clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Firmware M75 kde muže byt chyba?
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Firmware M75 kde muže byt chyba?

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
M-i-š-a-k
kolemjdoucí

Založen: 29. 12. 2007
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 10:37 am    Předmět: Firmware M75 kde muže byt chyba? Odpovědět s citátem

Dostal sem od přitelkyně M75 k vanocům je v angličtině o to ani nejde.
Někdy se sam od sebe vypne tak sem ymslel že přehraju Firmware a bude po problemu.Stahnu si tedy tady ze stranek F a zkouším ho tam narvat.Zaškrtnu oba skipi mam vyplí telefon stlačím červené počitač komunikuje ale vyskočí hlaška Secured ipdate not possible, device not prepared.Sem stoho zmatený zkouším zkouším nic.Připojím Straý M55 a ta mrcha se normalně začne dělat tak kde muže být problem?

Baterie nabytá
Kabel pujčený od borce funguje na 100%

Hledal sem ale nenašel sem podobný tema jestli tu někde je omlouvam se.
Děkuji Mišak

Edit:
Ještě něco podle programu mam aktualní Firmware FF co to znamená?

//mario_liptov: pouzivaj EDIT
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5114
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Telefon: HTC Diamond
382386.17 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus do telefonu přes ten kabel něco nahrát... možná máš starý kabel který ještě nebyl uzpůsobený pro x65...

druhá možnost je že nenahráváš "oficialni" WS ale počeštěnou verzi kde by asi mohl být problém s updatem bez SKEY

_________________
-> Nokia Lumia 800
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
M-i-š-a-k
kolemjdoucí

Založen: 29. 12. 2007
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak asi ta první možnost sem zkusil spojit teleon a SImoCo a nic nemuže ho najít Sad špatné špatné
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JirkaHDV
pisatel
pisatel

Založen: 25. 06. 2007
Příspěvky: 268
Bydliště: Ostrava Telefon:SXG75,...

683.86 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaký typ kabelu máš? Musíš mít DCA-510. Jakou máš verzi FW? Zkus si stáhnout
oficiální FW23CZ od Siemensu http://www.siemensmania.cz/dnld.php?id=19769
nebo oficiální FW25CZ od Siemensu http://www.siemensmania.cz/dnld.php?id=22702
Potom spusť update. Ten Tě provede celou aktualizací.

_________________
2x Alcatel OT GUM DB -> Sagem RC 922 -> Nokia 3510i Evil or Very Mad ->
-> Alcatel OT511 +C10 + 2x C25 + A36 + M35i (†) +A50 + MT50 + C55 + C60 + S55 + MC60 + CF62 + 2x C65 + 2x CX65
+SK65
+2x S75
+SXG75
- FW22, Hromadná oprava počeštění v1.1, 7 patchů ±2
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5114
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Telefon: HTC Diamond
382386.17 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

M-i-š-a-k napsal:
tak asi ta první možnost sem zkusil spojit teleon a SImoCo a nic nemuže ho najít Sad špatné špatné


...v tom případě buď předělat kabel (návod tu je) a nebo koupit jiný...

_________________
-> Nokia Lumia 800
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
JirkaHDV
pisatel
pisatel

Založen: 25. 06. 2007
Příspěvky: 268
Bydliště: Ostrava Telefon:SXG75,...

683.86 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přidávám nějaké ty návody:
Výběr a instalace servisního USB kabelu - http://www.siemensmania.cz/content.php?id=689
Úprava neoriginálního kabelu pro Siemens řady x65 - http://www.siemensmania.cz/content.php?id=152
Jak upravit datový kabel na servisní - http://www.siemensmania.cz/content.php?id=9
Jak upravit originální kabel na servisní - http://www.siemensmania.cz/content.php?id=167
Doporučuju mrknout se na všechny ty odkazy.

_________________
2x Alcatel OT GUM DB -> Sagem RC 922 -> Nokia 3510i Evil or Very Mad ->
-> Alcatel OT511 +C10 + 2x C25 + A36 + M35i (†) +A50 + MT50 + C55 + C60 + S55 + MC60 + CF62 + 2x C65 + 2x CX65
+SK65
+2x S75
+SXG75
- FW22, Hromadná oprava počeštění v1.1, 7 patchů ±2
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
simp
moderátor
moderátor

Založen: 23. 07. 2005
Příspěvky: 1244
Telefon: S65
11968.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kabel nemusí být hned poškozený nebo nepodporující x65... Pokud budu věřit "Mišakovi", tak bych se přiklonil spíš k tomu, že je kabel špatně nainstalovaný.
Takže postupuj hlavně podle prvního návodu, co Ti radí JirkaHDV: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=689

_________________
M50 unlock java † CX70 FW56 Elfpack 2.3 † S65 FW58 Elfpack 2.3
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
M-i-š-a-k
kolemjdoucí

Založen: 29. 12. 2007
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kabel je určitě servisní o sem teď nadraždil jak A65 tak předtím mojí M55.
KDyby tu šli vloýit fotky vyfotím vam to mam pujčenou bílou krabičku znichž jde kablík asi smůla.Nevím musím to nějak ošefovat.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group