View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Whito kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 4:19 pm Post subject: Hlasova volba pre C60-tku! |
|
|
Existuje nejaky patch, alebo upraveny firmware, aby
C60-ka mala hlasovu volbu? Ja som z C60-kou velmi spokojny,
az na tu hlasovu volbu.
Dikes  _________________ Whito (Siemens C60) |
|
Back to top |
|
 |
tomas badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 4:36 pm Post subject: Re: Hlasova volba pre C60-tku! |
|
|
Whito wrote: | Existuje nejaky patch, alebo upraveny firmware, aby
az na tu hlasovu volbu.
Dikes  |
Ty si s C-60 spokojny????Ja sa neviem dockat kedy to dam prec. |
|
Back to top |
|
 |
skyjet začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:00 pm Post subject: Re: Hlasova volba pre C60-tku! |
|
|
az na tu hlasovu volbu.
Dikes  |
Myslím, že nič také pre C60 bohužiaľ neexistuje (aj keď mne nechýba). _________________ C35i -> C60v27 + 4.14MB + strašná kopa patchov |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:12 am Post subject: Re: Hlasova volba pre C60-tku! |
|
|
az na tu hlasovu volbu.
Dikes  |
Ako už napísal Skyjet, jemu to nechýba a myslím, že existuje ešte oveľa viac ľudí ktorým to nechýba, a nech´ňyba to hlavne tým, čo tie patche robia a 2. je to veľmi zložitý patch aby ho dokázal spraviť aj obyčajný patcher, na to by sme potrebovali oveľa viac ľudí, ak nie celý Siemens. Mne by táto funkcia bola aj tak na nič, ako tvrdí veľa ľudí, včetne mňa.
Ešte ohľadom spokojnosti s C60: Ja som s ňou veľmi spokojný. Prirodzene, že by som už chcel niečo lepšie, ale vezmite si: Máme kvalitnejšie prehrávanie midov ako x65, neviem čo vám chýba, mne iba OS. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:32 pm Post subject: |
|
|
Chalani to tu už presne napísali: nič také neexistuje.
aj ja som bol s mojou C60-kou velmi spokojný, no keď už prišla CX65-ka tak som nepovedal nie.(hlavne keď ma nič nestála)  _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 4:58 pm Post subject: |
|
|
Palio wrote: | Chalani to tu už presne napísali: nič také neexistuje.
aj ja som bol s mojou C60-kou velmi spokojný, no keď už prišla CX65-ka tak som nepovedal nie.(hlavne keď ma nič nestála)  |
Tak to je šťastie, len tak ísť po ulici a stretnúť CX65, ktorá sa ti vopchá do vrecka . _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 6:09 pm Post subject: |
|
|
Borix wrote: | Palio wrote: | Chalani to tu už presne napísali: nič také neexistuje.
aj ja som bol s mojou C60-kou velmi spokojný, no keď už prišla CX65-ka tak som nepovedal nie.(hlavne keď ma nič nestála)  |
Tak to je šťastie, len tak ísť po ulici a stretnúť CX65, ktorá sa ti vopchá do vrecka . |
Nie. Otec potreboval 2. phon tak som našiel inzerát za 4000 a ukecal som ho aby mi ho potom dal.  _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 7:13 pm Post subject: |
|
|
Palio wrote: | Borix wrote: | Palio wrote: | Chalani to tu už presne napísali: nič také neexistuje.
Tak to je šťastie, len tak ísť po ulici a stretnúť CX65, ktorá sa ti vopchá do vrecka . |
Nie. Otec potreboval 2. phon tak som našiel inzerát za 4000 a ukecal som ho aby mi ho potom dal.  |
To sa niekto má, môj otec má Alcatel OT311(išlo o cenu), ja mám u nás doma jediný paušál a aj naj mobil a prirodzene som aj v mobiloch doma najschopnejší. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
tomas badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 7:49 pm Post subject: |
|
|
Borix wrote: | Palio wrote: | Borix wrote: | Palio wrote: | Chalani to tu už presne napísali: nič také neexistuje.
Nie. Otec potreboval 2. phon tak som našiel inzerát za 4000 a ukecal som ho aby mi ho potom dal.  |
To sa niekto má, môj otec má Alcatel OT311(išlo o cenu), ja mám u nás doma jediný paušál a aj naj mobil a prirodzene som aj v mobiloch doma najschopnejší. |
Tak to je pravda  |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:08 am Post subject: |
|
|
Borix wrote: | Palio wrote: | Borix wrote: | Palio wrote: | Chalani to tu už presne napísali: nič také neexistuje.
To sa niekto má, môj otec má Alcatel OT311(išlo o cenu), ja mám u nás doma jediný paušál a aj naj mobil a prirodzene som aj v mobiloch doma najschopnejší. |
Aj ja som doma v mobiloch najschopnejší. Len ja mám EASY.  _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|