clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - fw15int na fw14cz -> JAK?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

fw15int na fw14cz -> JAK?
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
rudymed
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 19, 2005 9:03 pm    Post subject: Re: fw15int na fw14cz -> JAK? Reply with quote

standa wrote:
Mám v sxku ofic. 14cz, chtel bych si tam hodit 15int, problem je ten ze na ceskou verzi nedam verzi s jinou jazykovou verzi(konkretne oficialni int 15 z webu siemensu). Jak to mam udelat? Díky moc.

Obidva fw su sevisni =takze prehras jeden cez druhy v pohodke. Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
rudymed
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 19, 2005 9:33 pm    Post subject: Reply with quote

standa wrote:
Ale ja myslim ofiko verzi ze stranek Siemensu. Zkousel jsem hodit int verzi na cz verzi a nejde to

Tak si stiahni winswup 15 int.Inak oficialni 14 so servisu je to iste ako winswup 14 so siemensmanie. Very Happy
Back to top
Hainzi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 25, 2005 4:13 pm    Post subject: Kde se dá stáhnout FW15 int winswap Reply with quote

standa wrote:
rudymed wrote:
standa wrote:
Ale ja myslim ofiko verzi ze stranek Siemensu. Zkousel jsem hodit int verzi na cz verzi a nejde to

Tak si stiahni winswup 15 int.Inak oficialni 14 so servisu je to iste ako winswup 14 so siemensmanie. Very Happy

Tak to je super!
Myslel jsem si, že swup v servise poznaji Applause

Kde se dá stáhnout FW15 int winswap, tady na siemensmanii je pouze ruská modifikace SW15 , ne int.
Back to top
View user's profile Send private message
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Mon Apr 25, 2005 6:00 pm    Post subject: Re: Kde se dá stáhnout FW15 int winswap Reply with quote

Hainzi wrote:

Kde se dá stáhnout FW15 int winswap, tady na siemensmanii je pouze ruská modifikace SW15 , ne int.
Podívej se na stránky siemensu Confused

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Back to top
rudymed
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 25, 2005 6:32 pm    Post subject: Re: Kde se dá stáhnout FW15 int winswap Reply with quote

Gwin wrote:
Hainzi wrote:

Servisnu verziu nestiahnes na oficialnych strankach siemensu!
Na symbianfore mas link tak si ho najdi. Very Happy
Back to top
Hainzi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 26, 2005 5:27 pm    Post subject: Re: Kde se dá stáhnout FW15 int winswap Reply with quote

rudymed wrote:
Gwin wrote:
Hainzi wrote:

To jsem ani netvrdil. Na symbianforum.cz jsem nic nenašel, tam je jakýsi postup přepsaný z ruského orig., ale žádná servisni SW15 int. Zeptal jsem se jen pro zajímavost, mám 14CZ a zatím si nestěžuju. Osobně si ale myslím, že v servisu by se dost divili, že na telefonu je 15int ( sice od siemensu ), když prodejní verze byla např. "SX1_CZ-SK-RETAIL-uk-cz-sk_12_0001_update" a upgrade ze siemensu je možný jen pokud jsou dle siemens shodné viz následující orig .citace.

SVN: xx is the software release number in the phone.
If you scroll a little bit down with the joystick, you will find "Rolf Variant Name:"
This is the name of the software variant and only the same version can be updated into your phone.

Tak, kdo poradí a ne pouze odpálkuje.
Back to top
rudymed
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 26, 2005 5:36 pm    Post subject: Re: Kde se dá stáhnout FW15 int winswap Reply with quote

Hainzi wrote:
rudymed wrote:
Gwin wrote:
Hainzi wrote:

To jsem ani netvrdil. Na symbianforum.cz jsem nic nenašel, tam je jakýsi postup přepsaný z ruského orig., ale žádná servisni SW15 int. Zeptal jsem se jen pro zajímavost, mám 14CZ a zatím si nestěžuju. Osobně si ale myslím, že v servisu by se dost divili, že na telefonu je 15int ( sice od siemensu ), když prodejní verze byla např. "SX1_CZ-SK-RETAIL-uk-cz-sk_12_0001_update" a upgrade ze siemensu je možný jen pokud jsou dle siemens shodné viz následující orig .citace.

If you scroll a little bit down with the joystick, you will find "Rolf Variant Name:"
This is the name of the software variant and only the same version can be updated into your phone.

Ad first:Reagoval som na Gwin-ov prispevok.
Ad 2:Ak by si hladal dobre tak najdes FAQ na download. Very Happy
Ad orig. citace:Nikto netvrdil ze by si nemusel prist o zaruku ak by si tam prisiel s neorig. FW.
Este jedno upresnenie upgrade originalnim FW neni mozny na tu stejnou verzy danej jazyk. mutace.Musi byt vyssi. Very Happy
Back to top
Hainzi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 26, 2005 10:28 pm    Post subject: Re: Kde se dá stáhnout FW15 int winswap Reply with quote

rudymed wrote:
Hainzi wrote:
rudymed wrote:
Gwin wrote:
Hainzi wrote:

Ad first:Reagoval som na Gwin-ov prispevok.
Ad 2:Ak by si hladal dobre tak najdes FAQ na download. Very Happy
Ad orig. citace:Nikto netvrdil ze by si nemusel prist o zaruku ak by si tam prisiel s neorig. FW.
Este jedno upresnenie upgrade originalnim FW neni mozny na tu stejnou verzy danej jazyk. mutace.Musi byt vyssi. Very Happy

Dodávám :
reakce na záruku - někdo psal, že změnu FW v servisu nepoznají, proto jsem říkal, že poznají, neboŤ změnil národní verzi proti výchozí - prodejní,což,opět opakuji, standardním postupem ze siemensu nejde
-FW15 int lze stáhnout např.na http://www.siemens-mobiles.org/index.php?option=com_smf&Itemid=41&expv=0&?topic=104.0
-pro zkoušku jsem zkusil přehrát FW15INT od siemense přes servisní verzi staženou viz výše,šlo to
Back to top
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 10:39 am    Post subject: Reply with quote

Osobne si myslim, ze v servise by im malo byt jedno aku verziu FW mas v telefone, ak nie je nijak pozmenena. Pretoze nevedu celosvetovu evidenciu v ktorom servise si s nim naposledy bol. To znamena mozes povedat za fw15RU ti nahrali v oficialnom servise v Moskve a nemozu na to nic povedat. Takze je to v podstate jedno aku verziu tam mas.

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Back to top
Hainzi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 6:02 pm    Post subject: Reply with quote

Sirus wrote:
Osobne si myslim, ze v servise by im malo byt jedno aku verziu FW mas v telefone, ak nie je nijak pozmenena. Pretoze nevedu celosvetovu evidenciu v ktorom servise si s nim naposledy bol. To znamena mozes povedat za fw15RU ti nahrali v oficialnom servise v Moskve a nemozu na to nic povedat. Takze je to v podstate jedno aku verziu tam mas.

Doufám, že máš pravdu.
Back to top
Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 8:31 pm    Post subject: Reply with quote

Sirus wrote:

Omyl, jakmile mas neodpovidajici verzi, jinou nez puvodni, musis to mit v zarucnim liste jako servisni opravu s jejich razitkem.

Proto je na reklamace nutne vratit puvodni verzi FW.

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
pupi
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 9:25 pm    Post subject: Re: fw15int na fw14cz -> JAK? Reply with quote

mam servisni a zkousel jsem prehrat opet servisni a "prd" Asi jsem levej

rudymed wrote:
standa wrote:
Mám v sxku ofic. 14cz, chtel bych si tam hodit 15int, problem je ten ze na ceskou verzi nedam verzi s jinou jazykovou verzi(konkretne oficialni int 15 z webu siemensu). Jak to mam udelat? Díky moc.

Think
Back to top
rudymed
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 9:57 pm    Post subject: Re: fw15int na fw14cz -> JAK? Reply with quote

pupi wrote:

rudymed wrote:
standa wrote:

Think

V com bol problem?
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 4:55 am    Post subject: Re: fw15int na fw14cz -> JAK? Reply with quote

pupi wrote:

rudymed wrote:
standa wrote:

Think

- kousek nahoře se o tom bavíme, rozdílné jazykové verze stažené od siemense nepřehraješ, stáhni si opravdovou servisní verzi ( odkaz tam máš taky ), pak si mužeš odzkoušet i tu upgrade verzi od siemensu,funguje to. hlavně pozor na baterii
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum