View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
maestrob kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:05 am Post subject: Úplně mrtvá C60 |
|
|
Tak jsem se rozhodl, že si od Borixe nahraju FF2. To se mi i podařilo pomocí V-Klay 3.3. Ale pak se mobil sám vypínal. Chtěl sem tam vrátit původní FF který jsem si předtím zálohoval, ale od tý doby telefon nezapnu a nezapnu. Zkoušel jsem i návod na SM, ale taky nic. Ani se nerozsvítí, nic. Já už nevim co tim. |
|
Back to top |
|
 |
maestrob kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:03 am Post subject: Hmm |
|
|
Tak jsem opět zkoušel všechno možný a hledal různě a pořád nevim. Našel jsem kdesi soubor goodc60bootcore, ale bojim se ho tam dát. Kdyby to bylo jediný řešení, tak ke kterému Firmware onen soubor patří ? Jo a samozřejmě už mě napadlo, že mam něco s bootcorem, protože Winswup mi píše No bootcore detected (což je blbost, Freia bootcore najde a uloží na disk). A ještě kdyby byl bootcore v čoudu, tak bych nemohl zapisovat do telefonu, nebo ne ? |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:31 pm Post subject: Re: Úplně mrtvá C60 |
|
|
maestrob wrote: | Tak jsem se rozhodl, že si od Borixe nahraju FF2. To se mi i podařilo pomocí V-Klay 3.3. Ale pak se mobil sám vypínal. Chtěl sem tam vrátit původní FF který jsem si předtím zálohoval, ale od tý doby telefon nezapnu a nezapnu. Zkoušel jsem i návod na SM, ale taky nic. Ani se nerozsvítí, nic. Já už nevim co tim. |
Skús tam nahrať ešte ten 1. FF, ten je myslím stabilnejší. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
maestrob kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:37 pm Post subject: |
|
|
I to jsem zkoušel. Zkoušel jsem toho tolik, že už se bojim o baterku a tak bych radši šel na jistotu. Baterka nejde nabít, když nejde Firmware, jestli se nepletu. Skutečně už nevim co mam dělat. Ani původní FF nepomáhá, tlf prostě nereaguje. |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 5:53 pm Post subject: |
|
|
maestrob wrote: | I to jsem zkoušel. Zkoušel jsem toho tolik, že už se bojim o baterku a tak bych radši šel na jistotu. Baterka nejde nabít, když nejde Firmware, jestli se nepletu. Skutečně už nevim co mam dělat. Ani původní FF nepomáhá, tlf prostě nereaguje. |
Nechcem strašiť, ale vypadá to na dosratú RF dosku, Paliovi sa stalo niečo podobné ako tebe, komunikoval mu zo všetkým ale žiadny FF mu nešiel, dal ho do servisu, diagnóza bola zhorená RF doska, takže ak ho máš ešte v záruke, bež s ním do servise, prípadne tam kde si ho kúpil. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
MichalMasek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 6:33 pm Post subject: |
|
|
Borix wrote: | maestrob wrote: | I to jsem zkoušel. Zkoušel jsem toho tolik, že už se bojim o baterku a tak bych radši šel na jistotu. Baterka nejde nabít, když nejde Firmware, jestli se nepletu. Skutečně už nevim co mam dělat. Ani původní FF nepomáhá, tlf prostě nereaguje. |
Nechcem strašiť, ale vypadá to na dosratú RF dosku, Paliovi sa stalo niečo podobné ako tebe, komunikoval mu zo všetkým ale žiadny FF mu nešiel, dal ho do servisu, diagnóza bola zhorená RF doska, takže ak ho máš ešte v záruke, bež s ním do servise, prípadne tam kde si ho kúpil. |
Jak se stane ze se ti spali deska? A muze velkej pocet nahravanych FF a tak ruzne prace s pameti, nejak poskodit telefon? _________________ "Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids,
we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening
to repetitive electronic music." - Kristian Wilson, Nintendo VP, 1989 |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 6:56 pm Post subject: Re: Úplně mrtvá C60 |
|
|
maestrob wrote: | Tak jsem se rozhodl, že si od Borixe nahraju FF2. To se mi i podařilo pomocí V-Klay 3.3. Ale pak se mobil sám vypínal. Chtěl sem tam vrátit původní FF který jsem si předtím zálohoval, ale od tý doby telefon nezapnu a nezapnu. Zkoušel jsem i návod na SM, ale taky nic. Ani se nerozsvítí, nic. Já už nevim co tim. |
Záchranou by mohlo být nahrání FW ve winswupu,ale musí být nižší nebo stejný jako verze FW kterou si tam měl.Já takhle rozchodil MT50,MC60 i S65.Pokud si nedělal nic divnýho tak by to mělo bejt v pohodě  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 9:08 pm Post subject: |
|
|
Ja llen čosi.
2Borix: v návode o V-Klay 3.3 bolo písané, že sú tam opravené adresy pre C60, takže ty si kludňe mohol spraviť (samozrejme nechtiac) chybu v tom počítaní keď si robil iné adresy.
2All: malá rada do života: Keď si prepíšete FW tak aspoň deň-2 počkajte a až potom nahrávajte FF.(vlastné skúsenosti:2xRF doska)  _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
maestrob kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:21 pm Post subject: No |
|
|
No tak to je super, jestli je to ta deska. Protože ve firmě, kde jsem to koupil mi potom při jedné opravě přeřezali Testpoint a vzali záruku  |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:37 am Post subject: |
|
|
Palio wrote: | Ja llen čosi.
2Borix: v návode o V-Klay 3.3 bolo písané, že sú tam opravené adresy pre C60, takže ty si kludňe mohol spraviť (samozrejme nechtiac) chybu v tom počítaní keď si robil iné adresy... |
Ale za to, že vám spálilo RF dosky nemôžem, v mobile môžu byť hocikedy aj chybné dáta!!! Napr. ja som si nahral language pack na iné miesto sko som mal(ale to ešte v začiatkoch) a mobil v pohode žil (až na taký detail že nešiel zapnúť , ale to sa opravilo prehratím ff). No a ako tak pozerám V-klay nezmenil tie adresy podľa ktorých som to počítal ja. A navyše jemu sa mobil pokazil až po nahratí vlastného ff, môj mu išiel v pohode(až na to, že padal, ale hanni tiež už raz písal, že nie každý ff každému sadne na phone ako uliaty). _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|