View previous topic :: View next topic |
Máte/budete mít některý z těchto telefonů? |
Mám CX75 |
|
36% |
[ 136 ] |
Mám M75 |
|
27% |
[ 103 ] |
Budu mít CX75 |
|
11% |
[ 41 ] |
Budu mít M75 |
|
11% |
[ 41 ] |
Mám něco jiného a budu mít něco jiného |
|
13% |
[ 49 ] |
|
Total Votes : 370 |
|
Author |
Message |
MimanN kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 2:25 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | Žádné omezení. Používam na něm kabel, kterej jsem měl na C65 a M75 je HW hodně podobný x65.
BTW já ho kupoval před asi 2 měsícema za 6,4k i s IMS-700, kterej se prodává za 1,3k  |
Holt nekdo ma a nekdo nema!
A co spokojenost, je? Se fakt bojim, ale hrozne jej chci! SE T200 mam uz dva roky(novej za 3500,- ), takze to uz fakt chce zmenu, ale trosku me desi ta guma - videl jsem par zminek o tom, ze se odlupuje a potom tvuj prispevek na tomhle foru popisujici opetovny nataveni horko zarovkou - aaaaaa! _________________ Alcatel 302 -> SE T200 -> M75 + MMC 512MB SanDisk + DCA-540 neorig + DCA-510 orig + HHB-600 FW12 -> FW13 <-> FW16 15 patchu(zatim) |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 2:34 pm Post subject: |
|
|
Já jsem s telefonem spokojenej a jediný co mi tam chybí je vlastně přetáčení MP3..No a ta guma by už zase chtěla přiškvařit
 _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
MimanN kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 5:30 pm Post subject: |
|
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Si myslim ze to bude v poho, ono totiz prejit z SE T200 je uz samo o sobe super vec! V dnesni dobe kdy ma kazdej znamej moznost MMS si pripadam trosku handicapovanej! _________________ Alcatel 302 -> SE T200 -> M75 + MMC 512MB SanDisk + DCA-540 neorig + DCA-510 orig + HHB-600 FW12 -> FW13 <-> FW16 15 patchu(zatim) |
|
Back to top |
|
 |
MimanN kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 1:46 am Post subject: |
|
|
Tak uz jej mam!! Rano jsem si pro nej skocil, do prace si vzal nabijecku a huraa zkoumat! Doma jsem si nechal nabijet BT HF HHB-600, jak jsem dosel domu tak jsem se jal propojovani s PC a natahnuti par MP3..zkousel jsem pustit MP3 pres to HF ale absolutne nemam poneti jak se k tomu dopracovat! Pri telefonovani je to v pohode, proste to levym tlacitkem prepnu na HF, ale SAKRA proc to nejde i u MP3?!?
Mate s tim nekdo zkusenosti?
Jinak se mi zda, ze treba reproduktor by mel mit nejakou sitku nebo neco jako tomu bylo u M65! Ja tam totiz mam diru skoro 2mm vysokou!
Jeste ke karte - taky jste na ni meli dve MP3 a nejaky adresare? Jeste jsem ji neformatoval, mam mobil jen den, ale doufam ze se mi nebude stavat to co ostatnim tady na foru! _________________ Alcatel 302 -> SE T200 -> M75 + MMC 512MB SanDisk + DCA-540 neorig + DCA-510 orig + HHB-600 FW12 -> FW13 <-> FW16 15 patchu(zatim) |
|
Back to top |
|
 |
nwagner badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 7:55 am Post subject: ... |
|
|
NO NECHCEM TA STRASIT ALE BT HF NEDONUTIS POCUVAT MP3... S ROVNAKYM PROBLEMOM SOM SA STRETOL PRI MOJOM BYVALOM SDA A PRETO SOM SA TEJ BT HF ZBAVIL ... |
|
Back to top |
|
 |
MimanN kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:49 pm Post subject: Re: ... |
|
|
nwagner wrote: | NO NECHCEM TA STRASIT ALE BT HF NEDONUTIS POCUVAT MP3... S ROVNAKYM PROBLEMOM SOM SA STRETOL PRI MOJOM BYVALOM SDA A PRETO SOM SA TEJ BT HF ZBAVIL ... |
Tak to je na houbelec! _________________ Alcatel 302 -> SE T200 -> M75 + MMC 512MB SanDisk + DCA-540 neorig + DCA-510 orig + HHB-600 FW12 -> FW13 <-> FW16 15 patchu(zatim) |
|
Back to top |
|
 |
MimanN kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 11:39 am Post subject: |
|
|
A je fuč!!
Včera večer jsem byl chlastat a znate to - novej mobil s fotakem (fotil jsem jak o zivot..) - ztratil jsem krytku na fotak! Da se nekde sehnat? Psal jsem kamosovi co ma ten shopik, od kteryho jsem tu moji M75 koupil, a ten mi pisl at radsi jeste hledam, ze pry se neda sehnat!  _________________ Alcatel 302 -> SE T200 -> M75 + MMC 512MB SanDisk + DCA-540 neorig + DCA-510 orig + HHB-600 FW12 -> FW13 <-> FW16 15 patchu(zatim) |
|
Back to top |
|
 |
Milan Popelka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 5:23 pm Post subject: Zkušenost s M75 - špatná |
|
|
Mám M75 14 dní a jsem zklamán. Zlatá moje bývalá ME45i !!!
Hardware: mobil zbytečně velký, krytky odpadnou lehce i při trochu složitějším vytahování z kapsy (např. na sjezdovce), zadní kryt baterky z málo odolného plastu a nezaklapne ale je držen jen na jednom plastovém šroubku, podivná díra do repráku bez síťky, velmi slabá výdrž baterie (1 den při běžném použ., cca4 hod. při přehrávání MP3)!
Software: zamrzá a zasekává se, nelze přiřazovat vibrace po skupinách ani vypnout je např. jen pro SMS, problémy s MMCkartou, problémy s BT, nenašel jsem dosud, jak spravovat organizér - především schůzky přes PC (ME45 - dodaný soft s přístrojem- bezva), celkově velmi slabý software. Nechci nic podomácku záplatovat, ať to udělá výrobce!
Chtěl jsem odolný foun jako byla má předešlá ME45i, která mi vydržela 5 let bez jediné závady (jen jsem jednou vyměnil obroušené těsnění) a zažila neuvěřitelné pády a extrémní situace.
M75 taková není a za tu cenu se nevyplatí.
Sliby - chyby! |
|
Back to top |
|
 |
nwagner badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 8:48 am Post subject: Re: Zkušenost s M75 - špatná |
|
|
Milan Popelka wrote: | Mám M75 14 dní a jsem zklamán. Zlatá moje bývalá ME45i !!!
Hardware: mobil zbytečně velký, krytky odpadnou lehce i při trochu složitějším vytahování z kapsy (např. na sjezdovce), zadní kryt baterky z málo odolného plastu a nezaklapne ale je držen jen na jednom plastovém šroubku, podivná díra do repráku bez síťky, velmi slabá výdrž baterie (1 den při běžném použ., cca4 hod. při přehrávání MP3)!
Software: zamrzá a zasekává se, nelze přiřazovat vibrace po skupinách ani vypnout je např. jen pro SMS, problémy s MMCkartou, problémy s BT, nenašel jsem dosud, jak spravovat organizér - především schůzky přes PC (ME45 - dodaný soft s přístrojem- bezva), celkově velmi slabý software. Nechci nic podomácku záplatovat, ať to udělá výrobce!
Chtěl jsem odolný foun jako byla má předešlá ME45i, která mi vydržela 5 let bez jediné závady (jen jsem jednou vyměnil obroušené těsnění) a zažila neuvěřitelné pády a extrémní situace.
Sliby - chyby! |
NESUHLAS - POVRCHNE KONSTATOVANIE.. teraz konkretne (mam M75 viac ako polrok)
- krytky drzia sice slabsie - ale konkrtetne ta na fotaku je viacmenej ok ..
- moja M75 pri beznom pouzivani(tel cca 25 min +nejake sms) v pohode 2 dni .. pri pocuvani mp3 je vydrz cca 4-5 hod ..
- krytka na bateriu je podla mna v pohode ... drzi a tesni aj proti vode - v pohode - viac od nej nechcem a necakam ..
- suhlasim ze repro mohlo byt utesnene .. zial koli tomu repru je telefon nevodotesny .. (ME45i,M35i a M65 boli vodotes - testovane .. )
- vibracie - no ano ale nie kazdy ich vyzaduje - aj ked pre tie sms by som tiez vypol ..
- s MMC kartou som nemal sebemnsi problem .. (Kingstone 512 MB)
- soft - scasti suhlasim - ta 12-ka stoji zaprd .. ALE NAOZAJ PO TROSILINKE SNAHY TAM NARVES 16-ku a ta je absolutly OK ..
- synchro a sprava cez PC - HODNE NADSTANDARDNA (oproti ostatnym "hlupim" telefonom) - v pohode synchro kablom aj BT s outlookom ..
- nemozes porovnavat ME45i s M75 kou pretoze:
- farebny display zerie niekolkonasobne viac energie !!!
- tym ze bolo pridanych viacero funkcii tak ti probudla a j elektronika = citlivejsi pristroj - ale ja sa na odolnost nestazujem - tak moja prezila v pohode pady + 4 testovacie hody o stenu (proste kamosi zle pochopili pojem outdoor ) 2 ponorenia a do piva + osprchovanie (POZOR PONOR MAX PO REPRO - INA JE TO V PRDE.I) a svetu div sa M75 fachci v pohodicke (snad trosku nachylne putko na snurku na krk - da sa pri menej stastnom zaobchadzani vytrhnut ... -ale to sa mi podarilo iba raz a vyreklamovali )
- myslim ze ten mobil je absolutly v pohode -mne vadi iba zbytocny nadrozmer (vaha je v pohode) , neutesnenost (hlavne repro) a snad ze niektore funkcie (napr.inst Java hry iba do tel) je nutne zmenit patchom .. |
|
Back to top |
|
 |
Milan Popelka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 9:00 am Post subject: Re: Zkušenost s M75 - špatná |
|
|
nwagner wrote: | Milan Popelka wrote: | Mám M75 14 dní a jsem zklamán. Zlatá moje bývalá ME45i !!!
Sliby - chyby! |
NESUHLAS - POVRCHNE KONSTATOVANIE.. teraz konkretne (mam M75 viac ako polrok)
- krytky drzia sice slabsie - ale konkrtetne ta na fotaku je viacmenej ok ..
- moja M75 pri beznom pouzivani(tel cca 25 min +nejake sms) v pohode 2 dni .. pri pocuvani mp3 je vydrz cca 4-5 hod ..
- krytka na bateriu je podla mna v pohode ... drzi a tesni aj proti vode - v pohode - viac od nej nechcem a necakam ..
- suhlasim ze repro mohlo byt utesnene .. zial koli tomu repru je telefon nevodotesny .. (ME45i,M35i a M65 boli vodotes - testovane .. )
- vibracie - no ano ale nie kazdy ich vyzaduje - aj ked pre tie sms by som tiez vypol ..
- s MMC kartou som nemal sebemnsi problem .. (Kingstone 512 MB)
- soft - scasti suhlasim - ta 12-ka stoji zaprd .. ALE NAOZAJ PO TROSILINKE SNAHY TAM NARVES 16-ku a ta je absolutly OK ..
- synchro a sprava cez PC - HODNE NADSTANDARDNA (oproti ostatnym "hlupim" telefonom) - v pohode synchro kablom aj BT s outlookom ..
- nemozes porovnavat ME45i s M75 kou pretoze:
- farebny display zerie niekolkonasobne viac energie !!!
- tym ze bolo pridanych viacero funkcii tak ti probudla a j elektronika = citlivejsi pristroj - ale ja sa na odolnost nestazujem - tak moja prezila v pohode pady + 4 testovacie hody o stenu (proste kamosi zle pochopili pojem outdoor ) 2 ponorenia a do piva + osprchovanie (POZOR PONOR MAX PO REPRO - INA JE TO V PRDE.I) a svetu div sa M75 fachci v pohodicke (snad trosku nachylne putko na snurku na krk - da sa pri menej stastnom zaobchadzani vytrhnut ... -ale to sa mi podarilo iba raz a vyreklamovali )
- myslim ze ten mobil je absolutly v pohode -mne vadi iba zbytocny nadrozmer (vaha je v pohode) , neutesnenost (hlavne repro) a snad ze niektore funkcie (napr.inst Java hry iba do tel) je nutne zmenit patchom .. |
Nesouhlas nesouhlas;
v podstatě potvrzuješ to co jsem napsal. Takže vlastně souhlas, ne?
Jen máme jiný názor na to, co je to outdoor.
A představ si, že ne všichni chceme podporovat Gatese a mít nainstalovaný Outlook. |
|
Back to top |
|
 |
nwagner badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 10:58 am Post subject: ... |
|
|
to s tym outlookom si mohol napisat - ze synchro s inym systemom .. ak budem mat cas testnem to napr. aj v linuxe .. nase nazory su dost odlisne ale pohodaaaaaaa  |
|
Back to top |
|
 |
fanny911 věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 4:33 pm Post subject: x |
|
|
kamos tento mobil ma a pry nic moc - baterka gumy, tesneni... |
|
Back to top |
|
 |
strojvůdce začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 7:23 am Post subject: |
|
|
Ja ji mám taky a jsem rád, že ji mám.  _________________ Siemens M75 (fw25) + DCA510 |
|
Back to top |
|
 |
Eugen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:22 am Post subject: M75 |
|
|
Ja mam tento telefon mesic a baterie pri castem telefonovani i psani SMS vydrz 2 - 4 dni coz by mohlo byt lepsi ,planuji ale dat baterii 1000mAh z ME75. Krytky konektoru a fotaku - nemam problem a MMC karta bezproblemu. Firmware ver. 13. Jsem s nim spokojen. Mel jsem T610, baterie vydrzela sice byla delsi, ale stacilo trochu prachu a ztracel funkcnost. |
|
Back to top |
|
 |
p.a.s.a kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 11:35 am Post subject: SEk ... Ká |
|
|
porad se seka, jak divej baterka se hned usapla, nic nevydrzi.......po cca 1,5 mesici uz potreti na reklamaci, takze silny zklamani a jdu do neceho jinyho....i v Siemensu mi rikaly at se dalsimu S vyhnu velkym obloukem |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|