View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vitek.borec.cz ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 10:36 pm Post subject: SAME PROBLEM |
|
|
Když jsem si SX koupil, tak se mi po pár dnech stal stejný problém. Zjistil jsem, že to bylo kvůli tomu, že jsem měl na disku C 1 Kb místa! Celej SX se rázem poblbne! Musíš udělat toto a pak půjde v poho:
1, záloha nejduležitějšího
2. z mobilu vyndat baterku tak na 24 h
3, po 24 h dát master reset
4, ručně obnovit kontakty, z přímých souborů a přímo nahrát maily, nesmí se tam nahrát žádné nežádoucí soubory, které při obnově zálohy jsou normální!
Tohle mi pomohlo a SX 100% už zase funguje!  _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 1:39 pm Post subject: Re: SAME PROBLEM |
|
|
vitek.borec.cz wrote: | Když jsem si SX koupil, tak se mi po pár dnech stal stejný problém. Zjistil jsem, že to bylo kvůli tomu, že jsem měl na disku C 1 Kb místa! Celej SX se rázem poblbne! Musíš udělat toto a pak půjde v poho:
4, ručně obnovit kontakty, z přímých souborů a přímo nahrát maily, nesmí se tam nahrát žádné nežádoucí soubory, které při obnově zálohy jsou normální!
Tohle mi pomohlo a SX 100% už zase funguje!  |
Místem to určitě nebude..Pod 300kB jsem na C určitě neměl!!
Teď už asi 14 dní funguje zase dobře, ale snad budu mít zítra čas a ten firmware stejně radši přehraju.... _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 7:26 pm Post subject: Re: SAME PROBLEM |
|
|
Funferr wrote: | vitek.borec.cz wrote: | Když jsem si SX koupil, tak se mi po pár dnech stal stejný problém. Zjistil jsem, že to bylo kvůli tomu, že jsem měl na disku C 1 Kb místa! Celej SX se rázem poblbne! Musíš udělat toto a pak půjde v poho:
Teď už asi 14 dní funguje zase dobře, ale snad budu mít zítra čas a ten firmware stejně radši přehraju.... |
Já nevim, třeba to dělá když máš 500 Kb a mín _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 12:16 am Post subject: Re: SAME PROBLEM |
|
|
vitek.borec.cz wrote: | Funferr wrote: | vitek.borec.cz wrote: | Když jsem si SX koupil, tak se mi po pár dnech stal stejný problém. Zjistil jsem, že to bylo kvůli tomu, že jsem měl na disku C 1 Kb místa! Celej SX se rázem poblbne! Musíš udělat toto a pak půjde v poho:
Teď už asi 14 dní funguje zase dobře, ale snad budu mít zítra čas a ten firmware stejně radši přehraju.... |
Já nevim, třeba to dělá když máš 500 Kb a mín |
Já myslím,že s místem na C to vůbec nesouvisí..Teď zrovna mám něco kolem 300kB a funguje naprosto v pohodě...
To je spíš náhoda... Těžko to půjde vysvětlit nějak takhle jednoduše... To musí způsobovat víc vlivů... Třeba nějaký aplikace+něco+něco... _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 6:52 pm Post subject: Re: SAME PROBLEM |
|
|
Funferr wrote: | vitek.borec.cz wrote: | Funferr wrote: | vitek.borec.cz wrote: | Když jsem si SX koupil, tak se mi po pár dnech stal stejný problém. Zjistil jsem, že to bylo kvůli tomu, že jsem měl na disku C 1 Kb místa! Celej SX se rázem poblbne! Musíš udělat toto a pak půjde v poho:
Já nevim, třeba to dělá když máš 500 Kb a mín |
Já myslím,že s místem na C to vůbec nesouvisí..Teď zrovna mám něco kolem 300kB a funguje naprosto v pohodě...
To je spíš náhoda... Těžko to půjde vysvětlit nějak takhle jednoduše... To musí způsobovat víc vlivů... Třeba nějaký aplikace+něco+něco... |
Je to divné no. Já si pamatuju, že jsem měl 32MB kartu A-data v té době, a na C málo místa. To bylo, když jsem SX dostal, takže jsem byl rád, že jsem to v té době rozchodil!  _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 8:06 pm Post subject: |
|
|
Zajímavý je,že od tej doby co mi to SX1 provedla už maká v pohodě...
Takže virus to určitě nebude.Navíc o žádná data jsem díkybohu nepřišel...
Možná to byla jen nějaká hláška jaký známe z Woken... Taky kolikrát mnoho poviku pro nic... _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 9:36 am Post subject: |
|
|
Funferr wrote: | Zajímavý je,že od tej doby co mi to SX1 provedla už maká v pohodě...
Takže virus to určitě nebude.Navíc o žádná data jsem díkybohu nepřišel...
Možná to byla jen nějaká hláška jaký známe z Woken... Taky kolikrát mnoho poviku pro nic... |
No až tak se mi nezdá! Uvidíme časem co ti to udělá  _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
velin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 5:21 pm Post subject: problém |
|
|
Po zapnutí SXky mi došly nějaký smsky. Když jsem je chtěl přečíst, tak mě to napíše chyba systému. Zároveň mi zmizely všechny kontakty z telefonu. Netuším co se stalo, čím to opravit? |
|
Back to top |
|
 |
velin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 6:08 pm Post subject: |
|
|
a ještě, kde jsou na Cčku uložený došlý smsky? jak je přečíst? díky |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 6:13 pm Post subject: |
|
|
velin wrote: | a ještě, kde jsou na Cčku uložený došlý smsky? jak je přečíst? díky | C:\System\mail\ _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
baja.ja kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 7:21 pm Post subject: |
|
|
taky se mi ten h**zl furt zasekával - flashl jsem mu znova fw (15tku) udělal hard reset - obnovil jenom kontakty - a dělá to furt - už letěl do skříně a za 2 dny budu mít komouše (n9500 ) ..... nemám na to nervy - sice je ještě v záruce půl roku, ale vzhledem k tomu, že jsem si musel sám opravit joystick (v servisu byly natolik neschopí, že mi furt tvrdili, že je joy v pořádku - kok**i), tak už o záruce nemůže být řeč ..... siemens u mě skončil - sx1 byl sice dobře vybavenej, ale kvalita provedení i softwareu je KATASTROFÁLNÍ
nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci
tohle je pravděpodobně můj poslední příspěvek tady (ale to asi nikomu vadit nebude )
tak čus ..... stejně jsem se tu nic nedozvěděl .....  |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 11:11 pm Post subject: |
|
|
baja.ja wrote: | ..... stejně jsem se tu nic nedozvěděl .....  | Tak si zle cital. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
baja.ja kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 9:20 am Post subject: |
|
|
diablo wrote: | baja.ja wrote: | ..... stejně jsem se tu nic nedozvěděl .....  | Tak si zle cital. |
a nebo jsem chodil na SBfórum  |
|
Back to top |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 11:38 am Post subject: |
|
|
Taky se vám stává,že nemůžete zavřít aplikaci na liště pomocí "C" když jste v pohotovostním menu??Někdy to musím zkoušet třeba 10x a někdy to nejde vůbec..Prostě se musím vrátit do aplikace a ukončit ji normálně odtamtud... _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 12:00 pm Post subject: |
|
|
Funferr wrote: | Taky se vám stává,že nemůžete zavřít aplikaci na liště pomocí "C" když jste v pohotovostním menu??Někdy to musím zkoušet třeba 10x a někdy to nejde vůbec..Prostě se musím vrátit do aplikace a ukončit ji normálně odtamtud... | Vacsinou aplikacie zatvaram priamo z nich. Ked sa neda tak ju killnem ako proces v AppManovi. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|