View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dr.sney kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 11:43 am Post subject: Nova S65 - prosim o pomoc |
|
|
Koupil jsem od T-M. S65ku za 501,- a :
1.) Zmenil jsem si z t-mobile menu na standard (podle zdejsiho navodu) a pribyl mi ten otaznik v nastaveni. Jak se da odstranit ?
2.) Jak se da nastavit to tlacitko pod joystickem ? kdyz jsem ho poprve zmacknul (to jsem mel jeste t-mobile config) tak na levym softkey bylo "zmenit". Tak jsem to jen tak ze srandy zmenil na citace hovoru a ted se toho nemuzu zbavit & "zmenit" uz tam taky neni.
3.) V Mobile Phone Manageru kliknu na "prohlizec souboru" a nic se nestane... Nevite nekdo co s tim ??
4.) Jak docilim napsani "Š" a podobnych ceskych znaku bez T9, napr. kdyz si chci ulozit nekoho do tel. seznamu ???
Predem dekuju za help vsem ! Siemensmania je super. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 12:56 pm Post subject: Re: Nova S65 - prosim o pomoc |
|
|
dr.sney wrote: | Koupil jsem od T-M. S65ku za 501,- a :
1.) Zmenil jsem si z t-mobile menu na standard (podle zdejsiho navodu) a pribyl mi ten otaznik v nastaveni. Jak se da odstranit ?
2.) Jak se da nastavit to tlacitko pod joystickem ? kdyz jsem ho poprve zmacknul (to jsem mel jeste t-mobile config) tak na levym softkey bylo "zmenit". Tak jsem to jen tak ze srandy zmenil na citace hovoru a ted se toho nemuzu zbavit & "zmenit" uz tam taky neni.
3.) V Mobile Phone Manageru kliknu na "prohlizec souboru" a nic se nestane... Nevite nekdo co s tim ??
4.) Jak docilim napsani "Š" a podobnych ceskych znaku bez T9, napr. kdyz si chci ulozit nekoho do tel. seznamu ???
Ahoj, takže jako mnohokrát už nováčkům, vítám tě, ale než začneš klást otázky, podívej se na hlavní stránku na články, je tam plno podrobných návodů na věci na které se ptáš.
Napsání Š z telefonu nedosáhneš, použij třeba program SiMoCo www.siemensmania.cz/php.simoco , který obsahuje složku adresář kde můžeš editovat dle chuti a též průzkumníka, což ti vyřeší problém č. 3. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
dr.sney kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 1:07 pm Post subject: Re: Nova S65 - prosim o pomoc |
|
|
Krokodýl wrote: | dr.sney wrote: | Koupil jsem od T-M. S65ku za 501,- a :
Ahoj, takže jako mnohokrát už nováčkům, vítám tě, ale než začneš klást otázky, podívej se na hlavní stránku na články, je tam plno podrobných návodů na věci na které se ptáš.
Napsání Š z telefonu nedosáhneš, použij třeba program SiMoCo www.siemensmania.cz/php.simoco , který obsahuje složku adresář kde můžeš editovat dle chuti a též průzkumníka, což ti vyřeší problém č. 3. |
Diky za radu, ja jsem pred napsanim tech dotazu projizdel SM asi 3 hodiny a fakt jsem odpovedi na to co chci vedet nenasel.. nejak se me nezda to vyhledavani na hl. strance... nikdy to nic nenaslo
Kazdopadne hledam dal.... presto uvitam jakekoliv dalsi suggestions.
BTW : SiMoCo pouzivam, ale je skoda te cestiny... v terenu clovek chce napsat hacek a musi to delat zdlouhave po 1 pismenku v T9  _________________ Kdo nic neví musí všemu věřit. |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 1:31 pm Post subject: |
|
|
pro změnu obsazení té boční klávesy si musíš stahnout program Direct softkey Editor.Spojíš ho kabelem s founem,načte ti obsazení kláves,v seznau si najdeš tu boční a nastavíš ji na volnou.Tady SM je o tom článek s návodem.Program hledej v utilitách a návod v článcích  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
dr.sney kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 1:39 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | pro změnu obsazení té boční klávesy si musíš stahnout program Direct softkey Editor.Spojíš ho kabelem s founem,načte ti obsazení kláves,v seznau si najdeš tu boční a nastavíš ji na volnou.Tady SM je o tom článek s návodem.Program hledej v utilitách a návod v článcích  |
Ja nemyslim tu bocni, ale tu dole pod joystickem. Kabel nemam, ale je zajimave ze mi sla nastavit na "doba a poplatky" a ted uz to nejde  _________________ Kdo nic neví musí všemu věřit. |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 1:47 pm Post subject: |
|
|
dr.sney wrote: | jamaica wrote: | pro změnu obsazení té boční klávesy si musíš stahnout program Direct softkey Editor.Spojíš ho kabelem s founem,načte ti obsazení kláves,v seznau si najdeš tu boční a nastavíš ji na volnou.Tady SM je o tom článek s návodem.Program hledej v utilitách a návod v článcích  |
Ja nemyslim tu bocni, ale tu dole pod joystickem. Kabel nemam, ale je zajimave ze mi sla nastavit na "doba a poplatky" a ted uz to nejde  |
Na tu taky funguje ten program, jak psaů kolega výše. K provlému s otazníkem-přečti si návod na tvorbu vlastního menu (na stránce). Píšou tak jak položky z menu odstraňovat a jak ho celé předělat. _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

Joined: 08 Sep 2004 Posts: 405 Location: Česká Třebová & Brno
2061.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 6:09 pm Post subject: |
|
|
Na s s hackem snad bude patch, uz se ho nemuzu dockat  |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 6:25 pm Post subject: Re: Nova S65 - prosim o pomoc |
|
|
dr.sney wrote: | Koupil jsem od T-M. S65ku za 501,- a :
1.) Nevím.
2.) Nevím.
3.) Fakt máš připojený mobil k PC BTW lepší je (IMHO) SiMoCo.
4.) To jedině přes počítač nebo T9. Zmáčkneš 7 a listuješ tak dlouho, dokud nanajdeš "Š". |
|
Back to top |
|
 |
Methoz Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 8:51 pm Post subject: |
|
|
hm..absolutne se nemuzu dostat do s65.. Prvni navod tady byl cca - prez SIMOCO dejte do mobilu java program !!! Jak, kdyz se tam nemuzu dostat?! Kdyby to slo, tak se vam na vsechny navody vy*** a vsechno si delam prez SIMOCO . A ten dalsi navod...Stahnete si Siemens Service Toolbox 5.31 - hodi me to na madarsky starnky a stahovani spadne po nejakejch 160kb..Program ma ale prez 2mb!! Sakra co s tim ?! Thx |
|
Back to top |
|
 |
dr.sney kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 12:13 pm Post subject: |
|
|
A pres co to mas propojeny ? _________________ Kdo nic neví musí všemu věřit. |
|
Back to top |
|
 |
No11 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 12:17 pm Post subject: |
|
|
nahral jsem si odstranění reklam do C65 a vše mimo toho zkur.... ? je ok.. jak ho odtranim,, _________________ mot m3888=>mot t2288R => N3310=>N3330=>N3410=>N6310i =>CT65 fw12, FW25,Clear T-mobile, FW33,=>M65 FW12,FW25 patched,FW33 patched, FW41 patched, FW 43 PAtched |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 12:42 pm Post subject: |
|
|
No11 wrote: | nahral jsem si odstranění reklam do C65 a vše mimo toho zkur.... ? je ok.. jak ho odtranim,, |
Bylo to nejak tak, ce je to misto Dynamic Lights... Takze si musis upravit menu podel navodu: http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=277&p=0 . Doufam. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
No11 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 12:49 pm Post subject: |
|
|
díky, měl jsem tento program jen v ruštine  _________________ mot m3888=>mot t2288R => N3310=>N3330=>N3410=>N6310i =>CT65 fw12, FW25,Clear T-mobile, FW33,=>M65 FW12,FW25 patched,FW33 patched, FW41 patched, FW 43 PAtched |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|