View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FredyKruger začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 8:59 pm Post subject: |
|
|
pip@ wrote: | Jirka-xxx wrote: | Já byxh spíš řek: Neřeš to. Počkej si Až narvou Linux do S65 a pak si tam dej MP3  | no... linux se jim moná do S65 narvat podaří (důkazem že toho jsou schopní je změna C65 na SL65) ale v přehrávání mp3 bude problém asi s rychlostí procesoru... ta java aplikace dekódovala 30s hudby jednu minutu.. | lenže ono to neprehrávalo na priamo ale konvertovalo do wavu,a to je rozdiel,to ti aj na normalnom pc trva chvilu trva |
|
Back to top |
|
 |
nosferatu pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 10:32 pm Post subject: |
|
|
davexxxx wrote: | podle me lepsi nekvalitni wav nez nic... a taky zalezi na vyberu pisnicky... takovy rockovy pecky sou na founu onicem... |
Jj, místo kytarovýho sóla máš uširvoucí cosi. Pokud si to dáš jako budík, začnš den pěkně hnusně.  _________________ De mortuis nil nisi bene. ......... i o Siemensu
Phil. Savy -> C55 -> CSL65 fw. 50 & MasterPatch +
M75 fw. 13 & MasterPatch + RS MMC 32 MB + RS MMC DV 256 MB + RS MMC DV 1 024 MB
und DCA-510, HHS-550, IMS-700, IFL-600, FCT-700 |
|
Back to top |
|
 |
michalkopecky redaktor

Joined: 30 Nov 2004 Posts: 1541 Location: Praha Mobil:Siemens CX70
13617.60 SMM
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 10:35 am Post subject: |
|
|
pip@ wrote: | szkepek wrote: | pip@ wrote: | Jirka-xxx wrote: | Já byxh spíš řek: Neřeš to. Počkej si Až narvou Linux do S65 a pak si tam dej MP3  | no... linux se jim moná do S65 narvat podaří (důkazem že toho jsou schopní je změna C65 na SL65) ale v přehrávání mp3 bude problém asi s rychlostí procesoru... ta java aplikace dekódovala 30s hudby jednu minutu.. |
ehm, to je fakt, ale to delal z jinyho formatu, to je trochu rozdil. kazdopadne, v rychlosti procaku by problem nebyl. mame tam 104Mhz . To mel muj staricky Pentium 1 a mp3 mi tam hraly... Je mi jasny, ze v x65kach je mirne jiny typ procesoru nez na Pentiumkach ale frekvence je frekvence........ | takže pentium 1? tak to by nebyl problém tam ten linux narvat... záleží ale na tom jestli by to někdo byl schopen a ochoten upravit na telefony siemens...
ale zpět k tématu: ten ekvalizér by byl užitečná věcička (hlavně na machrování..) | Já bych řekl že bude problém s pamětí...  _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
HenX táta fóra

Joined: 09 Oct 2004 Posts: 1172 Location: Český Těšín Telefon:Siemens C75
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 2:10 pm Post subject: |
|
|
tak co nenajde se nikdo?no ten ekvalizér by se ale opravdu hodil,bo kdyz posloucham nejaky wav tak se nekdy i bojim ze mi odejde reprak  _________________
***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!! |
|
Back to top |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 2:33 pm Post subject: |
|
|
michalkopecky wrote: | Já bych řekl že bude problém s pamětí...  |
No problem muze byt treba i s pameti (ale ne velikost, spis jak se adresuje), pochopitelne v telefonech nikde neni Pentium, takze muze byt problem i s procesorem atd....
OT: Linux se da nacpat opravdu do lecceho. Napriklad tady http://www.picotux.com/ je krasne videt, jak je flexibilni. Nebo treba podle soucasneho zebricku nejvykonnejsich pocitacu sveta na 4 z prvnich 5 bezi Linux... |
|
Back to top |
|
 |
m@rko začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 12:00 am Post subject: |
|
|
dobre dobre hosi. A take Apple maju len dakych 300 MHz ale su vykonnejsie jak P4 3000 MHz xixi. Vsetko je otazka architektury a instrukcnej sady procaku. Ak to apple dokaze nieco spravit v jednom kroku a P4 v 4 krokoch tak je to rozdiel. To iste mas aj siemensy. SX1 a x65
szkepek wrote: | pip@ wrote: | Jirka-xxx wrote: | Já byxh spíš řek: Neřeš to. Počkej si Až narvou Linux do S65 a pak si tam dej MP3  | no... linux se jim moná do S65 narvat podaří (důkazem že toho jsou schopní je změna C65 na SL65) ale v přehrávání mp3 bude problém asi s rychlostí procesoru... ta java aplikace dekódovala 30s hudby jednu minutu.. |
ehm, to je fakt, ale to delal z jinyho formatu, to je trochu rozdil. kazdopadne, v rychlosti procaku by problem nebyl. mame tam 104Mhz . To mel muj staricky Pentium 1 a mp3 mi tam hraly... Je mi jasny, ze v x65kach je mirne jiny typ procesoru nez na Pentiumkach ale frekvence je frekvence........ |
|
|
Back to top |
|
 |
m@te kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 11:43 am Post subject: |
|
|
m@rko wrote: | dobre dobre hosi. A take Apple maju len dakych 300 MHz ale su vykonnejsie jak P4 3000 MHz xixi. Vsetko je otazka architektury a instrukcnej sady procaku. Ak to apple dokaze nieco spravit v jednom kroku a P4 v 4 krokoch tak je to rozdiel. To iste mas aj siemensy. SX1 a x65
|
Procesory co su v APPLE su RISC, teda s redukovanou instrukcnous sadou a maju tzv coprocesory (ak sa nemylim) a z toho vyplyva, ze frekvencia nie je vsetko...
naco pchat do mobilu procesory s podporou vsetkeho mozneho, ked to nevyuziju?
A dalsia vec, co sa tyka frekvencie - preco AMD (teraz uz aj INTEL) zacalo oznacovat svoje procesory inak? Teda davaju napr. 3000+ a frekvenciu ma ten procesor napr. 1 700 MHz? Ide totiz o vykon procesora a nie len o Herze _________________ Panasonic GD30 -> Samsung SGH-N400 -> Samsung SGH-A300 -> Siemens CX65 -> Siemens CX75 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|