View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 1:09 pm Post subject: !!! Obrovsky problem z GPRS !!! |
|
|
Predevcirem jsem si aktivoval Go Data Nonstop. Provedl jsem vsechna nastaveni jak se slusi a patri (vse fungovalo perfektne).
Ale pak nekdy okolo 21:00 najednou nic. Hlesi ze neni obsluha site (SMS a volani jdou v pohode) tak jsem to formatoval vyndaval baterku (proste vsechno mozny) a nic. A v cem je celej hacek? Nahore v Levem roku (u signalu) se mi nezobrazi ta ikonka ktera hlasi ze je aktivni GPRS... Rekl bych ze je rozbity modem (GPRS) ale vzhledem k tomu ze mi nikam nespadl ani nic takoveho tak je to temer vylouceny.
Kdo vi rady at odepise co nejdriv. Dekuji vsem
Nezvyraznuj - s pozdravom Sirus _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Xarra začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 1:22 pm Post subject: |
|
|
Mne stalo to iste, tiez mi islo volat aj posielat SMS, len GPRS mi neslo. Aj som naformatovala mobil a nakoniec to bolo zbytocne. Zavolala som operatorovi a po dlho presviedcani ma zacali brat vazne a zacali zistovat chybu. Chyba bola na BTS-ke tak ako som predpokladala, technici ju na druhy den restartovali a vsetko uz bolo v poriadku. |
|
Back to top |
|
 |
neus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 1:23 pm Post subject: |
|
|
Nazdar (co nevidět tě kontaktnu ohledně toho profimailu , tohle by mohl být i možný výpadek GPRS ve tvé oblasti a né chybka mobilu, né?
Každopádně troufám si říct, že porucha GPRS modulu je to poslední...
EDIT: takže už dva hlasy na možný problém sítě... |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 1:27 pm Post subject: |
|
|
Tak to mne vubec nenapadlo. Ale kdyby byl problem v BTS tak by se to aspon pokusilo o spojeni. Jeze mne se to vubec nepokousi. Spustim prohlizec a Dam normalne domovskou stranku eurotelu. Ono to napise ze se chce pripojit dam OK a Ono to napise Ze spojeni neni mozne. Neni obsluha site. Zadne pokusy o vytoceni nic.
Ale zkusim se jich zeptat. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Xarra začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 1:33 pm Post subject: |
|
|
Pozri, ak sa ti to stalo z nicoho nic, ziadne zmeny si v systeme nerobil (tak ako ja) tak by som chybu v mobile hladala az v poslednom rade. Skus zavolat operatorovi a rovno im spomen BTS-ku. |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 1:40 pm Post subject: |
|
|
Xarra wrote: | Pozri, ak sa ti to stalo z nicoho nic, ziadne zmeny si v systeme nerobil (tak ako ja) tak by som chybu v mobile hladala az v poslednom rade. Skus zavolat operatorovi a rovno im spomen BTS-ku. |
Tak jsem jim tam volal a rekli mi ze zadne zmeny nedelali. Prej BTS funguje. Doporucili mi zejit na prodejnu at to tam otestuji (coz je problem protoze v praci jsem do 20:00) a navic (jsem z plzne) jsem to zkousel na 2 ruznych koncich mesta a nikde to nefunguje. Bojimse aby to nebyl modem protoze to byly penize v haji ... ... (za data nonstop) ... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Xarra začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:20 pm Post subject: |
|
|
To operator tvrdil aj mne ze nerobili ziadne zmeny a ze u nich je vsetko v poriadku. Ale nenechala som sa odbit a nakoniec uznali svoju chybu. No to ze pises, ze si to skusal na dvoch roznych miestach svedci o tom, ze chybu treba hladat inde. Este by trebalo vyskusat INU SIM kartu s aktivovanym GPRS v TVOJOM telefone. Popros nejakeho kamosa alebo niekoho...[/b] |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:36 pm Post subject: |
|
|
No prave cekam az prijde kamos a prinese svuj mobil ... jestli to nepujde na jeho tak je chyba v Sim Karte (kterou jsem do te doby nez nastala porucha nevyndaval) ... a jestli jeho nepujde na mem a ma na jeho jo tak je to chyba v Mobilu a to je pak prusvih ...  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:48 pm Post subject: |
|
|
Stunts wrote: | No prave cekam az prijde kamos a prinese svuj mobil ... jestli to nepujde na jeho tak je chyba v Sim Karte (kterou jsem do te doby nez nastala porucha nevyndaval) ... a jestli jeho nepujde na mem a ma na jeho jo tak je to chyba v Mobilu a to je pak prusvih ...  |
Pokud je telefon v zaruce nevidim v tom zadny problem!Chyba site je take mozna ale pokud jsi volal na infolinku a tam popreli technickou zavadu a spojovatelka potvrdila ze mas GPRS stale zapojene chyba je na SX SIM kartu bych vyloucil!Jeste jednou bych zkusil master reset siemens konfigurator nebo prehrat FW a pak bych to poslal do siemensu pokud mas GOLDCLASS kartu mas to doma nez bys rekl svec!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:54 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: |
Pokud je telefon v zaruce nevidim v tom zadny problem!Chyba site je take mozna ale pokud jsi volal na infolinku a tam popreli technickou zavadu a spojovatelka potvrdila ze mas GPRS stale zapojene chyba je na SX SIM kartu bych vyloucil!Jeste jednou bych zkusil master reset siemens konfigurator nebo prehrat FW a pak bych to poslal do siemensu pokud mas GOLDCLASS kartu mas to doma nez bys rekl svec!! |
V zaruce ??? ... ani jsem si nopodtvrdil zarucni list ... A nechci menit FW zase z5 na originalni ... tech resetu jsem uz provedl tolik ze mne to nebavi ... a stale nevim kde muze byt problem. Ale az to zjistim tak jestli je to u operatora tak budu pozadovat nahradu skody ... A jestli u SX tak jsem v pr**** ...  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:07 pm Post subject: |
|
|
Tak je to chyba Sku*veneho eurotelu. Protoze jene simky funguji a ma nefunguje ani v jenem telefonu ... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:14 pm Post subject: |
|
|
Stunts wrote: | Tak je to chyba Sku*veneho eurotelu. Protoze jene simky funguji a ma nefunguje ani v jenem telefonu ... | Uz jsi to zkousel na jinych SIM?Opravdu to je SIM?Po vlozeni jine sim to bezelo? _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 7:20 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | Stunts wrote: | Tak je to chyba Sku*veneho eurotelu. Protoze jene simky funguji a ma nefunguje ani v jenem telefonu ... | Uz jsi to zkousel na jinych SIM?Opravdu to je SIM?Po vlozeni jine sim to bezelo? |
Jo. Uz mi to opravili a dokonce tam byla nejaka hodne zena a i prozradila mi ze to oni udelali chybu v nastaveni. A neco mi tam podelali ... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 484 Location: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 7:28 pm Post subject: |
|
|
holt errortel no, ale dneska si nevybereš.. _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Back to top |
|
 |
Seten ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 8:07 pm Post subject: |
|
|
Dasa od niekal dat poslat testovacia MMS?
Oskar alebo EurotelSK _________________ SX1 , SL45i, SL45i. |
|
Back to top |
|
 |
|