View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
haldyr řád zlaté antény

Joined: 30 Aug 2004 Posts: 866 Location: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)
5861.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 1:33 pm Post subject: Re: Zkoušel už někdo připojit x75 na vstup hifi? |
|
|
Jarous1 wrote: | haldyr wrote: |
Hele ty můžeš těma tlačítkama na sluchátkách ovládat hlasitost MP3? |
Na sluchátkách, která byla v balení s M75 je tlačítko jen jedno... Mělo by snad fungovat jako u HF... Zatím jsem to nezkoušel...
Ty tam máš těch tlačítek víc...???  |
sorry za dezinformaci je tam jen jedno takže hlasitost těžko... _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
Jarous1 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 1:37 pm Post subject: Re: Zkoušel už někdo připojit x75 na vstup hifi? |
|
|
haldyr wrote: | Jarous1 wrote: | haldyr wrote: |
Na sluchátkách, která byla v balení s M75 je tlačítko jen jedno... Mělo by snad fungovat jako u HF... Zatím jsem to nezkoušel...
sorry za dezinformaci je tam jen jedno takže hlasitost těžko... |
Ufff. Už jsem myslel, že mne ošidili... No, ale mohlo to tam vlastně být... _________________ Panasonic G520>>>Sony CMD-J6>>>Sie M55,FW91>>>Sie M75,(FW05->12->13->23->25) + RS-MMC ATP 512MB |
|
Back to top |
|
 |
haldyr řád zlaté antény

Joined: 30 Aug 2004 Posts: 866 Location: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)
5861.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 1:39 pm Post subject: Re: Zkoušel už někdo připojit x75 na vstup hifi? |
|
|
Jarous1 wrote: | haldyr wrote: | Jarous1 wrote: | haldyr wrote: |
sorry za dezinformaci je tam jen jedno takže hlasitost těžko... |
Ufff. Už jsem myslel, že mne ošidili... No, ale mohlo to tam vlastně být... |
no právě... _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
B.F.G. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:42 pm Post subject: Hlasitost |
|
|
no mate někdo tu redukci? nejlip navod jak ji zapojit? a co tak patch na alespon vetsi pocet kroku regulace? |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 9:46 pm Post subject: Re: Hlasitost |
|
|
B.F.G. wrote: | no mate někdo tu redukci? nejlip navod jak ji zapojit? a co tak patch na alespon vetsi pocet kroku regulace? |
16 kroků je ti málo? _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
biggeorge pisatel

661.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
fendo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 1:59 am Post subject: Re: Zkoušel už někdo připojit x75 na vstup hifi? |
|
|
Jarous1 wrote: | haldyr wrote: | piotresku wrote: | Jarous1 wrote: |
Ano, hlasitost repráčku je dostatečná a je už na hranici použitelnosti, bez chrčení. Měl jsem na mysli hlasitost při poslechu přes sluchátka. Tam bych to malinko zesílil. Možná, že jsem ale malinko nahluchlý...  |
ono to je asi v normach ze to nemozu dat hlasnejsie. |
No já nevim, ale mně to přijde naopak, klidně dal ještě potišejc...Na max mi to trhá uši (a to že vydržej docela dost ) |
Tak v tom případě jsem asi už opravdu nahluchlý... Možná by tedy stálo ještě vyzkoušet nějaká jiná sluchátka s menší impedancí... Bohužel se bude muset zbastlit redukce... |
sice OT, ale predsa:
hehe, vy dvaja co mate problem s hlasitostou, bude to asi tym, ze haldyr ma original hhs-700 (tie mam aj ja) na ktorych to hra az-az a Jarous1 nepise ake ma, cize ma mozno nejake druhotriedne (aj take mam... ), ktore z vlastnej skusenosti hraju porovnatelne tichsie (tam aj na maxime sa mi zda "ticho")......cize bude to asi v sluchatkach |
|
Back to top |
|
 |
stefan.indian rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 12:47 pm Post subject: |
|
|
ja som si to spravil podla tohto tu, ale len na mono (na skusanie, nie na pouzivanie)
a zaver podla mna je asi taky... v špuntoch (sluchatka ktore sa davaju do usi) to moc šumi, tj do popredia su davane vyšky ako basy..
v sluchatdlach ktore sa davaju na uši (konkretne moje z Tesca za 100sk, ale paradne ) to bavi celkom dobre, len tu by som zase trosicku pridal vyšky...
ak to priamo pripojim na 100W bednu od veži tak to hralo na max hlasitosti asi tak, ze pri takom zvuku by ste zaspavali...
skusal som to napojit aj na zosilovac s MBA810 (cca 3-5W) a na ten reprak z bedne to bavilo celkom slusne..
toť moje skusenosti... zatial este ten mobil (CX75) podla mna nie je 100% pripraveny na prehravanie hudby, ale kto nema mp3player, tak cca može mu ho nahradiť... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|