View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mozek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 6:34 pm Post subject: C55 patchy nejdou |
|
|
Zkoušel jsem jich víc a buď se mi pak v telefonu ukázala hláška nabouraný software nebo patch vůbec do telefonu nedostanu. Chtěl jsem zvětšit paměť, protože pokud si chci uložit melodii ve formátu midi do telefonu přes správce, tak mi hlásí, že je možmé max 1kb což je strašně málo a myslel jsem si, že to zvětšením paměti vyřeším.Máte nějaký nápad.Dík |
|
Back to top |
|
 |
DooMecek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:58 pm Post subject: |
|
|
mas tam dany patch na odstraneni kontroly CRC ??  _________________ Siemens C25(prodanej) => Siemens C55(Ukradenej nejakym p***** => moj novy milacek sl45i(fakt coool phone)
Siemens ruleZz. |
|
Back to top |
|
 |
sonix badatel

314.02 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:55 am Post subject: |
|
|
A máš odblokovaný přístup do flex. paměti? |
|
Back to top |
|
 |
mozek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:50 am Post subject: |
|
|
ještě jsem do toho nevrtal je to mobil koupenej od oskara a nic mi tam nejde, jen tučné znaky na displaji datumovka a pak sem se mrknul do nastavení a už tu bylo wrong software. chtěl sem si jen zvětšit pamět na uložení midi souborů. |
|
Back to top |
|
 |
sonix badatel

314.02 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 9:10 am Post subject: |
|
|
mozek wrote: | ještě jsem do toho nevrtal je to mobil koupenej od oskara a nic mi tam nejde, jen tučné znaky na displaji datumovka a pak sem se mrknul do nastavení a už tu bylo wrong software. chtěl sem si jen zvětšit pamět na uložení midi souborů. |
Takže když nahráváš do mobilu patche, vždy tam musíš mít nahrán ten patch na odstranění CRC (nebo ho musíš nahrát při nahrávání jiných patchů, jinak ti mobil chvíli po zapnutí nahlásí wrong software a pak už to hlásí pořád (nebo jenom zabzučí nebo v něm jenom slabě lupne). V tom případě musíš zapsat do mobilu původní IMEI (je to tady někde v článku (používá se na to program FREIA).
Pak mobil nezapínej, ale nahraj tam dále ten CRC patch.
Pro nahrávání midů, obrázků, javy atd. ještě musíš odblokovat flex paměť.
Ten patch na zvětšení paměti ti zvětší pouze celkovou paměť, ale při jeho nahrání vymaže původní paměť, ta nová paměť je asi 600 kb, tento patch však nezprovozní nahrávání po kabelu, na to je odblok flex.
A ještě se podívej na http://roboware.wz.cz/C55.htm , je tam návod na odblok J2ME (flex pamět). |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|