clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Mapa ČR

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Mapa ČR

Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace
View previous topic :: View next topic  
Author Message
richmond003
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 9:10 am    Post subject: Mapa ČR Reply with quote

neexistuje v javě nějaký aplikace typu atlas ČR?a ještě líp kdyby tam byly i cyklotrasy?asi si vymýšlím,ale by to super!!v kombinaci s bike-o-meterem...
a teď otázka pro programátory v javě: kdyby se naskanovala nějaká mapa,potom by se rozdělila na segmenty, dalo by se tam potom vyhledávat pomocí nějakých zkratek typu A3, G8, atd...??????nebo je to uplná hovadina:))
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:41 pm    Post subject: Re: Mapa ČR Reply with quote

richmond003 wrote:
neexistuje v javě nějaký aplikace typu atlas ČR?a ještě líp kdyby tam byly i cyklotrasy?asi si vymýšlím,ale by to super!!v kombinaci s bike-o-meterem...
a teď otázka pro programátory v javě: kdyby se naskanovala nějaká mapa,potom by se rozdělila na segmenty, dalo by se tam potom vyhledávat pomocí nějakých zkratek typu A3, G8, atd...??????nebo je to uplná hovadina:))

Pro mobil jsem nic podobnýho ještě neviděl, běžně se prodávají atlasy pro PDA. Vono celá ČR by pro mobil asi byla trochu velký sousto wink . Ale určitě by šla udělat aplikace která by si ty segmenty stahovala z webu (zas bys ale musel platit za data). Já to zatím řeším tak, že si do founu vždycky prdnu dva tři obrázky místa do kterýho mám namířeno.
Back to top
View user's profile Send private message
jakub.karasek
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:09 pm    Post subject: Reply with quote

Kámosh má na SX1 naprosto dokonalej atlas ČR se všema ulicema ve městech, hospodama, hotelama atd. No jo, Symbian.., To je jiný kafe než java

C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox

My life is one big dream

I'm lost in what it means

Don't wake me up cuz its almost over
Back to top
MLB
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 4:35 pm    Post subject: Reply with quote

Ono by to slo aj v jave, lenze problem je s miestom, jedina rozumna moznost mi pride rozdelit to na segmenty, ulozit na pamatovku a odtial by to ta aplikacia citala prave tu cast ktoru treba....

A pravdepodobne by to musela byt vektorova mapa (tj taka kde su suradnice ulic, miest apod), pretoze rastrova mapa (tj bitmapovy obrazok) celej republiky by bola veeeeelmi velka.....

MLB
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 5:10 pm    Post subject: Reply with quote

Tak, na stranke pana menom Knizhnik ( http://www.garret.ru/~knizhnik/mobile.html ) som nasiel dve app na mapy (a obdive v Jave (!) ). Jedna pouziva spominanu rastrovu mapu - bitmapovy format, ale to mi moc pouzitelne neprijde, pretoze len mapa Kahiry (ta tam je od zaciatku) ma 2 MB. No a druha, konkr. Mobile-Map pouziva vektorovu mapu - Moskva ma 74 KB a pise tam, ze vektorova mapa takmer hociakeho mesta v 'Polish' formate sa da jednoducho skonvertovat na pracu s tymto programom. Teda otazne je, ci by sa tam podarilo dat mapu celej republiky, ale to by asi nezvladlo, cize mozno nejaka mensia oblast (uz len zohnat do toho mapu Sad )....
richmond003
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 11, 2005 1:28 am    Post subject: Reply with quote

asi to bude ta,v této době, nejlepší varianta s těmi obrázky.už sem to zkoušel a není to špatné.jenom mi to sem tam nehlásí malou paměť,když mám nějakou mapu v rozlišení 1600na1200 (zabere to asi 500kB).když to člověk ptřebuje jen na den,tak není co řešit:)).
Back to top
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PostPosted: Fri Mar 11, 2005 6:55 am    Post subject: Reply with quote

a jak se ti zobrazi obrazek v tak velkem rozliseni na displeji...?....to jako muzes posouvat joystikem nebo jak ?

CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ

CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
richmond003
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 11, 2005 7:45 am    Post subject: Reply with quote

normálně si dám zobrazit obrázek,hodí ho to na celý displej a pak už jenom lupa lupa lupa lupa a dá se to číst:))))
Back to top
richmond003
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 11, 2005 7:48 am    Post subject: Reply with quote

no a pak už to posouváš tím joystickem.sice to trvá, ale ....
Back to top
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Sat Mar 12, 2005 7:04 pm    Post subject: Reply with quote

richmond003 wrote:
normálně si dám zobrazit obrázek,hodí ho to na celý displej a pak už jenom lupa lupa lupa lupa a dá se to číst:))))

A jaký obrázek používáš? Našel jsem úpně fajný na adrese http://krasnazeme.czecot.com/pic/mapa_krasnazeme.jpg. Nedávám ho zobrazovat do topicu, páč má 2479×1639 pix. .
Back to top
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 8:48 am    Post subject: Reply with quote

Mr. Hahn alias ConPower wrote:
richmond003 wrote:

A jaký obrázek používáš? Našel jsem úpně fajný na adrese http://krasnazeme.czecot.com/pic/mapa_krasnazeme.jpg. Nedávám ho zobrazovat do topicu, páč má 2479×1639 pix. .

Tahle mapa je fakt gut Laughing Až na tu velikost,ale po kompresi jede i tahle Laughing

richmond003
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 3:04 pm    Post subject: Reply with quote

ohledně toho obrázku, který používám, tak si na centrumu najedu na mapy, vyberu si oblast, kterou potřebuju a si tu mapku "printnu" a je to.

Ta mapa,na kterou si dával odkaz,je fakt dobrá, ale není moc podrobná(jako nějaké lesní cesty a tak:(()
Back to top
thrasher
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 8:19 pm    Post subject: Reply with quote

Kúp si Garmin GPS a zožeň si turistickú mapu ČR a ne*er sa s Javou. Laughing

Motorola SLVR L7

Nokia 3300
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 12:02 pm    Post subject: Reply with quote

MLB wrote:
Tak, na stranke pana menom Knizhnik ( http://www.garret.ru/~knizhnik/mobile.html ) som nasiel dve app na mapy (a obdive v Jave (!) ). Jedna pouziva spominanu rastrovu mapu - bitmapovy format, ale to mi moc pouzitelne neprijde, pretoze len mapa Kahiry (ta tam je od zaciatku) ma 2 MB. No a druha, konkr. Mobile-Map pouziva vektorovu mapu - Moskva ma 74 KB a pise tam, ze vektorova mapa takmer hociakeho mesta v 'Polish' formate sa da jednoducho skonvertovat na pracu s tymto programom. Teda otazne je, ci by sa tam podarilo dat mapu celej republiky, ale to by asi nezvladlo, cize mozno nejaka mensia oblast (uz len zohnat do toho mapu Sad )....

A rozjel jste to nekdo? Na me c65 to nejede
Back to top
jasan
pisatel
pisatel

Phone: ME75, S75
360090.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 10:09 am    Post subject: Reply with quote

jamaica wrote:
Mr. Hahn alias ConPower wrote:
richmond003 wrote:

Tahle mapa je fakt gut Laughing Až na tu velikost,ale po kompresi jede i tahle Laughing

A jak tam prosím nahrajete tu mapu. Do telefonu. Mám program (74kb), mám tu mapu, ale nevím jak to zkombinovat. Díky.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum