View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
servil kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 1:34 pm Post subject: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? |
|
|
zdravim
zacaly me zlobit hodiny (predbihaji/spozduji), telefon mi ale nekolikrat spadl na zem a na krytu je to videt, mam sanci to vyreklamovat? (hodiny se zacly spozdovat az ted takze ty pady za to asi nemuzou)
jeste subdotaz, kdyz mam v telefonu patche, musim ty patche pred reklamaci vymazat? (asi jo ze? ) |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 1:42 pm Post subject: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? |
|
|
servil wrote: | zdravim
zacaly me zlobit hodiny (predbihaji/spozduji), telefon mi ale nekolikrat spadl na zem a na krytu je to videt, mam sanci to vyreklamovat? (hodiny se zacly spozdovat az ted takze ty pady za to asi nemuzou)
jeste subdotaz, kdyz mam v telefonu patche, musim ty patche pred reklamaci vymazat? (asi jo ze? ) |
Musis tam nahrat vse co tam bylo puvodne. Ten kryt je snad nemusi zajimat.. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
Pjootr všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 1:48 pm Post subject: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? |
|
|
servil wrote: | zdravim, zacaly me zlobit hodiny (predbihaji/spozduji), |
.. a nemůže za to nějakej patch ???
Jinak před reklamací určitě odstraň patche, nejlíp nahrát starou čistou zálohu FF. _________________ Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
|
|
Back to top |
|
 |
servil kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 5:20 pm Post subject: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? |
|
|
Pjootr wrote: |
.. a nemůže za to nějakej patch ??? |
pravdepodobne ne, posledni patch je nekolik mesicu starej a zacalo to vcera. spis me zajimalo jestli mam sanci to reklamovat kdyz je nakraplej. |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 5:42 pm Post subject: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? |
|
|
servil wrote: | Pjootr wrote: |
.. a nemůže za to nějakej patch ??? |
pravdepodobne ne, posledni patch je nekolik mesicu starej a zacalo to vcera. spis me zajimalo jestli mam sanci to reklamovat kdyz je nakraplej. |
Jo to snad jo, vzdyt vono mu nic neni  _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
S55_KeNnY ostřílený diskusník

Joined: 05 Aug 2004 Posts: 538 Location: Poprad, Slovensko - Port 3784
3061.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 1:53 pm Post subject: |
|
|
mne zasa hodinky niekedy meskaju aj 3 minuty.... stale musim nieco kliknut aby som videl aktualny cas....
btw. neviete ak sa da nastavit na x55 aby som tam mal aj sekundy???(myslim v patchy)  _________________
Foun: Ericsson A2618s (r. 2002) >> Sendo S200 (r.2003-2004) >> Siemens S55 (r.2004-2005) >> SonyEricsson K750i (This Summer 2005 ) |
|
Back to top |
|
 |
hawwwran (člen klubu SM) rozumbrada

Joined: 06 Apr 2004 Posts: 307 Location: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:34 am Post subject: |
|
|
to jsem jeste neslysel, ze by se telefon spozdoval... moje m55 akorad obcas meni cas... ale upne.. o par hodin a datum o par let _________________ KONEČNĚ S65 !!!
PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com
 |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:02 pm Post subject: |
|
|
Teda to by me zajimalo co jste s tim podelali, tel se mi jeste nespozdli o 1s.  _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |

Joined: 06 Apr 2004 Posts: 307 Location: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:44 pm Post subject: |
|
|
Johny007 wrote: | Teda to by me zajimalo co jste s tim podelali, tel se mi jeste nespozdli o 1s.  |
tak jestli myslis me, tak me se nezpozduje.. proste tam obcas naskoci neco uplne jinyho... je to asi patchem. ale spozdovani nechapu.. to by musel mit spatnej casovac, nebo co... _________________ KONEČNĚ S65 !!!
 |
|
Back to top |
|
 |
witty ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:54 pm Post subject: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? |
|
|
servil wrote: | zdravim
myslim, ze pad by nic takoveho zpusobit nemel. Spise (na 99%) to pusobi nejaky patch. Pokud tel. preflashnes, tak by teoreticky hodiny mely zas fungovat jako pret tim. Tímpejdem bys ho nemusel ani reklamovat  |
|
Back to top |
|
 |

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:59 pm Post subject: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? |
|
|
witty wrote: | servil wrote: | zdravim
myslim, ze pad by nic takoveho zpusobit nemel. Spise (na 99%) to pusobi nejaky patch. Pokud tel. preflashnes, tak by teoreticky hodiny mely zas fungovat jako pret tim. Tímpejdem bys ho nemusel ani reklamovat  |
nechapu, jak by mohl patch posouvat hodiny pravidelne o neco, jako kdyz ti nejdou hodinky.. je to jednou naprogramovany, tak to musi jit... to je zaklad... jako kdybych rekl, ze se mi predbiha pocitac... to jsem taky jeste neslysel _________________ KONEČNĚ S65 !!!
 |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:02 pm Post subject: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? |
|
|
hawwwran wrote: | witty wrote: | servil wrote: | zdravim
nechapu, jak by mohl patch posouvat hodiny pravidelne o neco, jako kdyz ti nejdou hodinky.. je to jednou naprogramovany, tak to musi jit... to je zaklad... jako kdybych rekl, ze se mi predbiha pocitac... to jsem taky jeste neslysel |
patchem muzes predelat cokoliv ve firmware, nechapu proc by nesla prekuchat zrovna rychlost hodin
>mel jsem taky jednou v telefonu nejake dva patche, ktere se mi navzajem praly - vysledkem bylo take posouvani nejen hodin, ale i roku... :c) |
|
Back to top |
|
 |

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:05 pm Post subject: |
|
|
cti si predchozi.. to se deje mne, ale casovac zcela urcite neni ve firmwaru.. musi to byt cip, ktery je stranou.. pochybuju ze do nej jde pristoupit.. u compu to taky nepredelas.. je to cip, ktery systemu dava informaci o case.. _________________ KONEČNĚ S65 !!!
 |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:19 pm Post subject: |
|
|
hawwwran wrote: | cti si predchozi.. to se deje mne, ale casovac zcela urcite neni ve firmwaru.. musi to byt cip, ktery je stranou.. pochybuju ze do nej jde pristoupit.. u compu to taky nepredelas.. je to cip, ktery systemu dava informaci o case.. |
tak cim je podle tebe zpusoben tento problem, padem - to se mi nezda
ten casovac - to asi bude nejaky cip, ale ten cip musi vyuzivat firmware, musi spolupracovat |
|
Back to top |
|
 |
Nerve_Toxin táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:29 am Post subject: |
|
|
hawwwran wrote: | cti si predchozi.. to se deje mne, ale casovac zcela urcite neni ve firmwaru.. musi to byt cip, ktery je stranou.. pochybuju ze do nej jde pristoupit.. u compu to taky nepredelas.. je to cip, ktery systemu dava informaci o case.. |
Pamatuješ ty starý čipy, kde se čas měřil podle frekvence v síti? To bylo taky superpřesný  _________________ Siemens is the best
C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|