Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 05, 2005 1:01 pm Předmět: reklamace M65 |
|
|
Byl jsem reklamovat s tim že to vypadalo že je vadná deska.Dnes jsem byl překvapen.Technik HROCH.COM mi řekl že to na záruční opravu není jelikož je "urvaný" závit a že je vadná asi Flash.O tom že nějak spodek krytu nesedí jsem veděl a závada se projevila po měsíci nebo dokonce dvou.Lze nějak udělat záruční opravu.Protože bych řekl že utržený závit nemá vliv jestly odejde Flash |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: po prosinec 05, 2005 2:53 pm Předmět: Re: reklamace M65 |
|
|
noexp napsal: | Byl jsem reklamovat s tim že to vypadalo že je vadná deska.Dnes jsem byl překvapen.Technik HROCH.COM mi řekl že to na záruční opravu není jelikož je "urvaný" závit a že je vadná asi Flash.O tom že nějak spodek krytu nesedí jsem veděl a závada se projevila po měsíci nebo dokonce dvou.Lze nějak udělat záruční opravu.Protože bych řekl že utržený závit nemá vliv jestly odejde Flash |
Pokud máš originál záručák Siemens, reklamuj přímo v Siemensu.
Ty utržené spodní záviti jsou dost obvyklou "závadou" M65 po pádu. Každý druhý telefon který jsem měl rozdělaný je měl uražené a v tu chvíli ti žádný servis záruku neuzná. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 05, 2005 2:56 pm Předmět: |
|
|
takže jsem v p..... poslaly to na hlubší diagnostiku co s tim vůbec je.
Nemáš představu kolik by stála nová EEprom (či nějaká ta paměť je v háji prej)?
EDIT: takže kdybych já blbec nechal vyměnit kryt tak by mě to uznaly....OMG já jsem vůl |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|