View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kurcak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu May 18, 2006 1:38 pm Post subject: Problém s kabelem |
|
|
Dobrej mam problém s kabalem. Je to origoš siemens i s minidiskem, nainstaluju to z cdčka a pak připojim kabel, mobil ke kabelu a stejně mi ho to nenačte! Díky za radu;) _________________ kurcak;) |
|
Back to top |
|
 |
michelin začátečník

Joined: 25 Mar 2006 Posts: 54 Location: praha taková malá díra po granátu
61.00 SMM
|
Posted: Thu May 18, 2006 7:36 pm Post subject: Re: Problém s kabelem |
|
|
kurcak wrote: | Dobrej mam problém s kabalem. Je to origoš siemens i s minidiskem, nainstaluju to z cdčka a pak připojim kabel, mobil ke kabelu a stejně mi ho to nenačte! Díky za radu;) |
me se tohle stava s IRDA a tak vytahnu IRDA z USB a zas to zapojim a pak to normal facha.
--------------------------------------------------------
mam mensi problem.podarilo se mi utopit C65 a pote jsem ji rozebral a vysusil.nechal jsem ji par dni susit a pak nezapinal.po tejdnu zapnu a uplne normal fungovala.asi po pul roce se ve vnitr objevila koroze.to se nic nedelo ale asi mesic na se mi ten mobil sam zacal vypinat od sebe.treba po 2min se vypnul.co s tim muzu udelat??mam ho zas rozebrat a nejak zas vysusit???  _________________ Plnou parou back;)
schwarz(e)negr.
CX75+RS-MMC 512MB+HHS-700(po třetí v opravně)(rikam to nerad ale asi pujdu do nokie 6280 ) |
|
Back to top |
|
 |
Showmen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:45 pm Post subject: HELPPP |
|
|
Zdar lidi pls poradte mám S65 s firmwarem 50. Mám problém s MultiMediaCart. Při zapnutí oznamuje že je špatná nebo nezformátovaná. Když si chci uložit novou java hru poslanou přes BluTooth, tag mi telefon napíše že na kartě není dost místa a jednou za měsíc a půl se telefon zasekne, že se musí vypnout přes vyndání baterky. Myslíte sio že bych uspěl s reklamací?? Za telefon bych chtěl vrátit peníze, jelikož si chci jako další koupit Motorolu. Telefon je koupen někdy v září za 5000,- v mobilpohotovosti=seriozní prodejna |
|
Back to top |
|
 |
V1P začátečník

62.50 SMM
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:54 pm Post subject: Re: HELPPP |
|
|
Showmen wrote: | Zdar lidi pls poradte mám S65 s firmwarem 50. Mám problém s MultiMediaCart. Při zapnutí oznamuje že je špatná nebo nezformátovaná. Když si chci uložit novou java hru poslanou přes BluTooth, tag mi telefon napíše že na kartě není dost místa a jednou za měsíc a půl se telefon zasekne, že se musí vypnout přes vyndání baterky. Myslíte sio že bych uspěl s reklamací?? Za telefon bych chtěl vrátit peníze, jelikož si chci jako další koupit Motorolu. Telefon je koupen někdy v září za 5000,- v mobilpohotovosti=seriozní prodejna |
Nok tomu zasekavaniu, mas tam najnovsi fw?? To ze ti fon hlasi cyhbu pri zapnuti vyriesis naformatovanim karty (pozor najprv si vsetko zalohuj lebo fortm=uplne zmazanie vstekych dat). A to ze nema dost miesta, no asi nema dost miesta ked ti to hlasi  |
|
Back to top |
|
 |
Juris12345 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 23, 2006 6:23 pm Post subject: Pomooooooooooc!! |
|
|
Potřeboval bych pomoci s zvětšením paměti u cx65 nerad bych něco posral tak jestli by byl někdo ochoten ať se prosím ozve na ICQ 260-790-547 nebo alespoň tady do fora
díky |
|
Back to top |
|
 |
Showmen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 24, 2006 1:16 pm Post subject: Re: HELPPP |
|
|
V1P wrote: | Showmen wrote: | Zdar lidi pls poradte mám S65 s firmwarem 50. Mám problém s MultiMediaCart. Při zapnutí oznamuje že je špatná nebo nezformátovaná. Když si chci uložit novou java hru poslanou přes BluTooth, tag mi telefon napíše že na kartě není dost místa a jednou za měsíc a půl se telefon zasekne, že se musí vypnout přes vyndání baterky. Myslíte sio že bych uspěl s reklamací?? Za telefon bych chtěl vrátit peníze, jelikož si chci jako další koupit Motorolu. Telefon je koupen někdy v září za 5000,- v mobilpohotovosti=seriozní prodejna |
Nok tomu zasekavaniu, mas tam najnovsi fw?? To ze ti fon hlasi cyhbu pri zapnuti vyriesis naformatovanim karty (pozor najprv si vsetko zalohuj lebo fortm=uplne zmazanie vstekych dat). A to ze nema dost miesta, no asi nema dost miesta ked ti to hlasi  |
díky, ale už sem na něj zvyklej, tagže se kouklám po něčem jinym, dám to do opravny, oni přehrjou software vrátěj mi to, ale gdyž to nepomůže, tag budu chtít prachy a koupim si bud nějakou motorolu, nebo Se K
700i |
|
Back to top |
|
 |
Maxxes kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu May 25, 2006 10:44 pm Post subject: POMOZE MI NIEKTO |
|
|
Zdravim,
najde sa v Trnave niekto taky dobry a nahral by mi do mojho CX65, novy, aktualny FIRMWARE ?
Mam totiz ten povodny,tusim 16 to je a casto mrzne. A kvoli jednemu prepalovaniu nechcem kupovat kabel.
ak by sa predsa len niekto nasiel, tak ma prosim KONTAKTUJ na mail: [email protected] alebo cez ICQ: 327-326-452
Vdaka |
|
Back to top |
|
 |
adam99 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 26, 2006 3:11 pm Post subject: Problémy s levnými SMS na M65 v síti Vodafon? |
|
|
Tak po delší době kdy jsem přepsal DNS1 na 195.250.108.038 a DSN2 195.250.128.034 mám opět problem s přenosem dat. Ještě včera se mi při použití jakékoliv aplikace připojující se na internet objevila hláška o chybě dat a dnes se pouze u levných SMS objevuje hláška Error, reading data. Ostatní aplikace (např. ICQ) normálně jdou. Tak nevím, co Vodafone u nás zase čaroval, protože jak se dozvídám o známych, v jiných oblastech než je západ čech to jde. Prosil bych tímto o radu, zda už se o problému ví a zda se dá nějak řešit. Děkuji. Siemens M65 |
|
Back to top |
|
 |
michelin začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat May 27, 2006 7:45 am Post subject: |
|
|
napsal jsem tu svuj problem a zatim jsem jeste nedostal odpoved.pls odpovezte nekdo  _________________ Plnou parou back;)
schwarz(e)negr.
CX75+RS-MMC 512MB+HHS-700(po třetí v opravně)(rikam to nerad ale asi pujdu do nokie 6280 ) |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sat May 27, 2006 8:03 am Post subject: |
|
|
michelin wrote: | napsal jsem tu svuj problem a zatim jsem jeste nedostal odpoved.pls odpovezte nekdo  |
Tak nevím jak čteš, ale pokud se týká otázky z 12.5. ohledbě nahrávání firmare, tak odpovědi se ti dostalo v tebou založeném postu http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=22355 , který v té otázce zmiňuješ.
Jinak ta odtázka je odpovídána snad denně a odpověď naní by jsi našel i ve FAQ, jen trochu hledat a číst. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
pluto3 všeználek

Joined: 07 Apr 2005 Posts: 739 Location: Slovácko Vinné Sklepy Phone: SiemensSK65 9404.40 SMM
|
Posted: Sat May 27, 2006 9:15 am Post subject: |
|
|
Sorrry že otravuju ale jak se přesně u řady x65 používá multitasking (esi vůbec existuje) a které patche se k tomu potřebují.  _________________ Siemens S65 FW58 zcizen
Teď používám primár SK65 (volání, SMS), VF845 (+16GB mp3 player, WiFi), náhradní Motorola V3i
Dále: A35, C25, C55, M55, M75 |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sat May 27, 2006 12:08 pm Post subject: |
|
|
Potrebuješ patch ### skok do native menu.
Potom po stlačení ### sa ocitneš v menu. To je ale len kvázi multitasking.  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
michelin začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat May 27, 2006 2:14 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | michelin wrote: | napsal jsem tu svuj problem a zatim jsem jeste nedostal odpoved.pls odpovezte nekdo  |
Tak nevím jak čteš, ale pokud se týká otázky z 12.5. ohledbě nahrávání firmare, tak odpovědi se ti dostalo v tebou založeném postu http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=22355 , který v té otázce zmiňuješ.
Jinak ta odtázka je odpovídána snad denně a odpověď naní by jsi našel i ve FAQ, jen trochu hledat a číst. | mno to jsem nemyslel ja myslel toto: mam mensi problem.podarilo se mi utopit C65 a pote jsem ji rozebral a vysusil.nechal jsem ji par dni susit a pak nezapinal.po tejdnu zapnu a uplne normal fungovala.asi po pul roce se ve vnitr objevila koroze.to se nic nedelo ale asi mesic na se mi ten mobil sam zacal vypinat od sebe.treba po 2min se vypnul.co s tim muzu udelat??mam ho zas rozebrat a nejak zas vysusit??? _________________ Plnou parou back;)
schwarz(e)negr.
|
Back to top |
|
 |
pluto3 všeználek

Joined: 07 Apr 2005 Posts: 739 Location: Slovácko Vinné Sklepy Phone: SiemensSK65 9404.40 SMM
|
Posted: Sat May 27, 2006 5:36 pm Post subject: |
|
|
Lasky wrote: | Potrebuješ patch ### skok do native menu.
Potom po stlačení ### sa ocitneš v menu. To je ale len kvázi multitasking.  |
No mám aktivovaný patch ### a v servisáku enable ### .
Když na pohotovostním displeji namačkám ### objeví se mi native menu.
To vím.
Ale když tře zapnu wavku a zmačknu ### tak je nic nestane
nebo se nemá nic stat nevim _________________ Siemens S65 FW58 zcizen
Teď používám primár SK65 (volání, SMS), VF845 (+16GB mp3 player, WiFi), náhradní Motorola V3i
Dále: A35, C25, C55, M55, M75 |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sat May 27, 2006 5:39 pm Post subject: |
|
|
pluto3 wrote: | Lasky wrote: | Potrebuješ patch ### skok do native menu.
Potom po stlačení ### sa ocitneš v menu. To je ale len kvázi multitasking.  |
No mám aktivovaný patch ### a v servisáku enable ### .
Když na pohotovostním displeji namačkám ### objeví se mi native menu.
To vím.
Ale když tře zapnu wavku a zmačknu ### tak je nic nestane
nebo se nemá nic stat nevim |
Mno tak to udělej obráceně, ne... 8) Pusť hru (třeba), pak namačkej ### a pusť si wavku  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|