View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pabloss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:51 pm Post subject: |
|
|
Jo v-klay psal - řádek 27 ,velikost starých dat neodpovídá velikosti nových- Ta moje flash se ti nerozběhla ani potom unlocku? Zkoušel jsi zž někdy nějakou ještě jinou cizí flash aplikovat k sobě do telefonu? |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 8:40 am Post subject: |
|
|
Bohužel nerozběhla, zkoušel jsem ještě jednu flash a ta to přepsání IMEI jela v poho. _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Back to top |
|
 |
Zdenek (člen klubu SM) kolemjdoucí
 Joined: 19 May 2004 Posts: 10 Location: Brno, Nám.28.října 3, 602 00
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:16 pm Post subject: Patche pro S/ME45i fw04 |
|
|
Lukasisko: Zdenek: A hlásil V_Klay nějakou chybu?
Nehlásil V_Klay žádnou. Jenom zabzučel. _________________ S/ME45i fw04 a teď nový SXG75 fw22 |
|
Back to top |
|
 |
Pabloss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 6:22 pm Post subject: |
|
|
Tak už si vážně nevím rady. Nějak to tam fakt nechce jít. Zdenku ty máš stejný problém? |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:26 pm Post subject: Re: Patche pro S/ME45i fw04 |
|
|
Zdenek wrote: | Nehlásil V_Klay žádnou. Jenom zabzučel. |
To je divné, nechápu, proč to teda nejede, když byl V_Klay v pohodě...
Jestli máš možnost, tak to vyzkoušej jako první patch na čisté flashi a uvidíš...
Možná to koliduje s nějakým jiným patchem....i když to by zase musel V_Klay hlásit chybu, no, nevím.....zkoušej _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Back to top |
|
 |
Pabloss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 7:18 pm Post subject: |
|
|
Možnost bych měl ,ale i kdyby to šlo ,tak bych musel zase stejně všechny patche aplikovat od začátku. Některé už ani myslím nemám. Ale máš pravdu zkusím to ,aspoň zjistím čím to je. |
|
Back to top |
|
 |
Wolda kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 10:12 pm Post subject: Re: Přesně dle obrázku |
|
|
Lukasisko wrote: | kemo wrote: | No to je přesně ten obrázek, který jsem měl na mysli.
Obrázky v telefonu mám, signál 6 BTS je od čísla 302, digitální hodiny od čísla 332.
Nějak ty patche prostě ne a ne zkombinovat.
Navíc ty poslední patche signálu a obrázku pro profil se nějak přebíjejí, takže když dám jeden zmizí druhý...
Takže souhrnem, nedaří se mi zkombinovat signál 6 BTS, standardní ukazatel signálu, digitální hodiny a ukazatel zvoleného profilu...
Díky moc Petr |
Se standardní ikonou signálu jsem nic zásadního nedělal. Pouze změnil vzhled.
(...) |
Jen kdyby se to nahodou nekomu jeste dnes hodilo (pro me je ME45(i) porad nejlepsi telefon ... jen kdyby mela ta potvora modrozub) :
Aplikace supernet patche opravdu zpusobi nevykreslovani klasickeho ukazetele signalu. Ale kdyz se metoda supernetu misto z standardniho mista volani vola az na konci metody pro ShowProfileLogo (tak, jak si to upravil Lukasicko... pravdepodobne s umyslem mit supernet s SPL a tenhle side-effect mu tak prisel rovnou), standardni ukazatel signalu se vykresli. Jen btw, kdyz tu kompatibilitu udelate obracene, tj. nejdrive se vola supernet a na jeho konci zavolate metodu SPL, tak se standardni ukazatel nevykresli ... (presne takhle jsem to delal ja, protoze jsem tohle cetl az pozdeji :-) a strasne me stvalo, ze to nefunguje ;-) ).
No nic, x45i zdar! _________________ --
Wolda |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|