View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bzuker kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 10:44 am Post subject: PowerHex |
|
|
Zdravím...potřeboval bych poradit s s návodem na úpravu témat pomocí PowerHex. V návodu je napsané tohle:
- Spusťte PowerHex a vyberte v menu File/Open/Process
- Vyberte soubor se spuštěným procesem aktualizace firmware (07102004-K1_SiemensvA114_signed.exe) a klikněte na „Open Process“.
To nějak nechápu kde tam vyberu nějaký proces a jaký soubor mám otevřít a kde ho najdu.
Poraďte. Moc dík |
|
Back to top |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 11:05 am Post subject: Re: PowerHex |
|
|
bzuker wrote: | Zdravím...potřeboval bych poradit s s návodem na úpravu témat pomocí PowerHex. V návodu je napsané tohle:
- Vyberte soubor se spuštěným procesem aktualizace firmware (07102004-K1_SiemensvA114_signed.exe) a klikněte na „Open Process“.
To nějak nechápu kde tam vyberu nějaký proces a jaký soubor mám otevřít a kde ho najdu.
Poraďte. Moc dík |
Naco powerhex? Jestli chceš patchovat, tak použij apatcher, je to mnohem jednodušší. TADY máš návod.... _________________ Siemens SX15en(czT9)/ja_ma mod 36patches core 168Mhz !!DEATH!! =); Trancend512MB; joy 6600 and Samsung X200 (vodafone)
NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =) |
|
Back to top |
|
 |
bzuker kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 11:28 am Post subject: Re: PowerHex |
|
|
jaramara wrote: | bzuker wrote: | Zdravím...potřeboval bych poradit s s návodem na úpravu témat pomocí PowerHex. V návodu je napsané tohle:
Poraďte. Moc dík |
Naco powerhex? Jestli chceš patchovat, tak použij apatcher, je to mnohem jednodušší. TADY máš návod.... |
A v tom se dají měnit ty témata? Se mi to právě moc nedaří zatím se mi změnila jen horní lišta tak nevím s čím by to šlo dobře. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|