View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 4:47 pm Post subject: |
|
|
Podívej se na stahuj.cz tam jich je hafo.Jinak já to převádim JetAudiem...  _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |
Dafko ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 4:52 pm Post subject: |
|
|
No najednoduchsie je to cez CDEx pripadne plugin vo WinAmp... ale je to OT takze..  _________________ † I-Am-Lost
Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710
---------------------------- |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 12:13 am Post subject: |
|
|
tak qod rings ..nebo jak se to pise mi nikdy nevyzvanelo..vzdy to jen spustilo grafickou vizualizaci a nic:( tak sem ho vyhodil a nainstaloval si na PC GoldWave perfektni programek pro prevod z jakeho koli formatu hudby do jakeho koli formatu:) proste parada ..A tak sem si udelal kousek prez minutu dlouhe vyzvaneni v 8bitovem mono souboru wav ..hraje to perfektne ..velmi zretelne a hlavne dosti nahlas:) Opravdu parada ..a tudiz doporucuji ..vyprdnete se na ten stupidni program ,kterej stejne nefunguje a prevedte si to do wavu!!! 8) |
|
Back to top |
|
 |
zavit kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 1:50 pm Post subject: Re: Neda sa nastavit abz mi mp3 hralo ako zvonenie na SX1 _ |
|
|
Machmi wrote: | Dafko wrote: |
Staci ak prevedies mp3 na wavko |
Prosimtě, jakým programem převedeš mp3 do wav ? dík |
CoolEdit, SoundForge, de to i ve winampu... _________________ trance rulezzz!!!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|