clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - predbihaji se hodiny, da se reklamovat?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

predbihaji se hodiny, da se reklamovat?
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
View previous topic :: View next topic  
Author Message
servil
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 12, 2005 1:34 pm    Post subject: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? Reply with quote

zdravim

zacaly me zlobit hodiny (predbihaji/spozduji), telefon mi ale nekolikrat spadl na zem a na krytu je to videt, mam sanci to vyreklamovat? (hodiny se zacly spozdovat az ted takze ty pady za to asi nemuzou)

jeste subdotaz, kdyz mam v telefonu patche, musim ty patche pred reklamaci vymazat? (asi jo ze? Wink)
Back to top
View user's profile Send private message
Johny007
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 12, 2005 1:42 pm    Post subject: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? Reply with quote

servil wrote:
zdravim

zacaly me zlobit hodiny (predbihaji/spozduji), telefon mi ale nekolikrat spadl na zem a na krytu je to videt, mam sanci to vyreklamovat? (hodiny se zacly spozdovat az ted takze ty pady za to asi nemuzou)

jeste subdotaz, kdyz mam v telefonu patche, musim ty patche pred reklamaci vymazat? (asi jo ze? Wink)

Musis tam nahrat vse co tam bylo puvodne. Ten kryt je snad nemusi zajimat..

Pjootr
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 12, 2005 1:48 pm    Post subject: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? Reply with quote

servil wrote:
zdravim, zacaly me zlobit hodiny (predbihaji/spozduji),

.. a nemůže za to nějakej patch ???

Jinak před reklamací určitě odstraň patche, nejlíp nahrát starou čistou zálohu FF.

Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
servil
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 12, 2005 5:20 pm    Post subject: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? Reply with quote

Pjootr wrote:

pravdepodobne ne, posledni patch je nekolik mesicu starej a zacalo to vcera. spis me zajimalo jestli mam sanci to reklamovat kdyz je nakraplej.
Back to top
View user's profile Send private message
Johny007
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 12, 2005 5:42 pm    Post subject: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? Reply with quote

servil wrote:
Pjootr wrote:

pravdepodobne ne, posledni patch je nekolik mesicu starej a zacalo to vcera. spis me zajimalo jestli mam sanci to reklamovat kdyz je nakraplej.

Jo to snad jo, vzdyt vono mu nic neni Wink Very Happy

S55_KeNnY
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Wed Apr 13, 2005 1:53 pm    Post subject: Reply with quote

mne zasa hodinky niekedy meskaju aj 3 minuty.... stale musim nieco kliknut aby som videl aktualny cas.... Confused

btw. neviete ak sa da nastavit na x55 aby som tam mal aj sekundy???(myslim v patchy) Brick wall

Foun: Ericsson A2618s (r. 2002) >> Sendo S200 (r.2003-2004) >> Siemens S55 (r.2004-2005) >> SonyEricsson K750i (This Summer 2005 wink)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
hawwwran
(člen klubu SM)
rozumbrada
(člen klubu SM)<br>rozumbrada

Location: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote

1261.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 10:34 am    Post subject: Reply with quote

to jsem jeste neslysel, ze by se telefon spozdoval... moje m55 akorad obcas meni cas... ale upne.. o par hodin a datum o par let

PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com

Back to top
Johny007
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 12:02 pm    Post subject: Reply with quote

Teda to by me zajimalo co jste s tim podelali, tel se mi jeste nespozdli o 1s. Smile
hawwwran
(člen klubu SM)
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 12:44 pm    Post subject: Reply with quote

Johny007 wrote:
Teda to by me zajimalo co jste s tim podelali, tel se mi jeste nespozdli o 1s. Smile

tak jestli myslis me, tak me se nezpozduje.. proste tam obcas naskoci neco uplne jinyho... je to asi patchem. ale spozdovani nechapu.. to by musel mit spatnej casovac, nebo co...

Back to top
witty
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 12:54 pm    Post subject: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? Reply with quote

servil wrote:
zdravim

myslim, ze pad by nic takoveho zpusobit nemel. Spise (na 99%) to pusobi nejaky patch. Pokud tel. preflashnes, tak by teoreticky hodiny mely zas fungovat jako pret tim. Tímpejdem bys ho nemusel ani reklamovat Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
hawwwran
(člen klubu SM)
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 12:59 pm    Post subject: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? Reply with quote

witty wrote:
servil wrote:
zdravim

myslim, ze pad by nic takoveho zpusobit nemel. Spise (na 99%) to pusobi nejaky patch. Pokud tel. preflashnes, tak by teoreticky hodiny mely zas fungovat jako pret tim. Tímpejdem bys ho nemusel ani reklamovat Smile

nechapu, jak by mohl patch posouvat hodiny pravidelne o neco, jako kdyz ti nejdou hodinky.. je to jednou naprogramovany, tak to musi jit... to je zaklad... jako kdybych rekl, ze se mi predbiha pocitac... to jsem taky jeste neslysel

Back to top
witty
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 1:02 pm    Post subject: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? Reply with quote

hawwwran wrote:
witty wrote:
servil wrote:
zdravim

nechapu, jak by mohl patch posouvat hodiny pravidelne o neco, jako kdyz ti nejdou hodinky.. je to jednou naprogramovany, tak to musi jit... to je zaklad... jako kdybych rekl, ze se mi predbiha pocitac... to jsem taky jeste neslysel

patchem muzes predelat cokoliv ve firmware, nechapu proc by nesla prekuchat zrovna rychlost hodin
>mel jsem taky jednou v telefonu nejake dva patche, ktere se mi navzajem praly - vysledkem bylo take posouvani nejen hodin, ale i roku... :c)
Back to top
hawwwran
(člen klubu SM)
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 1:05 pm    Post subject: Reply with quote

cti si predchozi.. to se deje mne, ale casovac zcela urcite neni ve firmwaru.. musi to byt cip, ktery je stranou.. pochybuju ze do nej jde pristoupit.. u compu to taky nepredelas.. je to cip, ktery systemu dava informaci o case..

Back to top
witty
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 1:19 pm    Post subject: Reply with quote

hawwwran wrote:
cti si predchozi.. to se deje mne, ale casovac zcela urcite neni ve firmwaru.. musi to byt cip, ktery je stranou.. pochybuju ze do nej jde pristoupit.. u compu to taky nepredelas.. je to cip, ktery systemu dava informaci o case..

tak cim je podle tebe zpusoben tento problem, padem - to se mi nezda
ten casovac - to asi bude nejaky cip, ale ten cip musi vyuzivat firmware, musi spolupracovat
Back to top
Nerve_Toxin
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 6:29 am    Post subject: Reply with quote

hawwwran wrote:

Pamatuješ ty starý čipy, kde se čas měřil podle frekvence v síti? To bylo taky superpřesný

C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum