clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Ekvalizer

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Ekvalizer
Goto page Previous  1, 2

Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace
View previous topic :: View next topic  
Author Message
FredyKruger
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 8:59 pm    Post subject: Reply with quote

pip@ wrote:
Jirka-xxx wrote:
Já byxh spíš řek: Neřeš to. Počkej si Až narvou Linux do S65 a pak si tam dej MP3 Very Happy
no... linux se jim moná do S65 narvat podaří (důkazem že toho jsou schopní je změna C65 na SL65) ale v přehrávání mp3 bude problém asi s rychlostí procesoru... ta java aplikace dekódovala 30s hudby jednu minutu..
lenže ono to neprehrávalo na priamo ale konvertovalo do wavu,a to je rozdiel,to ti aj na normalnom pc trva chvilu trva
Back to top
View user's profile Send private message
nosferatu
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 10:32 pm    Post subject: Reply with quote

davexxxx wrote:
podle me lepsi nekvalitni wav nez nic... a taky zalezi na vyberu pisnicky... takovy rockovy pecky sou na founu onicem...

Jj, místo kytarovýho sóla máš uširvoucí cosi. Pokud si to dáš jako budík, začnš den pěkně hnusně. Whistle

Phil. Savy -> C55 -> CSL65 fw. 50 & MasterPatch +

M75 fw. 13 & MasterPatch + RS MMC 32 MB + RS MMC DV 256 MB + RS MMC DV 1 024 MB

und DCA-510, HHS-550, IMS-700, IFL-600, FCT-700
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
michalkopecky
redaktor
redaktor

13617.60 SMM
PostPosted: Wed Nov 23, 2005 10:35 am    Post subject: Reply with quote

pip@ wrote:
szkepek wrote:
pip@ wrote:
Jirka-xxx wrote:
Já byxh spíš řek: Neřeš to. Počkej si Až narvou Linux do S65 a pak si tam dej MP3 Very Happy
no... linux se jim moná do S65 narvat podaří (důkazem že toho jsou schopní je změna C65 na SL65) ale v přehrávání mp3 bude problém asi s rychlostí procesoru... ta java aplikace dekódovala 30s hudby jednu minutu..

ehm, to je fakt, ale to delal z jinyho formatu, to je trochu rozdil. kazdopadne, v rychlosti procaku by problem nebyl. mame tam 104Mhz . To mel muj staricky Pentium 1 a mp3 mi tam hraly... Je mi jasny, ze v x65kach je mirne jiny typ procesoru nez na Pentiumkach ale frekvence je frekvence........
takže pentium 1? tak to by nebyl problém tam ten linux narvat... záleží ale na tom jestli by to někdo byl schopen a ochoten upravit na telefony siemens...

ale zpět k tématu: ten ekvalizér by byl užitečná věcička (hlavně na machrování..)
Já bych řekl že bude problém s pamětí...

SM
HenX
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 23, 2005 2:10 pm    Post subject: Reply with quote

tak co nenajde se nikdo?no ten ekvalizér by se ale opravdu hodil,bo kdyz posloucham nejaky wav tak se nekdy i bojim ze mi odejde reprak

***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
nigol
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 23, 2005 2:33 pm    Post subject: Reply with quote

michalkopecky wrote:
Já bych řekl že bude problém s pamětí...

No problem muze byt treba i s pameti (ale ne velikost, spis jak se adresuje), pochopitelne v telefonech nikde neni Pentium, takze muze byt problem i s procesorem atd....

OT: Linux se da nacpat opravdu do lecceho. Napriklad tady http://www.picotux.com/ je krasne videt, jak je flexibilni. Nebo treba podle soucasneho zebricku nejvykonnejsich pocitacu sveta na 4 z prvnich 5 bezi Linux...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
m@rko
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 06, 2006 12:00 am    Post subject: Reply with quote

dobre dobre hosi. A take Apple maju len dakych 300 MHz ale su vykonnejsie jak P4 3000 MHz Smile xixi. Vsetko je otazka architektury a instrukcnej sady procaku. Ak to apple dokaze nieco spravit v jednom kroku a P4 v 4 krokoch tak je to rozdiel. To iste mas aj siemensy. SX1 a x65
szkepek wrote:
pip@ wrote:
Jirka-xxx wrote:

ehm, to je fakt, ale to delal z jinyho formatu, to je trochu rozdil. kazdopadne, v rychlosti procaku by problem nebyl. mame tam 104Mhz . To mel muj staricky Pentium 1 a mp3 mi tam hraly... Je mi jasny, ze v x65kach je mirne jiny typ procesoru nez na Pentiumkach ale frekvence je frekvence........
Back to top
View user's profile Send private message
m@te
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 06, 2006 11:43 am    Post subject: Reply with quote

m@rko wrote:
dobre dobre hosi. A take Apple maju len dakych 300 MHz ale su vykonnejsie jak P4 3000 MHz Smile xixi. Vsetko je otazka architektury a instrukcnej sady procaku. Ak to apple dokaze nieco spravit v jednom kroku a P4 v 4 krokoch tak je to rozdiel. To iste mas aj siemensy. SX1 a x65

Procesory co su v APPLE su RISC, teda s redukovanou instrukcnous sadou a maju tzv coprocesory (ak sa nemylim) a z toho vyplyva, ze frekvencia nie je vsetko...

naco pchat do mobilu procesory s podporou vsetkeho mozneho, ked to nevyuziju?

A dalsia vec, co sa tyka frekvencie - preco AMD (teraz uz aj INTEL) zacalo oznacovat svoje procesory inak? Teda davaju napr. 3000+ a frekvenciu ma ten procesor napr. 1 700 MHz? Ide totiz o vykon procesora a nie len o Herze

Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum