View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ritchieb pisatel

Joined: 23 Sep 2004 Posts: 201 Location: Červ. Kostelec (velkoměsto poblíž Trutnova :)
661.00 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 3:48 pm Post subject: |
|
|
Lewa wrote: | ginzo wrote: | SA PREORIENTUJ NA BLOKIU,KED SA TI SIEMENS NELUBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HLAVNE,ZE TVOJ MOBIL NAVRHOVAL TIEZ TEN ISTY K****!!!! |
Já mám Siemens rád, ale tohle podle mě podělal... |
já nevim co ti na tom tak vadí? copak musej byt všechny mobily nabouchaný funkcema? to nemuže bejt pár levnějších jo kdyby cx nemělo mp3 a paměťovku tak to chápu ale c? _________________ M55 fw91+patche->SE K750i |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 8:18 pm Post subject: |
|
|
ritchieb wrote: | Lewa wrote: | ginzo wrote: | SA PREORIENTUJ NA BLOKIU,KED SA TI SIEMENS NELUBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
já nevim co ti na tom tak vadí? copak musej byt všechny mobily nabouchaný funkcema? to nemuže bejt pár levnějších jo kdyby cx nemělo mp3 a paměťovku tak to chápu ale c? |
Mě jenom vadí, že tam nejsou MP3  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
ritchieb pisatel

Joined: 23 Sep 2004 Posts: 201 Location: Červ. Kostelec (velkoměsto poblíž Trutnova :)
661.00 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 8:22 pm Post subject: |
|
|
Lewa wrote: | ritchieb wrote: | Lewa wrote: | ginzo wrote: | SA PREORIENTUJ NA BLOKIU,KED SA TI SIEMENS NELUBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
já nevim co ti na tom tak vadí? copak musej byt všechny mobily nabouchaný funkcema? to nemuže bejt pár levnějších jo kdyby cx nemělo mp3 a paměťovku tak to chápu ale c? |
Mě jenom vadí, že tam nejsou MP3  |
no a co tak si kup cx a budes je mit  _________________ M55 fw91+patche->SE K750i |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Tue May 31, 2005 8:34 pm Post subject: |
|
|
Lewa wrote: | ritchieb wrote: | Lewa wrote: | ginzo wrote: | SA PREORIENTUJ NA BLOKIU,KED SA TI SIEMENS NELUBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mě jenom vadí, že tam nejsou MP3  |
Proboha řada "C" je odjakživa o malinkatý krůček lepší jak "A" a te je o malinkatý krůček lepší jak cihla...co bys chtěl??? _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
kranky kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 1:23 pm Post subject: |
|
|
Lewa wrote: | bondcze wrote: | Lewa wrote: | To si ze mě děla Siemens prdel? Vono to nema nic! Ani MMC, ani MP3, ANI BT! Ježiš marjá! Končim, over!  |
Klidek, klídek ... sedni si a uklidni se. ALE MOH TAM NECO UZ KONECNE HODIT  |
Aspoň ty podělaný MP3 tam mohl nacpat! V Siemensu to musí bejt pěknej *******, co tohle navrhoval.
Klidek
hanni |
keby mal terbars MMC a prehraval by aj Mp3 tak kto by si kupil trebars CX?
neviem za malo penazi ujde. Uzivatelsku pamat ma len do 8MB, ale dizajn ujde a je celkom kompaktny...
tlacitka su trochu malo (hlavne tie pod displayom) podsvietene a tiez tl. na prijatie hovoru. Nema BT, nepodporuje Mp3 ani MMC, ale ma GPRS Class10 modem. A podla vsetkeho s MPM pojde len zalohovanie dat do Outlooku a nie uplna synchronizacia.
Ma VGA kameru a 5x Zoom,nataca Video, podporuje PTT, E-mail (SMTP,POP3,IMAP4), Display 56k a tak ale celkom ujde ca tu cenu nie????
 |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 4:21 pm Post subject: |
|
|
kranky wrote: | Lewa wrote: | bondcze wrote: | Lewa wrote: | To si ze mě děla Siemens prdel? Vono to nema nic! Ani MMC, ani MP3, ANI BT! Ježiš marjá! Končim, over!  |
Klidek, klídek ... sedni si a uklidni se. ALE MOH TAM NECO UZ KONECNE HODIT  |
Aspoň ty podělaný MP3 tam mohl nacpat! V Siemensu to musí bejt pěknej *******, co tohle navrhoval.
Klidek
hanni |
keby mal terbars MMC a prehraval by aj Mp3 tak kto by si kupil trebars CX?
neviem za malo penazi ujde. Uzivatelsku pamat ma len do 8MB, ale dizajn ujde a je celkom kompaktny...
tlacitka su trochu malo (hlavne tie pod displayom) podsvietene a tiez tl. na prijatie hovoru. Nema BT, nepodporuje Mp3 ani MMC, ale ma GPRS Class10 modem. A podla vsetkeho s MPM pojde len zalohovanie dat do Outlooku a nie uplna synchronizacia.
Ma VGA kameru a 5x Zoom,nataca Video, podporuje PTT, E-mail (SMTP,POP3,IMAP4), Display 56k a tak ale celkom ujde ca tu cenu nie????
 |
Dokonale si to vystihol. Neviem, čo viac by ste chceli za nejakých 5 000. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Majkl_M pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 03, 2005 12:10 pm Post subject: |
|
|
mohl by mít aspoň MP3 vyzvánění! I když je pravda, že ho WAV zastoupí... _________________ Siemens M55/S65(teď)/S75(teď)
Nokia 5110/3310/3315/7110/6260/9500(teď)
Motorola E680i
Qtek 9090 |
|
Back to top |
|
 |
kyhoush kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:57 pm Post subject: Spojení s počítačem |
|
|
Netušíte někdo, proč tento telefon nelze spojit s počítačem?
Byl jsem dnes nemile překvapen, když jsem to po rozbalení telefonu zjistil.
Už jenom např. překopírování adresáře přes IrDa není nejpohodlnější. |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 10:01 pm Post subject: |
|
|
Neide spojiť?
Aký máš problém? IRDA treba naemulovať na COM port a všetko pôjde hladko. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 10:02 pm Post subject: |
|
|
kdyby si nám řekl jakým kabelem a jakým programem ho spojuješ, tak bysme ti pomoct mohli... _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 10:11 pm Post subject: |
|
|
koukam ze tu resite C75ku... nemohl by mi tu nekdo poskytnout fullflash C75ky? |
|
Back to top |
|
 |
Fredy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 10:02 am Post subject: Re: Spojení s počítačem |
|
|
kyhoush wrote: | Netušíte někdo, proč tento telefon nelze spojit s počítačem?
Byl jsem dnes nemile překvapen, když jsem to po rozbalení telefonu zjistil.
Už jenom např. překopírování adresáře přes IrDa není nejpohodlnější. |
Mobil umožňuje spojit se s PC buďto přes IR vzduchem nebo kabelem na RS232 nebo USB + nějaká příslušná aplikace na PC. V čem je konkrétně problém? Konstatování, že mobil nejde spojit s PC a zároveň že překopírování adresáře přes IR není pohodlný si dost protiřečí. |
|
Back to top |
|
 |
Martin C začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 10:12 am Post subject: |
|
|
Lasky wrote: | Neide spojiť?
Aký máš problém? IRDA treba naemulovať na COM port a všetko pôjde hladko. |
Ja bych taky potreboval helpnout...prosim,prosim.
Jedna se tedy o CX-75,k praci pouzivam V-Navigator (prenos fotek,mp3 apod) zkousel jsem SiMoCo,na spravu telefonu,sms,adresar a tak,jenze mi telefon nechce najit,BT mam na portu 17COM a ten uz simoco nezna.......nevite nekdo jak na to? _________________ A50--A60--M65-------CX-75 Good!!---Nokia 6021 |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 10:20 am Post subject: |
|
|
Martin C wrote: | Lasky wrote: | Neide spojiť?
Jedna se tedy o CX-75,k praci pouzivam V-Navigator (prenos fotek,mp3 apod) zkousel jsem SiMoCo,na spravu telefonu,sms,adresar a tak,jenze mi telefon nechce najit,BT mam na portu 17COM a ten uz simoco nezna.......nevite nekdo jak na to? |
Najdi si spravcu zariadeni vo Windowse, potom pripoj BT, alebo ak ho mas pripojeny, tak sa ti tam zobrazilo zariadenie, neviem, ako je oznacene BT, ale IrDA je Infrared ...... a nieco este pisane, alebo to bude potom asi v COM a LPT porty. Ked si najdes BT, tak potom klikni pravym tlacitkom a daj volby, albo nastavenia. A tam by sa mal dat nastavit COM port, a zvol si take cislo, ake podporuje SiMoCo. Aspon na IrDA takto funguje nastavenie portu.  _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
Martin C začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 10:44 am Post subject: |
|
|
Drobcek9056 wrote: | Martin C wrote: | Lasky wrote: | Neide spojiť?
Jedna se tedy o CX-75,k praci pouzivam V-Navigator (prenos fotek,mp3 apod) zkousel jsem SiMoCo,na spravu telefonu,sms,adresar a tak,jenze mi telefon nechce najit,BT mam na portu 17COM a ten uz simoco nezna.......nevite nekdo jak na to? |
Najdi si spravcu zariadeni vo Windowse, potom pripoj BT, alebo ak ho mas pripojeny, tak sa ti tam zobrazilo zariadenie, neviem, ako je oznacene BT, ale IrDA je Infrared ...... a nieco este pisane, alebo to bude potom asi v COM a LPT porty. Ked si najdes BT, tak potom klikni pravym tlacitkom a daj volby, albo nastavenia. A tam by sa mal dat nastavit COM port, a zvol si take cislo, ake podporuje SiMoCo. Aspon na IrDA takto funguje nastavenie portu.  |
Na to jsem ani nevzdech......jak to bude mozny tak to prubnu,ted "makam" na ikonach ,photoshop je vsemocnej a zatim se dari,admin slibili ze kdyz se to podari,budou 100% na webu ,tobe je poslu zvlast,dej jenom vedet jestli chces povodni velikost nabo nak upravit,cau a dik. _________________ A50--A60--M65-------CX-75 Good!!---Nokia 6021 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|