View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:31 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | Chlapi já vám nechci kazit radost, ale mám doma originál DCA-540 a nikdy se mi ho nepovedlo nainstalovat tak, aby se s ním telefon spojil. Pořád to chce nějakej originál Siemensovskej ovladač, ale ten jaksi ke kabelu nedávají. Jinak ten kabel je stejně na nic, nejede s ním flashovat... Já osobně neznám nikoho, kdo by ten kabel rozchodil s řadou x65, řekl bych že je spíš jen pro SX1, i když je uvedenej v originálním příslušenství i pro řadu x65  |
Zkus nainstalovat tenhle ovladač:
http://communications.siemens.com/repository/481/48156/USBdriver_DCA-540_v0.71.zip . _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
radokeckes kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:37 pm Post subject: kabel540 |
|
|
pechi wrote: | Chlapi já vám nechci kazit radost, ale mám doma originál DCA-540 a nikdy se mi ho nepovedlo nainstalovat tak, aby se s ním telefon spojil. Pořád to chce nějakej originál Siemensovskej ovladač, ale ten jaksi ke kabelu nedávají. Jinak ten kabel je stejně na nic, nejede s ním flashovat... Já osobně neznám nikoho, kdo by ten kabel rozchodil s řadou x65, řekl bych že je spíš jen pro SX1, i když je uvedenej v originálním příslušenství i pro řadu x65  |
No musim ta trosku poopravit. Moj prvy kabel bol DCA-540 a fungoval na prvy krat s CX65kou. Bolo k tomu aj cd takze v pohode. Flashovat s nim ale nejde. to je pravda. Ale aj na SX1 som napaloval novy firmware a tiez bez problemov. Teraz som si kupil DCA-510 a s tym to tiez ide jedna basen. CX komunikuje bez problemov a da sa aj flashovat. Ale na SX1 sa uz pouzit neda. Samozrejme aj k tomu kablu som dostal cd s ovladacmi. |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:40 pm Post subject: Re: kabel540 |
|
|
radokeckes wrote: | No musim ta trosku poopravit. Moj prvy kabel bol DCA-540 a fungoval na prvy krat s CX65kou. Bolo k tomu aj cd takze v pohode. Flashovat s nim ale nejde. to je pravda. Ale aj na SX1 som napaloval novy firmware a tiez bez problemov. Teraz som si kupil DCA-510 a s tym to tiez ide jedna basen. CX komunikuje bez problemov a da sa aj flashovat. Ale na SX1 sa uz pouzit neda. Samozrejme aj k tomu kablu som dostal cd s ovladacmi. |
Tak já mám originál DCA-540 koupenej přímo v Siemensu a ručím Ti za to že k němu žádnej ovladač na CD nebyl Jinak flashovat s ním jde jen SX1, na tom se shodnem. DCA-540 je taky jedinej kabel, kterej se s SX1 spojí... Jinak taky mám teď DCA-510 a je to nejlepší kabel kterej jsem kdy viděl...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:42 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | pechi wrote: | Chlapi já vám nechci kazit radost, ale mám doma originál DCA-540 a nikdy se mi ho nepovedlo nainstalovat tak, aby se s ním telefon spojil. Pořád to chce nějakej originál Siemensovskej ovladač, ale ten jaksi ke kabelu nedávají. Jinak ten kabel je stejně na nic, nejede s ním flashovat... Já osobně neznám nikoho, kdo by ten kabel rozchodil s řadou x65, řekl bych že je spíš jen pro SX1, i když je uvedenej v originálním příslušenství i pro řadu x65  |
Zkus nainstalovat tenhle ovladač:
http://communications.siemens.com/repository/481/48156/USBdriver_DCA-540_v0.71.zip . |
Tady tenhle ovladač už mi doporučoval i hanni, ale kabel se pořád v PC hlásí jako neznámé zařízení...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
netron začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:46 pm Post subject: Re: Postavte si DCA-540 |
|
|
V scheme chyba propojenie zeme  |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:11 pm Post subject: Re: Postavte si DCA-540 |
|
|
netron wrote: |
V scheme chyba propojenie zeme  |
Musíš si to aji přečíst, je to tam napsaný - 5,6,7 -> 2 _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
Pierre pisatel

Joined: 23 Mar 2004 Posts: 259 Location: !!!CHODSKÉ KRÁLOVSTVÍ!!!
661.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 2:54 pm Post subject: |
|
|
Takže to funguje nebo ne????  _________________ !!!SHIBBY!!! |
|
Back to top |
|
 |
Jackup kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 2:40 pm Post subject: Myslite ze by to fungovalo? |
|
|
Prohlizel jsem si nektere navody na kabely pro M50 a jemu podobne founy a taky navod na predelani kabelu pro C35 na kabel pro C65...
No a tak jsem to tak nejak dal dohromady a...
Kouknete tady: http://jackup-info.wz.cz/images/kabel.doc
myslite ze by to mohlo fakat  |
|
Back to top |
|
 |
StandaT pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 5:51 pm Post subject: |
|
|
A kdo by k tomu chtěl plošňák, tak sem ho hvídnul sem
plošňák pro kabel
pozn.-místo 2ks kondíků 4u7 jsou použity keramiky 2ks 100n a rezistory určující, jak se kabel bude hlásit, se přípájí přímo v konektoru do mobilu kvůli ůspoře kabelu -3dráty vs. 5.
Já jsem zkoušel podobný zapojení, ale nejelo mi. Možná, že tohle půjde. _________________ M65 fw.12>25>43>25>44>43 + kabel od AAAmobil(Koracell) + "lampička"  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|