View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 9:35 am Post subject: mRouter |
|
|
Zdravím,
po dlouhé době, kdy bylo vše vpořádku, na mě vykouk tenhle problém s mRouter: Když připojím foun, ozve se jen takový ten zvuk, že windows rozpoznal že je něco v USB, ale mRouter nepracuje a ukazuje mi pořád stav, že foun není připojen. Takže ho do něj nic nenarvu. Tohle už se mi stalo 2x. Přeinstaloval jsem celej sx1 data suite a pak to zase ňákou dobu chodilo, ale teď už zase ne. Nevíte někdo co s tím? Přece to nebudu furt přeinstalovávat.
Díkes.  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 10:48 am Post subject: Re: mRouter |
|
|
KŘOVÁK wrote: | Zdravím,
po dlouhé době, kdy bylo vše vpořádku, na mě vykouk tenhle problém s mRouter: Když připojím foun, ozve se jen takový ten zvuk, že windows rozpoznal že je něco v USB, ale mRouter nepracuje a ukazuje mi pořád stav, že foun není připojen. Takže ho do něj nic nenarvu. Tohle už se mi stalo 2x. Přeinstaloval jsem celej sx1 data suite a pak to zase ňákou dobu chodilo, ale teď už zase ne. Nevíte někdo co s tím? Přece to nebudu furt přeinstalovávat.
Díkes.  |
No, ono to nejak blbne :-/ Me se to taky stavalo, zapojil sem phone a nic tak jeste jednou zase nic, nekdy az na po 3 se to povedlo.
Ale tedka pouzivam, kdyz chci neco nahrat TC a ani jedna chybicka ani jendou kousnuti
Sezen si plugin do TC, je na SM
No a na ty fce, co ma SDS.. no pro jednou dvakrat za mesic to nejak prezijes  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 11:16 am Post subject: Re: mRouter |
|
|
KŘOVÁK wrote: | Zdravím,
Díkes.  | Tak si pořiď mrouter a symb. plugin do tc. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 12:07 pm Post subject: |
|
|
EHM...TAK ŇÁK SEM NEPOCHOPIL O ČEM STE TU MLUVILI.....
Sry a nekamenujte mě.....  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 12:53 pm Post subject: |
|
|
KŘOVÁK wrote: | EHM...TAK ŇÁK SEM NEPOCHOPIL O ČEM STE TU MLUVILI.....
Sry a nekamenujte mě.....  |
zkus si precist tohle: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=301
Zbytek snad pochopis  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
dantm začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 2:59 pm Post subject: |
|
|
Na tyhle problemy si taky matne vzpominam. Mel jsem je v dobe, kdy jsem se pripojoval k netu pres MSWindows. Od te doby co jsem to nastavil v linuxu, tak jsem jeste nezaznamenal podobnej problem. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
vladis kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 11:38 am Post subject: |
|
|
Taky mi to občas blblo a dělal mi to Kerio Firewall. Tak jsem ho vymáznul a je to v pohodě. Zatím mi to ani jednou neselhalo.  _________________ C35i >> M45 >> SX1 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|