnchro se serverem je našte klidně znova. Proto jsem se vrátil k PDA a přestal používat klienta v E71... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|