clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Malé i velké otázky okolo x65/x70

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Malé i velké otázky okolo x65/x70
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 75, 76, 77  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kurcak
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu May 18, 2006 1:38 pm    Post subject: Problém s kabelem Reply with quote

Dobrej mam problém s kabalem. Je to origoš siemens i s minidiskem, nainstaluju to z cdčka a pak připojim kabel, mobil ke kabelu a stejně mi ho to nenačte! Díky za radu;)
michelin
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu May 18, 2006 7:36 pm    Post subject: Re: Problém s kabelem Reply with quote

kurcak wrote:
Dobrej mam problém s kabalem. Je to origoš siemens i s minidiskem, nainstaluju to z cdčka a pak připojim kabel, mobil ke kabelu a stejně mi ho to nenačte! Díky za radu;)

me se tohle stava s IRDA a tak vytahnu IRDA z USB a zas to zapojim a pak to normal facha.
--------------------------------------------------------
mam mensi problem.podarilo se mi utopit C65 a pote jsem ji rozebral a vysusil.nechal jsem ji par dni susit a pak nezapinal.po tejdnu zapnu a uplne normal fungovala.asi po pul roce se ve vnitr objevila koroze.to se nic nedelo ale asi mesic na se mi ten mobil sam zacal vypinat od sebe.treba po 2min se vypnul.co s tim muzu udelat??mam ho zas rozebrat a nejak zas vysusit??? Brick wall Think d'oh!

CX75+RS-MMC 512MB+HHS-700(po třetí v opravně)(rikam to nerad ale asi pujdu do nokie 6280 Twisted Evil Twisted Evil )
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Showmen
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun May 21, 2006 6:45 pm    Post subject: HELPPP Reply with quote

Zdar lidi pls poradte mám S65 s firmwarem 50. Mám problém s MultiMediaCart. Při zapnutí oznamuje že je špatná nebo nezformátovaná. Když si chci uložit novou java hru poslanou přes BluTooth, tag mi telefon napíše že na kartě není dost místa a jednou za měsíc a půl se telefon zasekne, že se musí vypnout přes vyndání baterky. Myslíte sio že bych uspěl s reklamací?? Za telefon bych chtěl vrátit peníze, jelikož si chci jako další koupit Motorolu. Telefon je koupen někdy v září za 5000,- v mobilpohotovosti=seriozní prodejna
Back to top
V1P
začátečník
začátečník

62.50 SMM
PostPosted: Sun May 21, 2006 6:54 pm    Post subject: Re: HELPPP Reply with quote

Showmen wrote:
Zdar lidi pls poradte mám S65 s firmwarem 50. Mám problém s MultiMediaCart. Při zapnutí oznamuje že je špatná nebo nezformátovaná. Když si chci uložit novou java hru poslanou přes BluTooth, tag mi telefon napíše že na kartě není dost místa a jednou za měsíc a půl se telefon zasekne, že se musí vypnout přes vyndání baterky. Myslíte sio že bych uspěl s reklamací?? Za telefon bych chtěl vrátit peníze, jelikož si chci jako další koupit Motorolu. Telefon je koupen někdy v září za 5000,- v mobilpohotovosti=seriozní prodejna

Nok tomu zasekavaniu, mas tam najnovsi fw?? To ze ti fon hlasi cyhbu pri zapnuti vyriesis naformatovanim karty (pozor najprv si vsetko zalohuj lebo fortm=uplne zmazanie vstekych dat). A to ze nema dost miesta, no asi nema dost miesta ked ti to hlasi Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Juris12345
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue May 23, 2006 6:23 pm    Post subject: Pomooooooooooc!! Reply with quote

Potřeboval bych pomoci s zvětšením paměti u cx65 nerad bych něco posral tak jestli by byl někdo ochoten ať se prosím ozve na ICQ 260-790-547 nebo alespoň tady do fora
díky
Back to top
View user's profile Send private message
Showmen
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed May 24, 2006 1:16 pm    Post subject: Re: HELPPP Reply with quote

V1P wrote:
Showmen wrote:

Nok tomu zasekavaniu, mas tam najnovsi fw?? To ze ti fon hlasi cyhbu pri zapnuti vyriesis naformatovanim karty (pozor najprv si vsetko zalohuj lebo fortm=uplne zmazanie vstekych dat). A to ze nema dost miesta, no asi nema dost miesta ked ti to hlasi Very Happy

díky, ale už sem na něj zvyklej, tagže se kouklám po něčem jinym, dám to do opravny, oni přehrjou software vrátěj mi to, ale gdyž to nepomůže, tag budu chtít prachy a koupim si bud nějakou motorolu, nebo Se K
700i
Back to top
Maxxes
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu May 25, 2006 10:44 pm    Post subject: POMOZE MI NIEKTO Reply with quote

Zdravim,
najde sa v Trnave niekto taky dobry a nahral by mi do mojho CX65, novy, aktualny FIRMWARE ?
Mam totiz ten povodny,tusim 16 to je a casto mrzne. A kvoli jednemu prepalovaniu nechcem kupovat kabel.

ak by sa predsa len niekto nasiel, tak ma prosim KONTAKTUJ na mail: [email protected] alebo cez ICQ: 327-326-452

Vdaka
Back to top
adam99
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri May 26, 2006 3:11 pm    Post subject: Problémy s levnými SMS na M65 v síti Vodafon? Reply with quote

Tak po delší době kdy jsem přepsal DNS1 na 195.250.108.038 a DSN2 195.250.128.034 mám opět problem s přenosem dat. Ještě včera se mi při použití jakékoliv aplikace připojující se na internet objevila hláška o chybě dat a dnes se pouze u levných SMS objevuje hláška Error, reading data. Ostatní aplikace (např. ICQ) normálně jdou. Tak nevím, co Vodafone u nás zase čaroval, protože jak se dozvídám o známych, v jiných oblastech než je západ čech to jde. Prosil bych tímto o radu, zda už se o problému ví a zda se dá nějak řešit. Děkuji. Siemens M65
Back to top
michelin
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat May 27, 2006 7:45 am    Post subject: Reply with quote

napsal jsem tu svuj problem a zatim jsem jeste nedostal odpoved.pls odpovezte nekdo Crying or Very sad

CX75+RS-MMC 512MB+HHS-700(po třetí v opravně)(rikam to nerad ale asi pujdu do nokie 6280 Twisted Evil Twisted Evil )
Back to top
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Sat May 27, 2006 8:03 am    Post subject: Reply with quote

michelin wrote:
napsal jsem tu svuj problem a zatim jsem jeste nedostal odpoved.pls odpovezte nekdo Crying or Very sad

Tak nevím jak čteš, ale pokud se týká otázky z 12.5. ohledbě nahrávání firmare, tak odpovědi se ti dostalo v tebou založeném postu http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=22355 , který v té otázce zmiňuješ.
Jinak ta odtázka je odpovídána snad denně a odpověď naní by jsi našel i ve FAQ, jen trochu hledat a číst.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
pluto3
všeználek
všeználek

Phone: SiemensSK65
9404.40 SMM
PostPosted: Sat May 27, 2006 9:15 am    Post subject: Reply with quote

Sorrry že otravuju ale jak se přesně u řady x65 používá multitasking (esi vůbec existuje) a které patche se k tomu potřebují. Embarassed

Dále: A35, C25, C55, M55, M75
Back to top
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Sat May 27, 2006 12:08 pm    Post subject: Reply with quote

Potrebuješ patch ### skok do native menu.
Potom po stlačení ### sa ocitneš v menu. To je ale len kvázi multitasking. Smile

michelin
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat May 27, 2006 2:14 pm    Post subject: Reply with quote

Krokodýl wrote:
michelin wrote:

Tak nevím jak čteš, ale pokud se týká otázky z 12.5. ohledbě nahrávání firmare, tak odpovědi se ti dostalo v tebou založeném postu http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=22355 , který v té otázce zmiňuješ.
Jinak ta odtázka je odpovídána snad denně a odpověď naní by jsi našel i ve FAQ, jen trochu hledat a číst.
mno to jsem nemyslel ja myslel toto: mam mensi problem.podarilo se mi utopit C65 a pote jsem ji rozebral a vysusil.nechal jsem ji par dni susit a pak nezapinal.po tejdnu zapnu a uplne normal fungovala.asi po pul roce se ve vnitr objevila koroze.to se nic nedelo ale asi mesic na se mi ten mobil sam zacal vypinat od sebe.treba po 2min se vypnul.co s tim muzu udelat??mam ho zas rozebrat a nejak zas vysusit???

Back to top
pluto3
všeználek
všeználek

Phone: SiemensSK65
9404.40 SMM
PostPosted: Sat May 27, 2006 5:36 pm    Post subject: Reply with quote

Lasky wrote:
Potom po stlačení ### sa ocitneš v menu. To je ale len kvázi multitasking. Smile

No mám aktivovaný patch ### a v servisáku enable ### .
Když na pohotovostním displeji namačkám ### objeví se mi native menu.
To vím.
Ale když tře zapnu wavku a zmačknu ### tak je nic nestane
nebo se nemá nic stat Question Question Question nevim

Dále: A35, C25, C55, M55, M75
Back to top
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PostPosted: Sat May 27, 2006 5:39 pm    Post subject: Reply with quote

pluto3 wrote:
Lasky wrote:

No mám aktivovaný patch ### a v servisáku enable ### .
Když na pohotovostním displeji namačkám ### objeví se mi native menu.
To vím.
Ale když tře zapnu wavku a zmačknu ### tak je nic nestane
nebo se nemá nic stat Question Question Question nevim

Mno tak to udělej obráceně, ne... 8) Pusť hru (třeba), pak namačkej ### a pusť si wavku wink

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 75, 76, 77  Next
Page 51 of 77

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum