View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 1:01 pm Post subject: reklamace M65 |
|
|
Byl jsem reklamovat s tim že to vypadalo že je vadná deska.Dnes jsem byl překvapen.Technik HROCH.COM mi řekl že to na záruční opravu není jelikož je "urvaný" závit a že je vadná asi Flash.O tom že nějak spodek krytu nesedí jsem veděl a závada se projevila po měsíci nebo dokonce dvou.Lze nějak udělat záruční opravu.Protože bych řekl že utržený závit nemá vliv jestly odejde Flash |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:53 pm Post subject: Re: reklamace M65 |
|
|
noexp wrote: | Byl jsem reklamovat s tim že to vypadalo že je vadná deska.Dnes jsem byl překvapen.Technik HROCH.COM mi řekl že to na záruční opravu není jelikož je "urvaný" závit a že je vadná asi Flash.O tom že nějak spodek krytu nesedí jsem veděl a závada se projevila po měsíci nebo dokonce dvou.Lze nějak udělat záruční opravu.Protože bych řekl že utržený závit nemá vliv jestly odejde Flash |
Pokud máš originál záručák Siemens, reklamuj přímo v Siemensu.
Ty utržené spodní záviti jsou dost obvyklou "závadou" M65 po pádu. Každý druhý telefon který jsem měl rozdělaný je měl uražené a v tu chvíli ti žádný servis záruku neuzná. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:56 pm Post subject: |
|
|
takže jsem v p..... poslaly to na hlubší diagnostiku co s tim vůbec je.
Nemáš představu kolik by stála nová EEprom (či nějaká ta paměť je v háji prej)?
EDIT: takže kdybych já blbec nechal vyměnit kryt tak by mě to uznaly....OMG já jsem vůl |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|