View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Timecek Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:57 pm Post subject: S55-nefungujeme mi prace s SMS pres SiemensDataSuite |
|
|
Zdravim vsechny.
Mam nasledujici problem. Pri pokusu o stazeni SMS, napsani a nasledneho odeslani konci vse chybovym hlasenim DS "chybny parametr". Pritom propojeni s PC je OK, protoze mi funguje prohrabavani se telefonnim seznamem, muzu editovat hudbu, muzu provadet snychronizaci, funguje mi GPRS atd. Proste vse az na SMS.
Muzete me nekdo nejak nakopnout, abych uz tohle vyresil?
Diky moc predem
Jirka |
|
Back to top |
|
 |
Luken badatel

Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Dec 22, 2004 8:15 pm Post subject: |
|
|
Já ti sice moc neporadím, ale přidám aspoň moji zkušenost. SMS sem sice odeslal, ale na mobilu se zobrazila jako směs klikyháků. Takže sem ho přestal používat.  |
|
Back to top |
|
 |
Jiri Sokol Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 9:03 pm Post subject: S55-nefungujeme mi prace s SMS pres SiemensDataSuite |
|
|
Hmm, toho jsem se bál. Ptal jsem se i na mobilmanii a mam podobne informace.
Zkusim teda zmenit svuj dotaz:
Existuje nekdo, kdo ma S55, pripojuje se k PC pres infra (nevadil by i kabel - ten mam) a komu funguji SMS??
Diky za jakykoliv tip.
Jirka |
|
Back to top |
|
 |
talodo kolemjdoucí
 Joined: 03 Sep 2004 Posts: 13 Location: Martin - turčianska záhradka
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 11:12 am Post subject: |
|
|
ja som mal tiez predtym siemens data suite ale vymenil som to za Mobile Phone Manager a zda sa mi, ze funguje lepsie ako SDS. pripajam sa cez kabel a nemam s tym zatial nejaky vacsi problem. Skus si to preinstalovat. MPM najdes aj na siemensmanii.  _________________ Nech žijú frkani! |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
jan.vondrus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:16 am Post subject: Stejný problém u M55 |
|
|
Mám stejný problém u M55.
SDS jsem přeinstaloval několikrát a stále SMS nechce načítat. Uložit do mobilu to umí, ale nenačítá :-) _________________ Žádný cíl není tak vysoký, aby ospravedlnil nečestné metody. - Albert Einstein |
|
Back to top |
|
 |
Milan T kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:25 am Post subject: |
|
|
Vyzkoušej SiMoCo - jednoznačně nejlepší sof pro Siemensy.
Absolutně bez problémů. |
|
Back to top |
|
 |
jan.vondrus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 2:19 pm Post subject: Fakt to funguje... |
|
|
Musim potvrdit, ze ten program SiMoCo fakt funguje! Diky, diky :-) _________________ Žádný cíl není tak vysoký, aby ospravedlnil nečestné metody. - Albert Einstein |
|
Back to top |
|
 |
|