View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:32 pm Post subject: Java aplikace n determinanty |
|
|
Umi tady nekdo prpgramovat v Jave??
Potreboval bych jestli nekdo dokaze napsat program v Jave na vypocet determinantu u 3 rovnic se 3 neznamymi.
Proste se do toho programu zada matice te soustavy rovnic, a on by mel vypocitat determinant.
Umel by to nekdo?? |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:42 pm Post subject: Re: Java aplikace n determinanty |
|
|
N3o21 wrote: | Umi tady nekdo prpgramovat v Jave??
Potreboval bych jestli nekdo dokaze napsat program v Jave na vypocet determinantu u 3 rovnic se 3 neznamymi.
Proste se do toho programu zada matice te soustavy rovnic, a on by mel vypocitat determinant.
Umel by to nekdo?? |
Škoda, že neumím programovat v javě, to by byl fajn program... Hned bych ti jej udělal a myslím, že by nebyl problém jej rozšířit na n rovnic o n neznámých...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:46 pm Post subject: |
|
|
Takovy program by nemel byt problem udelal, v pasxcalu bvych ho mel hned, i na n neznamych, ale smula je ze neumim javu.  |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 5:02 pm Post subject: |
|
|
N3o21 wrote: | Takovy program by nemel byt problem udelal, v pasxcalu bvych ho mel hned, i na n neznamych, ale smula je ze neumim javu.  |
to samé jsem napsal já... Pascal ani C++ není problém, ale jau ještě neumím...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
hamsa (člen klubu SM) rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:53 am Post subject: |
|
|
Cau Ricky mohl by jsi mi to poslat v tom c++ podival bych se na to? _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.
 |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:57 pm Post subject: |
|
|
hamsa wrote: | Cau Ricky mohl by jsi mi to poslat v tom c++ podival bych se na to? |
wow! to jsem nečekal, no pokusím se, ale bude to chvilku trvat... až to bude, určitě se ozvu ...
P.S. Doufám, že jsem se nepřecenil, nějakou dobu jsem neprogramoval...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:31 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem zatím zmáknul program na ten determinant 3. stupně, měl by fungovat dobře a bez problémů... Hmmm, kam já jen ho umístím?
Později dodám link, pokud bude ještě zájem...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 7:10 pm Post subject: |
|
|
N, zájem je furt, ale pro PC si do dokazu vytvorit sam, v Pascalu, v C++ nevim, protoze sem ho jeste nevidel.
ale jestli to nekdo dokaze z C++ do javy, tak klidne. Muzu to poslat jedine v Pascalu. Na 3 neznamy to je v pohode, ale na n neznamych je to uz moc slozity. Dyt staci na 3. na n by to slo taky, ale bylo by tam moc promenych, moc cyklu, a podobnych blbosti. |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 8:04 pm Post subject: |
|
|
Rycky: Umis v C++?? mas nejaky kompilator?? moch bys mi dat link na nejaky kompilator, a nejaky maly navod pro C++ ?? |
|
Back to top |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 8:52 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | http://ricky.gringo.cz/det
Stahujte, jak je libo, snad Vám to pomůže... Já bohužel nemám program na javu |
Dival jsem se na zdrojak a vidim, ze tam nepouzivas cisla s desetinnou carkou, takze by to slo prepsat do J2ME behem chvilky. Jestli chces, tak ti muzu zitra poslat hotovy JAR. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 8:54 pm Post subject: |
|
|
nigol wrote: | Ricky wrote: | http://ricky.gringo.cz/det
Dival jsem se na zdrojak a vidim, ze tam nepouzivas cisla s desetinnou carkou, takze by to slo prepsat do J2ME behem chvilky. Jestli chces, tak ti muzu zitra poslat hotovy JAR. |
I kdyby on nechtěl, tak já chci  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:00 pm Post subject: |
|
|
Chci! Chci! Chci! :-) Dělal jsem to v C++ builderu, jestli chcete udělat nějaký program, stačí říct... Snad to zvládnu. Ten Determinanty.exe můžete klidně používat, je to freeware ;-) A desetinné čárky jsem tam nedával, bo neznám příklady, kdyby to tam chtěli, ani na dvou VS to nechtěli... :-) Ale jinak by to vůbec nebyl problém, to by byla malá změna... :-) _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:02 pm Post subject: |
|
|
N3o21 wrote: | Rycky: Umis v C++?? mas nejaky kompilator?? moch bys mi dat link na nejaky kompilator, a nejaky maly navod pro C++ ?? |
PS: Jsme Ricky a ne Rycky! Jsem na to aleR(g)icky!  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:05 pm Post subject: |
|
|
nigol wrote: | Ricky wrote: | http://ricky.gringo.cz/det
Nauč mě J2ME prosím! Jak to děláš? V čem? Nemáš nějaké návody nebo manuály? _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|