clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Postavte si DCA-540

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Postavte si DCA-540
Goto page Previous  1, 2

Reply to topic     Forum Index -> Hardware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 1:31 pm    Post subject: Reply with quote

pechi wrote:
Chlapi já vám nechci kazit radost, ale mám doma originál DCA-540 a nikdy se mi ho nepovedlo nainstalovat tak, aby se s ním telefon spojil. Pořád to chce nějakej originál Siemensovskej ovladač, ale ten jaksi ke kabelu nedávají. Jinak ten kabel je stejně na nic, nejede s ním flashovat... Já osobně neznám nikoho, kdo by ten kabel rozchodil s řadou x65, řekl bych že je spíš jen pro SX1, i když je uvedenej v originálním příslušenství i pro řadu x65 Brick wall

Zkus nainstalovat tenhle ovladač:
http://communications.siemens.com/repository/481/48156/USBdriver_DCA-540_v0.71.zip .

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
radokeckes
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 1:37 pm    Post subject: kabel540 Reply with quote

pechi wrote:
Chlapi já vám nechci kazit radost, ale mám doma originál DCA-540 a nikdy se mi ho nepovedlo nainstalovat tak, aby se s ním telefon spojil. Pořád to chce nějakej originál Siemensovskej ovladač, ale ten jaksi ke kabelu nedávají. Jinak ten kabel je stejně na nic, nejede s ním flashovat... Já osobně neznám nikoho, kdo by ten kabel rozchodil s řadou x65, řekl bych že je spíš jen pro SX1, i když je uvedenej v originálním příslušenství i pro řadu x65 Brick wall

No musim ta trosku poopravit. Moj prvy kabel bol DCA-540 a fungoval na prvy krat s CX65kou. Bolo k tomu aj cd takze v pohode. Flashovat s nim ale nejde. to je pravda. Ale aj na SX1 som napaloval novy firmware a tiez bez problemov. Teraz som si kupil DCA-510 a s tym to tiez ide jedna basen. CX komunikuje bez problemov a da sa aj flashovat. Ale na SX1 sa uz pouzit neda. Samozrejme aj k tomu kablu som dostal cd s ovladacmi.
Back to top
View user's profile Send private message
pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 5:40 pm    Post subject: Re: kabel540 Reply with quote

radokeckes wrote:
No musim ta trosku poopravit. Moj prvy kabel bol DCA-540 a fungoval na prvy krat s CX65kou. Bolo k tomu aj cd takze v pohode. Flashovat s nim ale nejde. to je pravda. Ale aj na SX1 som napaloval novy firmware a tiez bez problemov. Teraz som si kupil DCA-510 a s tym to tiez ide jedna basen. CX komunikuje bez problemov a da sa aj flashovat. Ale na SX1 sa uz pouzit neda. Samozrejme aj k tomu kablu som dostal cd s ovladacmi.

Tak já mám originál DCA-540 koupenej přímo v Siemensu a ručím Ti za to že k němu žádnej ovladač na CD nebyl Think Jinak flashovat s ním jde jen SX1, na tom se shodnem. DCA-540 je taky jedinej kabel, kterej se s SX1 spojí... Jinak taky mám teď DCA-510 a je to nejlepší kabel kterej jsem kdy viděl... Applause

pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 5:42 pm    Post subject: Reply with quote

busch wrote:
pechi wrote:

Zkus nainstalovat tenhle ovladač:
http://communications.siemens.com/repository/481/48156/USBdriver_DCA-540_v0.71.zip .

Tady tenhle ovladač už mi doporučoval i hanni, ale kabel se pořád v PC hlásí jako neznámé zařízení... Think

netron
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 5:46 pm    Post subject: Re: Postavte si DCA-540 Reply with quote

busch wrote:
Jednoduchý návod, zdá se že řada x65 umí pracovat přímo s USB rozhraním jako např. novější typy Motorol... 8)

http://forum.s65.info/viewtopic.php?t=1458

V scheme chyba propojenie zeme Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Back to top
milan_ruzicka
všeználek
všeználek

4261.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 6:11 pm    Post subject: Re: Postavte si DCA-540 Reply with quote

netron wrote:
busch wrote:
Jednoduchý návod, zdá se že řada x65 umí pracovat přímo s USB rozhraním jako např. novější typy Motorol... 8)

http://forum.s65.info/viewtopic.php?t=1458

V scheme chyba propojenie zeme Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Musíš si to aji přečíst, je to tam napsaný - 5,6,7 -> 2

CX65v50
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Pierre
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sun Dec 26, 2004 2:54 pm    Post subject: Reply with quote

Takže to funguje nebo ne???? d'oh! d'oh! d'oh!
Jackup
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 12, 2005 2:40 pm    Post subject: Myslite ze by to fungovalo? Reply with quote

Prohlizel jsem si nektere navody na kabely pro M50 a jemu podobne founy a taky navod na predelani kabelu pro C35 na kabel pro C65...
No a tak jsem to tak nejak dal dohromady a...

Kouknete tady: http://jackup-info.wz.cz/images/kabel.doc

myslite ze by to mohlo fakat Question
Back to top
StandaT
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 12, 2005 5:51 pm    Post subject: Reply with quote

A kdo by k tomu chtěl plošňák, tak sem ho hvídnul sem
plošňák pro kabel
pozn.-místo 2ks kondíků 4u7 jsou použity keramiky 2ks 100n a rezistory určující, jak se kabel bude hlásit, se přípájí přímo v konektoru do mobilu kvůli ůspoře kabelu -3dráty vs. 5.
Já jsem zkoušel podobný zapojení, ale nejelo mi. Možná, že tohle půjde.

Reply to topic     Forum Index -> Hardware All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum