clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Nova S65 - prosim o pomoc

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Nova S65 - prosim o pomoc

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dr.sney
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 06, 2005 11:43 am    Post subject: Nova S65 - prosim o pomoc Reply with quote

Koupil jsem od T-M. S65ku za 501,- a :

1.) Zmenil jsem si z t-mobile menu na standard (podle zdejsiho navodu) a pribyl mi ten otaznik v nastaveni. Jak se da odstranit ?

2.) Jak se da nastavit to tlacitko pod joystickem ? kdyz jsem ho poprve zmacknul (to jsem mel jeste t-mobile config) tak na levym softkey bylo "zmenit". Tak jsem to jen tak ze srandy zmenil na citace hovoru a ted se toho nemuzu zbavit & "zmenit" uz tam taky neni.

3.) V Mobile Phone Manageru kliknu na "prohlizec souboru" a nic se nestane... Think Nevite nekdo co s tim ??

4.) Jak docilim napsani "Š" a podobnych ceskych znaku bez T9, napr. kdyz si chci ulozit nekoho do tel. seznamu ???

Predem dekuju za help vsem ! Siemensmania je super.
Back to top
View user's profile Send private message
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Thu Jan 06, 2005 12:56 pm    Post subject: Re: Nova S65 - prosim o pomoc Reply with quote

dr.sney wrote:

1.) Zmenil jsem si z t-mobile menu na standard (podle zdejsiho navodu) a pribyl mi ten otaznik v nastaveni. Jak se da odstranit ?

2.) Jak se da nastavit to tlacitko pod joystickem ? kdyz jsem ho poprve zmacknul (to jsem mel jeste t-mobile config) tak na levym softkey bylo "zmenit". Tak jsem to jen tak ze srandy zmenil na citace hovoru a ted se toho nemuzu zbavit & "zmenit" uz tam taky neni.

3.) V Mobile Phone Manageru kliknu na "prohlizec souboru" a nic se nestane... Think Nevite nekdo co s tim ??

4.) Jak docilim napsani "Š" a podobnych ceskych znaku bez T9, napr. kdyz si chci ulozit nekoho do tel. seznamu ???

Ahoj, takže jako mnohokrát už nováčkům, vítám tě, ale než začneš klást otázky, podívej se na hlavní stránku na články, je tam plno podrobných návodů na věci na které se ptáš.

Napsání Š z telefonu nedosáhneš, použij třeba program SiMoCo www.siemensmania.cz/php.simoco , který obsahuje složku adresář kde můžeš editovat dle chuti a též průzkumníka, což ti vyřeší problém č. 3.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
dr.sney
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 06, 2005 1:07 pm    Post subject: Re: Nova S65 - prosim o pomoc Reply with quote

Krokodýl wrote:
dr.sney wrote:

Ahoj, takže jako mnohokrát už nováčkům, vítám tě, ale než začneš klást otázky, podívej se na hlavní stránku na články, je tam plno podrobných návodů na věci na které se ptáš.

Napsání Š z telefonu nedosáhneš, použij třeba program SiMoCo www.siemensmania.cz/php.simoco , který obsahuje složku adresář kde můžeš editovat dle chuti a též průzkumníka, což ti vyřeší problém č. 3.

Diky za radu, ja jsem pred napsanim tech dotazu projizdel SM asi 3 hodiny a fakt jsem odpovedi na to co chci vedet nenasel.. nejak se me nezda to vyhledavani na hl. strance... nikdy to nic nenaslo Crying or Very sad
Kazdopadne hledam dal.... presto uvitam jakekoliv dalsi suggestions. Pray
BTW : SiMoCo pouzivam, ale je skoda te cestiny... v terenu clovek chce napsat hacek a musi to delat zdlouhave po 1 pismenku v T9 Sad

jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Thu Jan 06, 2005 1:31 pm    Post subject: Reply with quote

pro změnu obsazení té boční klávesy si musíš stahnout program Direct softkey Editor.Spojíš ho kabelem s founem,načte ti obsazení kláves,v seznau si najdeš tu boční a nastavíš ji na volnou.Tady SM je o tom článek s návodem.Program hledej v utilitách a návod v článcích Laughing
dr.sney
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 06, 2005 1:39 pm    Post subject: Reply with quote

jamaica wrote:
pro změnu obsazení té boční klávesy si musíš stahnout program Direct softkey Editor.Spojíš ho kabelem s founem,načte ti obsazení kláves,v seznau si najdeš tu boční a nastavíš ji na volnou.Tady SM je o tom článek s návodem.Program hledej v utilitách a návod v článcích Laughing

Ja nemyslim tu bocni, ale tu dole pod joystickem. Kabel nemam, ale je zajimave ze mi sla nastavit na "doba a poplatky" a ted uz to nejde Brick wall

BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Thu Jan 06, 2005 1:47 pm    Post subject: Reply with quote

dr.sney wrote:
jamaica wrote:

Ja nemyslim tu bocni, ale tu dole pod joystickem. Kabel nemam, ale je zajimave ze mi sla nastavit na "doba a poplatky" a ted uz to nejde Brick wall

Na tu taky funguje ten program, jak psaů kolega výše. K provlému s otazníkem-přečti si návod na tvorbu vlastního menu (na stránce). Píšou tak jak položky z menu odstraňovat a jak ho celé předělat.

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
pitrisek
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 06, 2005 6:09 pm    Post subject: Reply with quote

Na s s hackem snad bude patch, uz se ho nemuzu dockat Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Thu Jan 06, 2005 6:25 pm    Post subject: Re: Nova S65 - prosim o pomoc Reply with quote

dr.sney wrote:

1.) Nevím.

2.) Nevím.

3.) Fakt máš připojený mobil k PC Question BTW lepší je (IMHO) SiMoCo.

4.) To jedině přes počítač nebo T9. Zmáčkneš 7 a listuješ tak dlouho, dokud nanajdeš "Š".
Back to top
Methoz
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 08, 2005 8:51 pm    Post subject: Reply with quote

hm..absolutne se nemuzu dostat do s65.. Prvni navod tady byl cca - prez SIMOCO dejte do mobilu java program !!! Jak, kdyz se tam nemuzu dostat?! Kdyby to slo, tak se vam na vsechny navody vy*** a vsechno si delam prez SIMOCO . A ten dalsi navod...Stahnete si Siemens Service Toolbox 5.31 - hodi me to na madarsky starnky a stahovani spadne po nejakejch 160kb..Program ma ale prez 2mb!! Sakra co s tim ?! Thx
Back to top
dr.sney
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 09, 2005 12:13 pm    Post subject: Reply with quote

A pres co to mas propojeny ?
No11
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 09, 2005 12:17 pm    Post subject: Reply with quote

nahral jsem si odstranění reklam do C65 a vše mimo toho zkur.... ? je ok.. jak ho odtranim,,
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 09, 2005 12:42 pm    Post subject: Reply with quote

No11 wrote:
nahral jsem si odstranění reklam do C65 a vše mimo toho zkur.... ? je ok.. jak ho odtranim,,

Bylo to nejak tak, ce je to misto Dynamic Lights... Takze si musis upravit menu podel navodu: http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=277&p=0 . Doufam.

No11
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 09, 2005 12:49 pm    Post subject: Reply with quote

díky, měl jsem tento program jen v ruštine wink
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum