View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Tasadar kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 8:39 pm Post subject: ST55 propojení s PC k GPRS |
|
|
Chci se pomocí Siemensu ST55 připojit k Internetu přes GPRS, mám aktivovaný tarif u T-mobile. Mám USB kabel. I přesto, že jsem postupoval podle návodu zde na Siemensmanii uvedeného, tak skončím u kroku Informace z modemu (zkrátka počítač se s telefonem nedokáže spojit) tudíž nemůžu pokračovat dál. USB kabel je nainstalován (doufám správně), ale v návodu u emulace se uvádí nutnost nainstalování ovladačů z Internetu. Stáhl jsem potřebné soubory, ale nic z nich nejde nainstalovat. Jsem už z toho zmatený, počítač s telefonem vůbec nekomunikuje. Nastavení GPRS mi problém nedělá. |
|
Back to top |
|
 |
dit3 začátečník

131.68 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:18 pm Post subject: |
|
|
Zkoušel jsi T-Mobile GPRS Software? On ti najde mobil, nainstaliuje mu speciální příkazy pro modem,vytvoří připojení je zde http://t-mobile.cz/Web/Residential/PeceAPodpora/SouboryKeStazeni.aspx . Je to ten Tmcc_cz.exe Musíš teď odistalivat všechny ty modemy co jsi naistaloval a nainstalovat jen ten virtuální sériový port.Pak spustíš instalaci T-Mobile a on si najde mobil....... |
|
Back to top |
|
 |
ohnivak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 8:27 pm Post subject: |
|
|
nepozna niekto nejake navody ako do st55 dostat nejake programy alebo ine veci, napr. zvacsit pamat cez kartu atd........... |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 10:31 pm Post subject: |
|
|
ST 55 není čistokrevný Siemens viz. http://www.siemensmania.cz/content.php?id=681 , s ním nic nenaděláš _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
ohnivak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 01, 2006 9:48 am Post subject: |
|
|
Mozem do st55 nahrat software z st60? A budem mat potom na st55 javu a video? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|