clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Zkoušel už někdo připojit x75 na vstup hifi?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Zkoušel už někdo připojit x75 na vstup hifi?
Goto page Previous  1, 2

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 1:33 pm    Post subject: Re: Zkoušel už někdo připojit x75 na vstup hifi? Reply with quote

Jarous1 wrote:
haldyr wrote:

Hele ty můžeš těma tlačítkama na sluchátkách ovládat hlasitost MP3?

Na sluchátkách, která byla v balení s M75 je tlačítko jen jedno... Mělo by snad fungovat jako u HF... Zatím jsem to nezkoušel...
Ty tam máš těch tlačítek víc...??? Shocked

sorry za dezinformaci je tam jen jedno Arrow takže hlasitost těžko...

Jarous1
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 1:37 pm    Post subject: Re: Zkoušel už někdo připojit x75 na vstup hifi? Reply with quote

haldyr wrote:
Jarous1 wrote:
haldyr wrote:

Na sluchátkách, která byla v balení s M75 je tlačítko jen jedno... Mělo by snad fungovat jako u HF... Zatím jsem to nezkoušel...

Ufff. Už jsem myslel, že mne ošidili... Smile No, ale mohlo to tam vlastně být...

haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 1:39 pm    Post subject: Re: Zkoušel už někdo připojit x75 na vstup hifi? Reply with quote

Jarous1 wrote:
haldyr wrote:
Jarous1 wrote:
haldyr wrote:

Ufff. Už jsem myslel, že mne ošidili... Smile No, ale mohlo to tam vlastně být...

no právě...

B.F.G.
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 18, 2006 8:42 pm    Post subject: Hlasitost Reply with quote

no mate někdo tu redukci? nejlip navod jak ji zapojit? a co tak patch na alespon vetsi pocet kroku regulace?
Back to top
View user's profile Send private message
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Sat Feb 18, 2006 9:46 pm    Post subject: Re: Hlasitost Reply with quote

B.F.G. wrote:
no mate někdo tu redukci? nejlip navod jak ji zapojit? a co tak patch na alespon vetsi pocet kroku regulace?

16 kroků je ti málo?

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
biggeorge
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 18, 2006 11:33 pm    Post subject: Re: Hlasitost Reply with quote

B.F.G. wrote:

nekde tady na foru to bylo... staci hledat...

EDIT: takze je to tady http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=14149&postdays=0&postorder=asc&start=15

fendo
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 1:59 am    Post subject: Re: Zkoušel už někdo připojit x75 na vstup hifi? Reply with quote

Jarous1 wrote:
haldyr wrote:
piotresku wrote:
Jarous1 wrote:

Ano, hlasitost repráčku je dostatečná a je už na hranici použitelnosti, bez chrčení. Měl jsem na mysli hlasitost při poslechu přes sluchátka. Tam bych to malinko zesílil. Možná, že jsem ale malinko nahluchlý... Smile

ono to je asi v normach ze to nemozu dat hlasnejsie.

No já nevim, ale mně to přijde naopak, klidně dal ještě potišejc...Na max mi to trhá uši (a to že vydržej docela dost Smile )

Tak v tom případě jsem asi už opravdu nahluchlý... Smile Možná by tedy stálo ještě vyzkoušet nějaká jiná sluchátka s menší impedancí... Bohužel se bude muset zbastlit redukce...

sice OT, ale predsa:

hehe, vy dvaja co mate problem s hlasitostou, bude to asi tym, ze haldyr ma original hhs-700 (tie mam aj ja) na ktorych to hra az-az a Jarous1 nepise ake ma, cize ma mozno nejake druhotriedne (aj take mam... Laughing ), ktore z vlastnej skusenosti hraju porovnatelne tichsie (tam aj na maxime sa mi zda "ticho")......cize bude to asi v sluchatkach
Back to top
stefan.indian
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 12:47 pm    Post subject: Reply with quote

ja som si to spravil podla tohto tu, ale len na mono (na skusanie, nie na pouzivanie)

a zaver podla mna je asi taky... v špuntoch (sluchatka ktore sa davaju do usi) to moc šumi, tj do popredia su davane vyšky ako basy..
v sluchatdlach ktore sa davaju na uši (konkretne moje z Tesca za 100sk, ale paradne ) to bavi celkom dobre, len tu by som zase trosicku pridal vyšky...
ak to priamo pripojim na 100W bednu od veži tak to hralo na max hlasitosti asi tak, ze pri takom zvuku by ste zaspavali...

skusal som to napojit aj na zosilovac s MBA810 (cca 3-5W) a na ten reprak z bedne to bavilo celkom slusne..

toť moje skusenosti... zatial este ten mobil (CX75) podla mna nie je 100% pripraveny na prehravanie hudby, ale kto nema mp3player, tak cca može mu ho nahradiť...
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum