clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Úplně mrtvá C60

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Úplně mrtvá C60

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
View previous topic :: View next topic  
Author Message
maestrob
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 8:05 am    Post subject: Úplně mrtvá C60 Reply with quote

Tak jsem se rozhodl, že si od Borixe nahraju FF2. To se mi i podařilo pomocí V-Klay 3.3. Ale pak se mobil sám vypínal. Chtěl sem tam vrátit původní FF který jsem si předtím zálohoval, ale od tý doby telefon nezapnu a nezapnu. Zkoušel jsem i návod na SM, ale taky nic. Ani se nerozsvítí, nic. Já už nevim co tim.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
maestrob
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 11:03 am    Post subject: Hmm Reply with quote

Tak jsem opět zkoušel všechno možný a hledal různě a pořád nevim. Našel jsem kdesi soubor goodc60bootcore, ale bojim se ho tam dát. Kdyby to bylo jediný řešení, tak ke kterému Firmware onen soubor patří ? Jo a samozřejmě už mě napadlo, že mam něco s bootcorem, protože Winswup mi píše No bootcore detected (což je blbost, Freia bootcore najde a uloží na disk). A ještě kdyby byl bootcore v čoudu, tak bych nemohl zapisovat do telefonu, nebo ne ?
Back to top
Borix
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 4:31 pm    Post subject: Re: Úplně mrtvá C60 Reply with quote

maestrob wrote:
Tak jsem se rozhodl, že si od Borixe nahraju FF2. To se mi i podařilo pomocí V-Klay 3.3. Ale pak se mobil sám vypínal. Chtěl sem tam vrátit původní FF který jsem si předtím zálohoval, ale od tý doby telefon nezapnu a nezapnu. Zkoušel jsem i návod na SM, ale taky nic. Ani se nerozsvítí, nic. Já už nevim co tim.

Skús tam nahrať ešte ten 1. FF, ten je myslím stabilnejší.

kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 4:37 pm    Post subject: Reply with quote

I to jsem zkoušel. Zkoušel jsem toho tolik, že už se bojim o baterku a tak bych radši šel na jistotu. Baterka nejde nabít, když nejde Firmware, jestli se nepletu. Skutečně už nevim co mam dělat. Ani původní FF nepomáhá, tlf prostě nereaguje.
Back to top
Borix
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 5:53 pm    Post subject: Reply with quote

maestrob wrote:
I to jsem zkoušel. Zkoušel jsem toho tolik, že už se bojim o baterku a tak bych radši šel na jistotu. Baterka nejde nabít, když nejde Firmware, jestli se nepletu. Skutečně už nevim co mam dělat. Ani původní FF nepomáhá, tlf prostě nereaguje.

Nechcem strašiť, ale vypadá to na dosratú RF dosku, Paliovi sa stalo niečo podobné ako tebe, komunikoval mu zo všetkým ale žiadny FF mu nešiel, dal ho do servisu, diagnóza bola zhorená RF doska, takže ak ho máš ešte v záruke, bež s ním do servise, prípadne tam kde si ho kúpil.

začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 6:33 pm    Post subject: Reply with quote

Borix wrote:
maestrob wrote:

Nechcem strašiť, ale vypadá to na dosratú RF dosku, Paliovi sa stalo niečo podobné ako tebe, komunikoval mu zo všetkým ale žiadny FF mu nešiel, dal ho do servisu, diagnóza bola zhorená RF doska, takže ak ho máš ešte v záruke, bež s ním do servise, prípadne tam kde si ho kúpil.

Jak se stane ze se ti spali deska? A muze velkej pocet nahravanych FF a tak ruzne prace s pameti, nejak poskodit telefon?

we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening

to repetitive electronic music." - Kristian Wilson, Nintendo VP, 1989
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 6:56 pm    Post subject: Re: Úplně mrtvá C60 Reply with quote

maestrob wrote:

Záchranou by mohlo být nahrání FW ve winswupu,ale musí být nižší nebo stejný jako verze FW kterou si tam měl.Já takhle rozchodil MT50,MC60 i S65.Pokud si nedělal nic divnýho tak by to mělo bejt v pohodě wink

View user's profile Send private message
Palio
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 9:08 pm    Post subject: Reply with quote

Ja llen čosi.
2Borix: v návode o V-Klay 3.3 bolo písané, že sú tam opravené adresy pre C60, takže ty si kludňe mohol spraviť (samozrejme nechtiac) chybu v tom počítaní keď si robil iné adresy.
2All: malá rada do života: Keď si prepíšete FW tak aspoň deň-2 počkajte a až potom nahrávajte FF.(vlastné skúsenosti:2xRF doska) Laughing

maestrob
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 10:21 pm    Post subject: No Reply with quote

No tak to je super, jestli je to ta deska. Protože ve firmě, kde jsem to koupil mi potom při jedné opravě přeřezali Testpoint a vzali záruku Sad
Back to top
Borix
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 10:37 am    Post subject: Reply with quote

Palio wrote:
Ja llen čosi.
2Borix: v návode o V-Klay 3.3 bolo písané, že sú tam opravené adresy pre C60, takže ty si kludňe mohol spraviť (samozrejme nechtiac) chybu v tom počítaní keď si robil iné adresy...

Ale za to, že vám spálilo RF dosky nemôžem, v mobile môžu byť hocikedy aj chybné dáta!!! Napr. ja som si nahral language pack na iné miesto sko som mal(ale to ešte v začiatkoch) a mobil v pohode žil (až na taký detail že nešiel zapnúť , ale to sa opravilo prehratím ff). No a ako tak pozerám V-klay nezmenil tie adresy podľa ktorých som to počítal ja. A navyše jemu sa mobil pokazil až po nahratí vlastného ff, môj mu išiel v pohode(až na to, že padal, ale hanni tiež už raz písal, že nie každý ff každému sadne na phone ako uliaty).

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum