View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:10 pm Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | vbvbvb wrote: | tak som to nasiel pre M65 cislo 165 Práce s telefónem bez SIM karty  | Super kuknem .Mozno sa to pokusim prerobit a inac da sa vybrat ci treba patchovat a unpatchovat?Myslim to tak ze vyberiem v telefone ci on alebo of alebo cez compa?Diegé | Myslim ze jedine cez comp _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:12 pm Post subject: |
|
|
Vraj nieco take, len pre cx65:
;* Работа телефона без SIM-карты * © SiNgle, § AsteriX
;!Жмем *#06# потом заходим в тест и жмём тест звука 1, ничего не происходит, жмем кратко красную кнопку
0911640: 04F0DCFE 05F0D0EB
0916DE4: 10B55A49 FF7F2DE9
0916DE8: 5A4803F0B0EA041C59485A490068FF30 10109FE510009FE50120A0E30FE0A0E1
0916DF8: 0130C460201C03F0ACEA5748A4F752FE 11FF2FE1FFBFBDE8200C23A100200BA8 _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:27 pm Post subject: |
|
|
právě sem přišel na to, že tenhle patch je úplně zbytečnej-stačí mít aplikovanej patch ###->main menu. Zkusil sem to, funguje i bez SIMky  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
saduc_teg začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:21 pm Post subject: |
|
|
A pokud jde jen o to, aby nikdo nerusil, tak by mohlo byt resenim vybrat pasmo GSM 1900, ktere v Evrope neni. Mozna by to bylo narocnejsi na baterku a telefon by mohl byt poimalejsi... To uz nevim... |
|
Back to top |
|
 |
ferenczy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:43 pm Post subject: patch ani PC IMHO netreba |
|
|
jak uz jsem jednou psal, pouzivam a prijde mi nejjednodussi a nejsystemovejsi k pripojeni/odpojeni do/od GSM site servisniho menu, konkretne polozky "GPRS test", obsahujici 4 polozky - Attach/Detach GPRS (nemel jsem potrebu pouzit a Attach/Detach GSM _________________ --
Dawid Ferenczy |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:43 pm Post subject: Re: patch ani PC IMHO netreba |
|
|
ferenczy wrote: | jak uz jsem jednou psal, pouzivam a prijde mi nejjednodussi a nejsystemovejsi k pripojeni/odpojeni do/od GSM site servisniho menu, konkretne polozky "GPRS test", obsahujici 4 polozky - Attach/Detach GPRS (nemel jsem potrebu pouzit a Attach/Detach GSM |
Na me CX65 jsem si zrejme pomoci mackani attach/detach GPRS jsem si GPRS odvaril tak, ze proste uz neslo zapnout a musel jsem nahravat FF. (Nevim proc, ale zrovna tahle polozka se mne objevila jako moznost, kterou si muzu nastavit jako rychlou volbu na klavesu - asi to tam mam misto GPRS Info - fw43. Kdyz jsem GPRS Info zkousel nastavit v DSE, stejne tam byla nabidka attach/detach GPRS - o a/d GSM tam nebylo ani pamatky) _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
ferenczy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:35 pm Post subject: Re: patch ani PC IMHO netreba |
|
|
oookoook wrote: | ferenczy wrote: | jak uz jsem jednou psal, pouzivam a prijde mi nejjednodussi a nejsystemovejsi k pripojeni/odpojeni do/od GSM site servisniho menu, konkretne polozky "GPRS test", obsahujici 4 polozky - Attach/Detach GPRS (nemel jsem potrebu pouzit a Attach/Detach GSM |
Na me CX65 jsem si zrejme pomoci mackani attach/detach GPRS jsem si GPRS odvaril tak, ze proste uz neslo zapnout a musel jsem nahravat FF. (Nevim proc, ale zrovna tahle polozka se mne objevila jako moznost, kterou si muzu nastavit jako rychlou volbu na klavesu - asi to tam mam misto GPRS Info - fw43. Kdyz jsem GPRS Info zkousel nastavit v DSE, stejne tam byla nabidka attach/detach GPRS - o a/d GSM tam nebylo ani pamatky) |
jako v menu "GPRS Test" nemas Attach/Detach GSM???
btw ja mam taky na C55 jako rychlou volbu moznost nastavit "GPRS Test"... |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:40 pm Post subject: |
|
|
Nemam to v tom menu, co se mne nastavlio na tu klavesu. Jenze ted mam strach si to tam jenom nastavit, natoz do toho lezt.. V servisnim menu jsem polozku GPRS test vubec nenasel, v nabidce rychle volby se to jmenuje jenom GPRS, v DSE GPRS Info - ale to jenom znamena, ze je to tam misto GPRS Infa. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
ferenczy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:40 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Nemam to v tom menu, co se mne nastavlio na tu klavesu. Jenze ted mam strach si to tam jenom nastavit, natoz do toho lezt.. V servisnim menu jsem polozku GPRS test vubec nenasel, v nabidce rychle volby se to jmenuje jenom GPRS, v DSE GPRS Info - ale to jenom znamena, ze je to tam misto GPRS Infa. |
Zkus tam vlezt pres servisni menu. Ja tam taky nelezu pres hotkey, ikdyz ted jsem to zkusil nastavit a funguje to taky. Ostatne mam toho v menu "GPRS Test" povicero:
- Attach/Detach GPRS
- Attach/Detach GSM
- Ctxt activ/deact
- Send IP Ack/Unack
- Ctxt activ CI3
- Ctxt activ QoS
- Mobile Class
- Baudrate
"GPRS Info" je neco jineho, nachazi se v normalnim menu Nastaveni > Datova vymena (u C55) _________________ --
Dawid Ferenczy |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:19 am Post subject: |
|
|
ferenczy wrote: | oookoook wrote: | Nemam to v tom menu, co se mne nastavlio na tu klavesu. Jenze ted mam strach si to tam jenom nastavit, natoz do toho lezt.. V servisnim menu jsem polozku GPRS test vubec nenasel, v nabidce rychle volby se to jmenuje jenom GPRS, v DSE GPRS Info - ale to jenom znamena, ze je to tam misto GPRS Infa. |
Zkus tam vlezt pres servisni menu. Ja tam taky nelezu pres hotkey, ikdyz ted jsem to zkusil nastavit a funguje to taky. Ostatne mam toho v menu "GPRS Test" povicero:
- Attach/Detach GPRS
- Attach/Detach GSM
- Ctxt activ/deact
- Send IP Ack/Unack
- Ctxt activ CI3
- Ctxt activ QoS
- Mobile Class
- Baudrate
"GPRS Info" je neco jineho, nachazi se v normalnim menu Nastaveni > Datova vymena (u C55) |
Ach jo, delas ze me deblia. Ale mam pocit, ze jsi ten muj prispevek moc necetl. Pisu tam, ze v servisnim menu polozku GPRS test nemuzu vubec najit. Potom taky pisu, ze ta moje moznost je tam MISTO GPRS Infa, ktery jsem si tam chtel nastavit, ale neslo to, tak je snad jasny, ze vim, co to je GPRS Info a kde to najit, ne? _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:11 am Post subject: |
|
|
U řady x65 je už jenom v té GPRS nabídce Attach a Detach GPRS  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:16 am Post subject: |
|
|
busch wrote: | U řady x65 je už jenom v té GPRS nabídce Attach a Detach GPRS  |
No vida, presne jak rikam. Jenom nevim, kde to je v servisnim menu. Ja to fakt mam jenom na te hotkey... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:29 am Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | busch wrote: | U řady x65 je už jenom v té GPRS nabídce Attach a Detach GPRS  |
No vida, presne jak rikam. Jenom nevim, kde to je v servisnim menu. Ja to fakt mam jenom na te hotkey... |
Tam to snad není, resp. taky sem nenašel  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
ferenczy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:44 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Ach jo, delas ze me deblia. Ale mam pocit, ze jsi ten muj prispevek moc necetl. Pisu tam, ze v servisnim menu polozku GPRS test nemuzu vubec najit. Potom taky pisu, ze ta moje moznost je tam MISTO GPRS Infa, ktery jsem si tam chtel nastavit, ale neslo to, tak je snad jasny, ze vim, co to je GPRS Info a kde to najit, ne? |
Nedelam a jestli to tak vypadalo, tak sorry... Jak jsem psal popisoval jsem situaci na sve C55... _________________ --
Dawid Ferenczy |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|