View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Venca kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 9:34 am Post subject: |
|
|
Problém vyřešen! Zavolal jsem na technickou podporu, kde mě předtím odkázaly na servis, teď mi poslal konfig. sms a vše funguje. Takže pro ty co mají stejný problém volejte zák. podporu ať vám pošlou konf. sms oni. |
|
Back to top |
|
 |
Venca kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 11:09 am Post subject: |
|
|
Také to jde na stránkách B-S, když místo České rep. zvolím Rakouské stránky a tam podporu pro produkt...Pak mi konfig. sms funguje. |
|
Back to top |
|
 |
Di kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 12:35 pm Post subject: |
|
|
Zdravim...
...mam taky problem s mms...
Aktivovano bych mela mit vse...u operatora a konfiguracni sms taky...
Ale vecne mi to hlasi chybu zpravy...
Jo a jeste jsem se chtela zeptat, proc mi nejde pripojeni pres usb...proc mi to hlasi, ze neni zadny telefon pripojeny...melo byt automaticky, ne?
Diky...zacinam z toho silet  |
|
Back to top |
|
 |
Venca kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:45 pm Post subject: |
|
|
Jak jsem psal zkus měnit v hlavičce www stránek Českou rep. na Rakousko (předtím vymaž nastavené profily v telefonu). Takhle jsem to rozchodil. Když ti někdo pošle MMS měla by ti přijít automaticky, bez toho aby si jí musela stahovat ( to vyžadoval ten můj). Nebo to zkus přes linku zák. podpory +420 2 3303 2727, ale záleží koho tam chytneš. Jeden mě poslal do servisu s tím, že je vadný firmware a druhý mi zkusil poslat konfig. sms z nějakých cizích stránek (prý lépe aktualizovaných) a ejhle ono to fungovalo. Přes české stánky jsem to zkoušel alespoň 10x a nic.S tím BT je to nadlouho, napiš co máš za BT a má-li podporu serial portu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|