View previous topic :: View next topic |
Mate nekdo problem s chybejici EEPROM EEPROM 5121, 5122 a 5123 ? |
Ano, chybi me tak ty bloky a mam problem |
|
6% |
[ 1 ] |
Bloky chybi a zadnej problem nemam |
|
6% |
[ 1 ] |
Bloky tam mam OK |
|
56% |
[ 9 ] |
Co je to EEPROM ;-) |
|
31% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 16 |
|
Author |
Message |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 9:07 am Post subject: |
|
|
jdobry wrote: | A v tom je prave ten problem. Vezmu to poporade.
- screenshot jsem nepotreboval a ani nezkousel (zkusim doma)
- s PapuaUtils jsem negeneroval nove kody, mam ulozene a navic bych to pod fw50 stejne neudelal
- x65flasher normalne beha s klicem BKEY. Patchovany bootcore jsem nikdy nemel.
- Odblokovani. Potreboval jsem telefom odblokovat, po tom, co jsem smazal vsechny skryte EEPROM bloky. Tedy i 5121 atd. Odblokovat se podarilo (vice zde ).
- |
Hm, ale jak jsi tam dostal ostatní bloky EEPROM, to už nepíšeš, tam je jen popis odblokování, ale při Save All se smaže celá EEPROM. No nic, hlavně že ti telefon funguje. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 9:16 am Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: |
Hm, ale jak jsi tam dostal ostatní bloky EEPROM, to už nepíšeš, tam je jen popis odblokování, ale při Save All se smaže celá EEPROM. No nic, hlavně že ti telefon funguje. |
Nesmaze se cela. Pomoci save all jsem dokazal zapsat vsechno , krome skrytych EEPROM bloku ktere v zaloze EEPROM nebyli.
Jenze jsem si to neuvedomil, ze me budou chybet a pak jsem odblokovaval protoze FF zalohu jsem nemel u sebe.
Nemam problem tam bloky 5121 nahrat, mam i FF zalohu, ale zatim zkousim prijit proc me nechybi. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 9:44 am Post subject: |
|
|
Ked das Save all,zmazu sa Ti vsetky bloky EEPROM,aj tie skryte a nahraju sa Ti bloky,ktore mas v lavom okne.Ak nemas aplikovany patch na otvorenie skrytych blokov EEP,tak sa tych 6 skrytych blokov nemas, nenahraju sa a je pruser. Iba pri Save selected sa premazavaju konkretne bloky,ktore su v lavom okne...
Takze pozor na tlacitko Save all  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 9:48 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Ked das Save all,zmazu sa Ti vsetky bloky EEPROM,aj tie skryte a nahraju sa Ti bloky,ktore mas v lavom okne.Ak nemas aplikovany patch na otvorenie skrytych blokov EEP,tak sa tych 6 skrytych blokov nemas, nenahraju sa a je pruser. Iba pri Save selected sa premazavaju konkretne bloky,ktore su v lavom okne...
Takze pozor na tlacitko Save all  |
Lepe receno to co jsem tu psal. A presne v tomto stavu jsem odblokoval telefon, prestoze bloky 5121atd jsem nemel a nemam dosud (zalohu nepocitam) |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 8:23 am Post subject: |
|
|
Uz jsem na neco prisel.
Takze s Papuautils funguje generovani kodu i bez techto bloku.
Ale nejde me zapsat SKEY do telefonu.
Uvidim, jesli se to zmeni az tam zase bloky 5121 budu mit. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 10:06 am Post subject: |
|
|
jdobry wrote: | Uz jsem na neco prisel.
Takze s Papuautils funguje generovani kodu i bez techto bloku.
Ale nejde me zapsat SKEY do telefonu.
Uvidim, jesli se to zmeni az tam zase bloky 5121 budu mit. |
Zeby sme dosli na problem preco tu niektorym ludom vôbec nefunguje zapisanie SKEY . Tiez sa mi zda ze ty co im to neslo mali rpedtym nejku skusenost s tlacitkom save all
No taka otazocka ten SKEY som si do telefonu zapisal uz asi pred mesiacom a telefon mam stale vo factorymode aby som mohol pouzivat screenshoter , vadi to niako ze telefon je vo factory mode t.j. stale mam zapisany SKEY ?? _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Marinak badatel

12.06 SMM
Příspěvky na SM: 190,- |
Posted: Fri May 27, 2005 10:29 am Post subject: |
|
|
Tak přesně toto vyřešilo můj problém a nemožnost zapsat SKEY. Já sem tam sice ty bloky měl, jenomže sem tam měl cizí EEPROM a cizí bloky.. (odblok přes SST) a ani už nevím proč...
Tak sem pohledal v PC starou EEPROM... Nahrál a ejhle! Už mi PUPA nepsala "Špatný S-KEY" už jen FACTORY... A já de**l sem sa s tým mordoval čím to može být asi 3 měsíce... Ku**A
No hlavně že sa na to došlo...  _________________ "I mistr tesař se někdy utne..." |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 10:48 am Post subject: |
|
|
Marinak wrote: | Tak přesně toto vyřešilo můj problém a nemožnost zapsat SKEY. Já sem tam sice ty bloky měl, jenomže sem tam měl cizí EEPROM a cizí bloky.. (odblok přes SST) a ani už nevím proč...
Tak sem pohledal v PC starou EEPROM... Nahrál a ejhle! Už mi PUPA nepsala "Špatný S-KEY" už jen FACTORY... A já de**l sem sa s tým mordoval čím to može být asi 3 měsíce... Ku**A
No hlavně že sa na to došlo...  |
Alespon tato z pocatku teoreticka debata ma nejaky prakticky vysledek.
Krokodyl to navedl spravnym smerem.
Pokud vim, jediny zpusob opravy pro toho kdo nema zalohu je papuautils. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 9:07 pm Post subject: |
|
|
Obnovil jsem bloky 5121,5122,5123 ze zalohy a SKEY zacal fungovat. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
|
Back to top |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 4:27 pm Post subject: |
|
|
Ja jsem si do MT nahral cizi EE a odblokoval pres SST a potom jsem do mobilu nemohl nahrat SKEY.Tak jsem napsal LAZYCODEROVI a on mne poslal ten kod do papui a uz to vsechno jde normalne... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|