View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 8:24 pm Post subject: Jsem šťastný nový majitel SX1 :-) |
|
|
Zdravím,
tak patří mezi ty šťastné majitele SX1! Koupil jsem za 6999,- v kamenném obchodě, pro český trh, cena výborná, vybral jsem poslední kousek :-) 8) Mám obrovskou radost. Je to důstojný nástupce mého Siemensu SL45i, který se mnou vydržel rok a půl a že si toho užil, včetně cca osmimetrového letu ze schodů a následného kolize do stěny... No, je to složitý telefon a kdybyste chtěli, můžete mi doporučit, jaký software bude užitečný a ulehčí mi práci, napříkalad vhodný icq program či mp3 přehrávač, nějakou hru, která půjde pařit přes Bluetooth (se SonyEricssonem T630, takže Javovou) A taky nějaké vychytávky, jsou-li, klidně se podělte, budu moc rád.
Díky a Siemensu zdar!  _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 10:41 pm Post subject: Re: Jsem šťastný nový majitel SX1 :-) |
|
|
quintess wrote: | Zdravím,
tak patří mezi ty šťastné majitele SX1! Koupil jsem za 6999,- v kamenném obchodě, pro český trh, cena výborná, vybral jsem poslední kousek :-) 8) Mám obrovskou radost. Je to důstojný nástupce mého Siemensu SL45i, který se mnou vydržel rok a půl a že si toho užil, včetně cca osmimetrového letu ze schodů a následného kolize do stěny... No, je to složitý telefon a kdybyste chtěli, můžete mi doporučit, jaký software bude užitečný a ulehčí mi práci, napříkalad vhodný icq program či mp3 přehrávač, nějakou hru, která půjde pařit přes Bluetooth (se SonyEricssonem T630, takže Javovou) A taky nějaké vychytávky, jsou-li, klidně se podělte, budu moc rád.
Díky a Siemensu zdar!  |
Ano, jak jsem se rozloučil s CX65, a koupil jsi SX1, tak si myslím že jsem neudělal chybu.Taky jsem jeho šťastný majitel. Ale každý tel. má nějáké klady a zápory.  |
|
Back to top |
|
 |
lepidlor (člen klubu SM) řád zlaté antény

13860.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 10:42 pm Post subject: Re: Jsem šťastný nový majitel SX1 :-) |
|
|
Anonymous wrote: | quintess wrote: | Zdravím,
Díky a Siemensu zdar!  |
Ano, jak jsem se rozloučil s CX65, a koupil jsi SX1, tak si myslím že jsem neudělal chybu.Taky jsem jeho šťastný majitel. Ale každý tel. má nějáké klady a zápory.  |
Tohle jsem psal já  |
|
Back to top |
|
 |
sand Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 11:11 pm Post subject: problem při startu |
|
|
Mam SX1 tyden. Zatim se jen ucim jak na nej. Mam vsak dost zavazny problem. Obcas (spise casto) kdyz ho zapnu, tak v okamziku kdy se prihlasuje do site tak se vypne. Ze se vypne poznam uz predem, protoze se z nej ozyva nejake bzuceni. Pak to lupne a je vypnuty. Dela to nepravidelne (plna i prazdna baterie). Tak nevim jestli to mam reklamovat, nebo doufat ze se to zlepsi. Stalo se to nekomu? SW je 12. Mj. dnes rano sem ho zapnul a v poledne byla vybita baterie (rano plne nabita) ac jsem ho nepouzival. Mam nejasny pocit (byl v kapse bundy), ze celou dobu svitilo podsviceni. Vsiml jsem si toho, ze kdyz pipal ze je slaba baterka, tak byl neustale rozsviceny displej. Po dvou minutach sviceni jsem ho vypnul pak zapnul a uz bylo vsechno OK. Tak mam z toho takove smisene pocity. Na jednu stranu jsem moc rad ze ho mam, protoze je jinak skvely (az na ten dost slaby fotak a vydrz bat. ), ale na druhou stranu kdyz ho nemuzu hodinu zapnout tak to uz neni moc mobilni.
Rad si prectu rady zkusenejsich a predem dekuji. Nedela to treba SW? Poradte pls. |
|
Back to top |
|
 |

13860.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:30 am Post subject: Re: problem při startu |
|
|
FW za to nemůže.Já mám taky 12, a funguje to v poho.Vyzkoušej restartovat tel. (orig. nastavení tel.), jinak s tím zajdido servisu  |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 11:05 am Post subject: |
|
|
Pokud ti nepomůže Master reset (*#zap) tak zkus upgrade na FW13 kterej je zde na Siemensmanii.Jinak v servise je FW14,či už dokonce 15CZ.To by mělo tvůj problém vyřešit.
S tím světlem se mi to už jednou stalo.Svítilo to pořád dokud sem ho nevypnul.Docela se divim že ti i hlásil vybitou baterii.Mě se to u SX ještě nepovedlo,ikdyž jsem ji měl prázdnou.
Co se výdrže baterie týče,tak bych řek že je to naprosto normální výdrž u mobilu s barevnym displejem a přehršle funkcí.Foťák se mi zdá dost kvalitní,na to že je to v mobilu.Samozřejmě že se to nedá použít na tisk fotek,ale s tím snad nikdo ani nepočítá.... Soustava velmi kvalitní optiky se nedá oklamat. _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 11:37 am Post subject: |
|
|
Xfantasy wrote: | Pokud ti nepomůže Master reset (*#zap) tak zkus upgrade na FW13 kterej je zde na Siemensmanii.Jinak v servise je FW14,či už dokonce 15CZ.To by mělo tvůj problém vyřešit.
S tím světlem se mi to už jednou stalo.Svítilo to pořád dokud sem ho nevypnul.Docela se divim že ti i hlásil vybitou baterii.Mě se to u SX ještě nepovedlo,ikdyž jsem ji měl prázdnou.
Co se výdrže baterie týče,tak bych řek že je to naprosto normální výdrž u mobilu s barevnym displejem a přehršle funkcí.Foťák se mi zdá dost kvalitní,na to že je to v mobilu.Samozřejmě že se to nedá použít na tisk fotek,ale s tím snad nikdo ani nepočítá.... Soustava velmi kvalitní optiky se nedá oklamat. |
Už i 15Cz? Před pár dnama měli jenom 14cz. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:54 pm Post subject: |
|
|
Xfantasy wrote: | Pokud ti nepomůže Master reset (*#zap) tak zkus upgrade na FW13 kterej je zde na Siemensmanii.Jinak v servise je FW14,či už dokonce 15CZ.To by mělo tvůj problém vyřešit.
Co se výdrže baterie týče,tak bych řek že je to naprosto normální výdrž u mobilu s barevnym displejem a přehršle funkcí.Foťák se mi zdá dost kvalitní,na to že je to v mobilu.Samozřejmě že se to nedá použít na tisk fotek,ale s tím snad nikdo ani nepočítá.... Soustava velmi kvalitní optiky se nedá oklamat. |
S tím foťákem souhlasím |
|
Back to top |
|
 |

13860.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:54 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Xfantasy wrote: | Pokud ti nepomůže Master reset (*#zap) tak zkus upgrade na FW13 kterej je zde na Siemensmanii.Jinak v servise je FW14,či už dokonce 15CZ.To by mělo tvůj problém vyřešit.
S tím foťákem souhlasím |
Tak tohle jsem psal zase já  |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:52 am Post subject: |
|
|
To Gwin: FW 15CZ dle uživatelů na symbianforum je už v servisu.Nemohu to nijak ověřit.... _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 11:52 am Post subject: |
|
|
Budu jim muset zavolat. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:19 pm Post subject: |
|
|
No nevim jak je to s tou CZFW15 ja tam mam FW15ENGL. ale jak tu nekdo z vas popisoval to zatuhnuti pred startem to mi delala FW 13 sice jen jednou ale udelala tak jsem to master resetnul a bylo po problemu s dalsimi verzemi FW se to uz nestalo!!! |
|
Back to top |
|
 |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:19 pm Post subject: Total IR Remote a další programy |
|
|
Jsem rád, že se diskuze vyvíjí...
Neznátě někdo nějakou povedenou aplikaci, kterou byste mi mohli doporučit??? - Nějaká ta hra, v Javě, která půjde pařit přes Bluetooth , či uživatelské zkušenosti...
A byl by někde k dostání návod, nebo najde se někdo ,kdo rozumí Total IR Remote? Jaksi jsem nebyl schopný jakkoliv ovládat HiFi věž Philips a televizi Tesla ani z velké blízkosti a zběsilém mačkání všeho možného.
Díkec :-) _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |

13860.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:26 pm Post subject: Re: Total IR Remote a další programy |
|
|
quintess wrote: | Jsem rád, že se diskuze vyvíjí...
Neznátě někdo nějakou povedenou aplikaci, kterou byste mi mohli doporučit??? - Nějaká ta hra, v Javě, která půjde pařit přes Bluetooth , či uživatelské zkušenosti...
A byl by někde k dostání návod, nebo najde se někdo ,kdo rozumí Total IR Remote? Jaksi jsem nebyl schopný jakkoliv ovládat HiFi věž Philips a televizi Tesla ani z velké blízkosti a zběsilém mačkání všeho možného.
Díkec :-) | IR REMOTE Používám.Právě teď jsem byl v electroworldu a vypl jsem dvě televize LG Je to jednoduché, ale bohůžel ne na všechno to funguje. Jsou pouze vybrané typy. Před spuštěním nezapínej irda, program by potom nefungoval, ale to snad víš. To jse snad vše. Jo a taky bych ocenil nějakou tu hru pro 2 přes bluetooth  |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:31 pm Post subject: |
|
|
No doporucil bych hry na n-gage!!Obcas si s kamosem co ma n-gage dame multak na a pak samozrejme Beachwars ty jdou taky jsou v jave a jdou pres BT!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|