View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
j.staubr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:41 pm Post subject: kontrast vnejsiho CF75 |
|
|
Ahoj,
mam takovy nemily problem, najednou se mi zvysil kontrast u vnejsiho displaye na neunosnou miru takze precist se da jen pod divnym sklonem a kdyz nekdo vola tak fotku nevidim skoro vubec. V telefonu takovy nastaveni neni, nevite si s tim nekdo rady? Nechce se mi to nest do servisu hnedka. fw mam posledni 22.
ps: nevite nekdo k cemu je dobrej phone pilot?
Diky |
|
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:59 pm Post subject: |
|
|
V PapuaUtils je zalozka "Ruzne" a tam je aj "Nacteni kontrastu" a "Zapis kontrastu"
Skus sa vydat touto cestou. Mozno to pomoze. _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
j.staubr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 11:46 am Post subject: |
|
|
tak dobry, , odesilal jsem email.. spojeni selhalo.. telefon divne pipl, vypnul se a po zapnuti kontrast zas v pohode ) sam se opravil
ted uz jenom jestli nekdo nepouziva toho phone pilota, protoze fakt nevim jak na nej a k cemu Diky moc za pomoc |
|
Back to top |
|
 |
marcobubo3 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 4:38 pm Post subject: |
|
|
phone pilot?zmenia sa ti animacie: otaznik,vykricnik a info,napr,ked ti vyhlasi,ze foto ulozene,vedla zobrazi obrazok "i" a ak zmenis phone pilota,zmeni sa ten obrazok. |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 10:07 am Post subject: |
|
|
A taky ti jště popřeje k narozeninám, Vánocům, Novému roku atd. Přidává 3D animace k příchozím zprávám a událostem z kalendáře, přesípací hodiny při čekání a podobné blbosti. Podle mě to akorát zdržuje a otravuje, ale někomu se takové věci možná líbí. Taky jsem zjistil, že se mi po spuštění a vypnutí PhonePilota, optimalizaci a restartu tel. o hodně zrychlil telefon. Byl určitě rychlejiší než po optimalizaci a restartu, kdy jsem PP nezapínal. Rychleji hlavně nabíhlal foťák a načítala se java, na benchmark to ani moc vliv nemělo. Časem se zase zpomalí a musí se to opakovat, ale zrychlení už bohužel není tak markantní. Další záhada telefonů Siemens  _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|